Besökare idag


torsdag 14 oktober 2010

Proppmätt och jävligt uppretad......!

Äntligen fick skribenten något att reta upp sig på:

Sensation vilken bra regering dom har i Chile, regeringen tar åt sig hela äran av att en binge gruvarbetare kommer upp levande ur en gruva efter 69 dagar eller hur länge dom nu har suttit där....?

Hade den där jävla regeringen skött sitt jobb, så hade det inte varit en käft i den gruvan när den rasade, hela jävla haket är/har varit misskött i flera år och ingen jävla regering har brytt sig om att försöka stänga skiten......!

Detta blir lite som att försöka köra ihjäl folk med bil och dom som inte dör direkt, dom lyfter man upp på bår för att köra till sjukhus och sen blir man hjälte för att man har räddat några stycken, medan man under tiden medvetet har låtit folk dö.....:-(

I sådana fall så är det väl snarare gruvägarna och mest räddningstjänsten som ska hyllas, som upplåter mark för räddningstjänsten, allting är relativt utom regeringar som styr massmedia: Allting kan säljas med mördande reklam, kom och köp konserverad gröt.....:-)

Ledarsidan i Aftonbladet har hittat lösningen på problem med sjukskrivningarna: Ge Mona Stahlin och kommunismen makten, då kommer allt att lösa sig och vi alla kommer att bli friska och lyckliga i resten av vårt liv och mer än hälften av Sveriges folk är helt dumma i huvudet som inte förstår detta.....?

Skribenten är trött på alla jävla självutnämnda journalister som tror att deras kommunistiska grundsyn skall lösa alla Sveriges problem, om nu så var fallet, hur fan kommer det sig då att inget jävla kommunistiskt eller socialistiskt styre har klarat av att ge folket ett drägligt bättre liv om man bortser från makteliten i kommunistpartiet, nu måste fan i mig någon förklara det tänkande som skulle fungera i Sverige, men så vitt jag vet inte har fungerat på något annat ställe i världen, snälla ni utbilda skribenten, via fakta, till en troende kommunist........?

Nog om detta hyckleri, skribenten har idag haft den stora turen att få hjälp av Elektrikern M med att forsla bort all jävla skit (rivningsmaterial) från gården i innerstaden, skulle jag ha gjort det själv som jag tänkte från början, då hade jag inte varit klar ännu......!

När skribenten och hälften sitter och tittar på TV på kvällarna, så kommer det hårda smällar från övervåningen, flera stycken efter sig, jag har varit uppe och kollat, men det enda som går att spåra är att Mullvaden är den ende som är där uppe, så nu undrar skribenten om den falska lilla "saken" har hittat mina hantlar i garderoben och börjat bygga "kropp" för att sedan bryta nacken av oss när vi sover och därmed få ensamrätt på hela kylskåpet, något skumt är det på gång och han måste ha dåligt samvete, för varje gång jag kommer upp för att kolla vad det är som smäller, då drar han som en avlöning......?

Kanske är det dags att börja låsa sovrumsdörren, man har ju läst om mänskliga psykopater, vad är det som säger att inte ett djur kan ha samma störningar, Hm, kanske snubbeltråd skulle funka, nej, det går ju inte för om frambenen snubblar, då vet ju bakbenen om tråden, jag får klura ut något annat varningssystem.......!

Hur det än blir med mördarMullvaden, så kommer ni inte veta om i fall han har lyckats eller inte eftersom jag oftast publicerar bloggen innan natten, han kommer att ha ett helt dygn på sig att sudda ut eventuella spår efter dramat.....Läskig typ....:-)

Borde kanske skriva ett brev till polisen och påtala misstankarna........?

Så kanske det sker i natt......? Så mitt testamente lyder som följande, allt går till mina barn utom kylskåpet, som förmodligen är försvunnet när undersökningskommisionen (långt ord) väl kommer till brottsplatsen....? Hur som helst var det roligt att skriva för er räkning, om vi inte hörs under ett dygn, då vet ni nu vad som har hänt...:-) Sov Gott eller God Morgon.......!

Grumpy (Kattoffret) Old Man

3 kommentarer:

  1. Godmorgon i kylan...
    Angående inlägget med gruvarbetarna håller jag med! Mullvaden är nog ingen mördare. Tror han har kommit på hur man hissar upp din "pensionärs säng" och hoppar glatt från toppen ner på golvet. Blir som ett mini Gröna Lund för missen, måste ju roa sig i kylan ☺. Nu blir det svampskogen för mig. Sista för i år, sen tar frosten dom rackarna. Ha en trevlig helg! kram/p

    SvaraRadera
  2. Jag fattar inte riktigt varför det är så mkt i media om de där gruvarbetarna. Ingen är allvarligt skadad, de har varit där nere med mat och tvspel och telefon och grejer. Jag läste att de till och med skickat tillbaka desserter de inte gillade.

    Jag har det nästan värre själv vågar jag påstå

    SvaraRadera
  3. Jag med, nä, den ena av gubbarna hade tydligen så dåligt ömdöme, så att han hade 2 hälften, fast det blir ju en när skribenten tänker efter rent matematiskt....:-)=

    SvaraRadera