Besökare idag


torsdag 7 oktober 2010

Äntligen fungerar merparten av allt skit man omgärdas av.....:-(

Datorn uppför sig just nu som man kan förvänta sig av någon som kostar fläsk att hålla vid liv, merparten av mina mailadresser är installerade och fungerar, några bildprogram saknas ännu, men det kommer att lösa sig under helgen, dock har jag för tillfället tappat bort alla mailadresser i kontakter, men va fan, dom kommer ju i alla fall när jag tar emot mail......:-)

Har idag talat med en jävligt korkad sotare i Uppsala som inte godkänner den öppna spisen i vardagsrummet, han tycker att spisen som har stått där sen 1975 skall omfattas av dagens krav som gäller vid "nyinstallation", smart tänkt, vilken jävla idiot, spisen har varit använd och godkänd/sotad i alla år, men inte nu, vad jag än sa till honom, så svarade han antingen: Det gäller inte nu eller Nää, de går inte...:-(

Börjar vi att kräva att allt som fortfarande fungerar skall möta dagens krav, då måste alla med bilar äldre än 5 år skrota sina fordon och alla äldre hus med fel isoleringsnorm rivas, hur jävla mycket makt kan man ge till en "snorsork" undrar skribenten, allt vi pratade om var inte längre godkänt....:-(

Såna här jävla dagar kan dom också stryka, för dom är inte "godkända" av skribentföreningens ordförande.....!

Mullvaden kvartar i fotändan av sängen och skiter fullständigt i om min öppna spis (fast det är en kamin) går igenom hos sotaren eller inte, han vill ha nya regler för utfodring, han är som en jävla sotare, passar det inte honom då kan vi dra dit där elden brinner stadigt....Dit kan sotarjäveln också dra, så får vi se om han godkänner den eldstaden....?

Han var säkert utsänd av FELBANDSBOLAGET för att hämnas för mitt klagomål.....!

Annars är det inte mycket förändringar här på kobben, söndag morgon blir det ingen blogg, för då ska skribenten på Whiskeyprovning i Burs och därmed måste man ta ställning till om man vill mysa eller blogga och skribenten ser fram mot Whiskeymys mer än bloggilska, så valet är redan klart...:-)

Hälften är på föräldrarmöte, hon gick med förmaningen att kvällskaffet skulle vara klart till 21.00, så det är väl lugnast att det blir så...:-)

Nu har jag inget mer för stunden som kan reta upp mig tillräckligt för att få ihop mer text, såjag säger som flickan: Vare inte mer än så här, så kunde vi lika gärna ha skitit i det...:-)

Sov Gott eller God Morgon, som det behagar och passar sig.....!

Grumpy (Sotarhataren) Old Man

7 kommentarer:

  1. Kära skibenten med fru - varmt välkomna till Whiskymyyyyyys i Burs! Sotaren är lördagsledig och utom allt räckhåll...däremot jobbar killen i baren...och cyberkopplingarna fungerar...ses!

    SvaraRadera
  2. Man tackar och kommer utan tvekan, ser fram mot det och att träffa er på ett av Gotlands bästa "hak".....:-)
    Skribenten med hälft..

    SvaraRadera
  3. Godmorgon på Ön!
    Ja den sotaren verkar inte vara att leka med! Principfast sådan.. Går väl att byta ut?
    Tar mig till mina svampskogar imorgon och ser vad som finns kvar till en stackars stadsbo.
    Trevlig Whiskey-helg då..
    Kramar/p

    SvaraRadera
  4. Den sotar jä..ln var säkert UTBRÄND. Han kunde inte VISKA, hade bara RAKA negativa svar, han var säkert inte ens SOT (data stavning)
    Det är för en sådan man skall såpa takstegen;-)
    Grannen/G

    SvaraRadera
  5. Såpa takstegen OCH LOSSA ALLA TAKFÄSTEN EFTER ATT HA KÖRT NER STÅENDE ARMERING 16 mm I MARKEN......:-)

    SvaraRadera
  6. Är firman medlem av Sveriges Skorstensfejaremästares Riksförbund?

    Jag läser vidare att det verkar räcka med 20 veckors utbildning för att bli skorstensfejare, verkar osannolikt lite. Du behöver undersöka dina underleverantörer noggrannare.

    SvaraRadera
  7. Kalla dom inte underleverantörer, kalla dom vid sitt rätta namn 20-veckors IDIOTER, firman är nog medlem av organisationen men vad det borgar för vet ingen....?

    SvaraRadera