Besökare idag


onsdag 17 mars 2010

Skolskolk, kärnkraft och Vellinge kommun......

Om vi börjar med skolskolk, ca. 1500 ungjävlar skolkar från skolan enligt någon form av undersökning hos Skolverket.....!

Nu tycker skolverket att det är skolans sak att göra någonting åt saken, rent spontant tänker jag bara:

Vore det inte ganska lämpligt om dom som har ansvaret för ungarna gjorde något åt problemet...?
Vad är det för jävla föräldrar som inte märker om ungjävlarna inte går i skolan, frågar dom aldrig varför inte ungarna läser läxor eller hur det går i skolan.

Undrar man inte om någonting som rör barnen. Har man ingen som helst samvaro i dom hemmen eller bryr man sig inte om sin egen avkomma...?

Ska bilprovningen vara ansvariga för att min bil blir lagad och ska det vara bondens skyldighet att se till att min mat kommer hem till mig.

Eftersom allting i detta land skall styras av lagar så måste det väl finnas någon form av lag som säger att ungarna ska gå i skolan, trots allt så har vi ju skolplikt. Om då ett omyndigt barn inte går till skolan så är väl förädrarna ansvariga för det och inte skolan.
Så hur svårt kan det vara att tvångsomhänderta dom ungarna och sätta dom på ungdomshem eller annan inrättning, föresten kan man också sy in föräldrarna på kåken med hänvisning till misshandel, för det är ju det som det rör sig om....!

Ingen i det här jävla landet verkar känna till några som helst regler när det gäller skyldigheter utan endast rättigheter..

Som lärare får du inte skriva ett omdömme/utvärdering som påtalar fel/brister hos en elev, det anser man vara kränkande för eleven....

Dom sämsta föräldrarhjärnorna är dom som kräver mest av skolan, har ni knullat ihop era ungar så är det fan i mej eran sak att se till att dom funkar i samhället och inte lägga över den bördan på lärare och myndigheter som har fungerande ungar att undervisa på skoltid.

Ny lag: Tvångslobotomering på föräldrar och elever som inte klarar av att följa regler som bär upp vårat samhälle....?

Nu över till kärnkraften som verkar bli ett mer och mer seriöst alternativ för folk som jämför investering (kapital) och avkastnings verklig effekt.
I en undersökning som redovisades på nyheterna i morse så anser nu ca. 25 procent av dom tillfrågade att kärnkraften är ett bättre alternativ än vindkraft.

Men staten ger tillstånd till 1000 nya elvispar i Norrland, problem verkar dock uppstå, kablar till att flytta "krämen" verkar inte finnas att tillgå enligt någon som verkade vara representant för ett av Elbolagen. Det är så jävla skärpt så att man häpnar....

Men nu kom JAG på en lösning på det:

Vi låter skolan ta ansvar för det också...:-)
Då kan man ju slå ihop två verksamheter och genast spar vi pengar om vi bortser från att dom behöver en ny logga (60 mille till konsult och reklambyrå): Skolkraftverket, vilket team om dom samarbetar med Transportstyrelsen...


Folket i Vellinge i södra Sverige vill inte ha förläggning för flyktingbarn, om nu inte medborgarna vill ha det så behöver dom väl för fan inte ha det heller, dra igång en folkomröstning, det demokratiska beslutet ska väl avgöra enligt Svensk lag...?

Föresten kan väl skolan ta hand om det......:-)

En ruskigt butter Grumpy Old Man

2 kommentarer:

  1. haha fan vad bitter du var ikväll då. Lobotomera elever som inte uppför sig som små tända ljus? Låter visserligen inte som nått nytt, det hände visst liknande i tyskland på 30-talet, men det gick visst inte så bra ändå för det där 1000-åriga riket.

    Sen från ingenstans går du in på de dryga skåningarnas sida helt plötsligt. Så fan heller att de där självgoda jävla halvdanskarna ska få mygla mer. Om du vill ha folkomröstning så kan vi ha en. Hela Sverige får rösta om vi tycker att Vellinge ska ta emot flyktingbarn, jag ser fram emot resultatet.

    Tack för kaffet

    SvaraRadera
  2. Kanske kan vara något att spåna på, annars säger man ju att halva Norrland avfolkas.
    Bra idé kanske vore att låta flyktingar ta över skogarna i norr så slipper dom segregera sig själva som i Malmö, Rinkeby och Botkyrka.
    Då slipper dom att ha och göra med "Svenskjävlar" utom när dom själva vill....
    Grumpy

    SvaraRadera