Besökare idag


fredag 12 mars 2010

Det ska Sveriges riksdag skita i fullkomligt.......

Nu jävlar börjar det, nu har den rödgröna soppan börjat koka.

Sveriges riksdag ska bara hålla käften när det gäller Turkiets inrikespolitik och definitivt skita i att bedöma om deras handlande 1915 var rätt eller fel.

Givetvis är det den rödgröna soppan som är basen i riksdagens senaste utspel i Turkiets handlande under början av seklet 1900, ska vi inte ta och analysera vad Sverige har pysslat med under historien också i sådana fall.

Jag tycker att nuvarande riksdagsledarmoter skall ställas till svars för Sveriges Nazistsympatier under 2:a världskriget och delaktighet i att Palestina STALS från palestinierna 1948 med Sveriges samtycke.

Ska vi dra upp historiska misstag hos andra så får vi fan i mig också städa ur vårt eget samvete.

Hade inte Sverige varit med om att erkänna konstruktionen Israel (döva dåligt samvete för Hitlersympatier) när Nationernas förbund klubbade igenom detta så hade vi inte haft krisen i Mellersta Östern.

Så från och med nu så borde varje terroristattack delvis skyllas på Sveriges riksdag.

Vidare borde vi vara ersättningsskyldiga till halva Europa med tanke på vad Sveriges krigskungar tillsammans med Riksdagen har pysslat med genom åren.

Att dom rödgröna har lyckats få alliansens medlemmar att rösta på den linjen visar bara att så här långt ser det ut som om min röst i höst kommer att hamna hos Sverige-Demokraterna som i alla fall medger att dom inte sympatiserar med något annat folk än Svenskar.

Så här långt så kan man väl påstå att Sossar, Vänstern, Miljöpartiet och några hjärndöda från aliansen har utsett sig till domare över resten av världens nationer.

SVERIGE HAR ÄNTLIGEN TAGIT ÖVER HAGDOMSTOLEN´s ROLL I VÄRLDEN, ÄNTLIGEN HAR VI FÅTT FOLK SOM ÄR LIKA JÄVLA DUKTIGA SOM OLOF PALME.

Ser också att Mp tycker att alla Stockholmare ska ha max. 300 meter till ett grönområde, det skulle ni fan i mej ha kollat innan ni köpte era bostadsrätter i innerstaden.
Ni snackar också om att bebygga området Bromma flygplats, jävligt logiskt att bygga bort ett av Stockholms största grönområde....

Vidare vill dom satsa på lokaltrafiken så att folk slutar åka bil, säg det till alla som är beroende av bilen i jobbet för att kunna sköta servicen åt er.

Nä, fortsätt ni att dricka Latte i Stockholms innerstad och fundera på hur ni ska flytta ut på landsbygden och vara ekologiska och leva med vargar och björnar i dom Svenska skogarna.

Nu är det fredag och jag kommer att fylla på den här sidan under natten, så det ni läser nu är bara början......

Tillbaka och har grunnat på turisters värde för kobben jag bor på:
Stureplans veckan VS Medeltidsveckan VS Almedalsveckan är en komplex historia, vilken genererar mest pengar...?


Almedalsveckan grundar sig på att alla godkända partier (inte SD) har rätt att för klubben: Inbördes Beundran framföra sina åsikter med "brandtal" som har en pressbevakning som vida överstiger all världslig politisk bevakning.

Men genererar det något kapital till Gotland...? Troligen inte, eftersom man hävdar att det har reklamvärde, så kan vi utgå ifrån att den som inte är politiskt intresserad fullkomligt skiter i att ens följa sörjan och därmed inte får någon mental respons av redovisningen.


Medeltidsveckan: Ett evenemang som genererar en turism som består av folk som kommer hit i syfte att gå på maskerad och bevittna evenemang som inte inbringar kapital i någon större utsträckning till lokala företag (om vi inte inräknar företag som är direkt involverade i evenemanget), givetvis har veckan den fördelen att man förlänger säsongen något. Men frågan uppstår: Är det en kapitalstark turist eller bara utgifter för städning av gator och torg varje morgon. Troligen så bor inte maskeradfolket på Hotell (Svensk stavning) eller spenderar pengar på krogarna.


Stureplansveckan: Nu jävlar snackar vi bränna stålar, det här är garanterat den veckan som genererar mest pengar på hela året. Folket som kommer kan man ha många åsikter om (men det kan man definitivt ha om dom andra också), men dom lagar ingen mat själva vilket betyder att all frukost, lunch och middag köps på lokala ställen dock med det förbehållet att många krogar skattar på andra ställen i landet. Men det är inte någon annans fel än Gutarnas som inte har förmåga att driva krogarna. Här snackar vi om notor per bord på beloppen runt 40.000:- varje kväll i en vecka.
Lägg sen till frukost, lunch och blandat på Systemet till förfester så pratar vi belopp som ingen annan vecka kommer i närheten av på 400 år.

Nu ropar alla skeptiker rätt ut och hävdar att vecka 29 för med sig så mycket annat skit (fylla, bråk och nerskräpning), då undrar skribenten vad händer under dom andra veckorna.

Problemet med allt "kringstrul" kommer vi aldrig ifrån så länge vi "lever" på att andra drar nytta av oss under semestertid och att vi dessutom visar öppet att vi "föraktar" den hand som föder oss.

Frågan är snarare om kommunen inte kan dra nytta av sommarföretagare och få in någon form av "lokalskatt" under den tid som dom bedriver verksamhet här på ön...?

Jag stoppar en stund och återkommer senare i kväll/natt.....

Tillbaka efter en längre paus med Kommisarie Morse....

Kontentan av tidigare skriverier är att man ska ge fan i att höja upp kulturella evenemang till himmelska om man lever av turism, fosilletande turister som har med sig burksoppa som dom har köpt hos ICA i Haninge gör ingen turistentreprenör lycklig....

Ska dom ge pengar så får vi fan i mig leva med att bocka oss för dom som bränner fläsk..?

En sista undring är om vecka 29 och turisterna där är dom som är problemet eller om det är dom som vill gassa i schenet av folket som bränner pengar.....

Få bratts skulle ge publikum möjligheten att se dom i en prekär situation, dom har folk som backar upp, men svansen gör bort sig....

Mottot är: Även lånat flächk är schtinkfritt (På svenska: Pengar luktar inte)

Mycket att tänka på gubben, sa bratten som inte schtekte fläsket utan brände det...!

Grunna på det här....
Grumpy....

2 kommentarer:

  1. Hej du grumpy old man.

    Jag håller absolut med om biten med turkiet, finns ingen anledning för sveriges riksdag att rösta om sådana saker. Ska vi rösta om Slaget vid Brunkeberg verkligen var ett slag? Det där är mest en sak mellan Turkiet och Armenien, vill de ha hjälp att medla etc. så visst, men i övrigt?

    Men när det gäller dina intäkter till kobben är jag lite skeptisk. Medeltidsveckan har jag inte så koll på så den skippar jag helt, antar att den inte direkt drar in så mkt flis. När det gäller övriga två veckor så tycker jag du gör det lite för enkelt för dig. Visst bränns det mkt stålar under stockholmsveckan, men hur mycket kommer gotland till gagn? Vad har en bar för marginal på en flaska champagne? Går inte mycket iväg på skatt exempelvis, och den hamnar inte i Gotlänningarnas fickor. Sen kan man se ju se vilka är det som driver de populäraste ställena, jo ofta är det stockholmsfolk som hyr in sig under dessa veckor.

    Almedalsveckan drar väldigt mkt folk, folk som kommer uppbackade av företag och partier. Där finns det mycket pengar, och det betalas bland annat väldigt mkt i hyror för allt från bostäder till konferensställen osv.

    Dessa människor äter och dricker också, de lagar väldigt sällan mat när de är där och jobbar en vecka.

    Sammanfattningsvis, du gör det lite väl lätt för dig, du går bara på de pengar som man ser brännas i diverse skvallertidningar.

    Tack för kaffet

    SvaraRadera
  2. Hej b roder! fortsätt läs resten av inlägget som har vuxit under kvällens gång så ser du att jag har påtalat det mesta redan. Det mesta av pengarna som är i omlopp under Almedalsveckan förvaltas/förflyttas av partiernas inhyrda konsulter som def. inte skattar på kobben. Beträffande maten till politiker så genererar skatten på mat NADA i förhållande till skatten på alkohol och proffen på en krogskumpa är fet.
    Det kan jag garantera från säker källa....
    Kul att du är med, jag gillar svar i alla former....

    SvaraRadera