Besökare idag


onsdag 24 mars 2010

Israel, det stulna landet...

God afton, nu jävlar får dom ge sig!

Packet som enligt mitt tycke inte har rätt att varken hänvisa till förföljelse under 2:a världskriget eller hotbild från Palestinas folk....

Om man väljer att leva efter häleriidéer och samtidigt påstå att ursprungsfolket i området inkräktar på deras ockuperade mark samt levererar snyfthistoria med hänvisning till att man var förföljda och utsatta för försök till utrotning under tidigare historisk tid, då ska man fan i mig inte använda samma metod mot andra..

Historiskt sett så har fan i mig inte Judarna någon som helst rätt att göra anspråk ens på ett sandkorn i området dom befinner sig, om man inte stödjer sig på "sagoboken" Bibeln....

Att hänvisa till obekräftade (ventenskapligt) källor och med hjälp av dessa spela på empatikänslor hos likatänkande (s.k. religösa) individer visar bara hur girighet kan göra dom s.k. religionerna till massmördare. Det tråkigaste i hela historien är att NF (Nationernas Förbund) 1948 hade så låg respekt för Palestinierna och dåligt sammvete för vad den lilla mustachprydda diktatorn hade fått göra under flera år utan att resten av världen ingrep.

Om rätt hade fått råda så hade Tyskland delats på mitten och ena halvan skulle ha gått till Judarna, idag får Israel göra precis som dom vill och trotsa all form av folkrätt med ständigt stöd av USA bara för att det landet i det dolda styrs av mäktiga Judar.


Judendomen är samma skit som dom flesta andra religioner, man visar ingen respekt för någon annan än den som man kan ha politisk/ekonomisk nytta av....

Att terrorism ständigt ökar i världen får vi helt klart skylla på "våra" religioner som i all tid har mördat/lemlästat i Guds namn och fortfarande gör...

Varenda Palestinsk unge som kastar sten på Israeliska soldater har mitt fulla stöd!!

Israels statschef hade mage att påstå att Jerusalem är huvudstad i Israel, hela jävla Israel är inget annat än ockuperad mark och kan därför inte ha egen huvudstad. Jerusalem tillhör Palestina och Judarna borde ta och varva ner, så länge dom gör samma sak mot andra som Hitler gjorde mot dom så hoppas jag att varje Palestinsk attack blir en lyckad raid.

Vem fan behöver en Gud så länge som vi har självutnämnda sådana som Israel och USA..?


Satanister erkänner i alla fall att dom i viss mån dyrkar elakhet, men vissa länder är för fega för att kunna göra det, jag hoppas att fan tar Israel och USA!!!

Utan Israel hade det inte existerat en "kris" i Mellersta Östern....

Ni har bett om terrorism och blivit "bönhörda", lycka till sunkhjärnor...

Nu fick jag det sagt...
Grumpy Old Man

4 kommentarer:

  1. Grumpy old man, du är ute på farlig cykeltur. Ok, vi stryker alla tidigare historiska händelser och tar avstamp i nutiden. Då har vi Israel, ett förhållandevis demokratiskt land på ena sidan, och vi har palestinier på andra sidan. Båda läger är uppbackade av sina supportrar.

    Så vad tycker du israel som stat ska göra när de den egna civilbefolkningen blir beskjuten med raketer från palestinskt håll? Du hänvisar nu bara till stenkastande ungdomar och väljer att strunta i dessa raketskjutande terrorister, men då gör man det väldigt lätt för sig. Du har uppenbarligen sett väldigt mkt av vad den vänstervridna pressen i Sverige förmedlar. Israel gör mycket dåligt, fredsprocessen hade kunnat gå betydligt smidigare till, men det finns många på palestinska sidan som inte vill se en fredsprocess över huvud taget.

    Jag vill ändå påstå att Israel tar till våld som en sista åtgärd för att skydda den egna befolkningen, du kan ju fundera på hur ni på ön hade reagerat om gotlänningarna ständigt hade lastat över Qassamraketer. Ni hade säkerligen skickat över ett nyslaktat får och lite maskrosvin, eller?

    SvaraRadera
  2. Jag förstår om Palestiner som ständigt blir av med mer och mer av sin dåliga jord, för att en bunt ockupanter vill ha mer och mer land att bygga på i martyrandans tecken, lackar ur och sysslar med omstörtande verksamhet (öga för öga, tand för tand) och använder samma typ av terror som dom ständigt utsätts för. Varför skall jag bortse från historiska skeden när Judarna ständigt har som argument att dom har fått landet som kompensation för 2:a världskrigets förföljelse mot dom, som dom också anser är helt enligt gammal biblisk tro. Hela jävla skiten med hänvisning till religion grundar sig på obekräftade sagor.
    Grumpy

    SvaraRadera
  3. Är det något särskilt som fått dig att gå igång på just detta område just nu?

    Nåväl, historiskt sett så har judar funnits i området långt tillbaka, det står visserligen i bibeln men är också bevisat av historiker. Allmänt sett så har ju den absoluta majoriteten av dagens landsgränser kommit till genom krig, så vad ska vi då ta för givet? Ska danskarna nu rättmätigt kunna skjuta raketer mot skåne eftersom vi "ockuperar" landet efter freden i roskilde, som kom till genom att Karl X Gustav tågade över lilla Bält?

    Du säger att det är palestinerna som kör öga för öga, jag säger att det är israelerna. Glöm inte bort vilka det är som styr i Gazaremsan, det är Hamas, och Hamas är fan inga normala människor.

    SvaraRadera
  4. Må så vara att vi godkänner landsgränser baserade på krig, men att NF (numer FN) går in och STJÄL land är väl för fan att ta i...?
    Vad beträffar Skåne, så är det mig likgilltigt om det tillhör Sverige eller inte....:-)
    Om vi ska tyda det du skriver om Hamas, så betyder det att allt som inte passar i regeringsväg ger oss friheten att döda civila i dessa länder...?
    Grumpy.....

    SvaraRadera