Besökare idag


torsdag 14 oktober 2010

Morgonens lögner uteblev på grund av trötthet och tjära.......!

Skribentens inlägg till bloggen i morse uteblev på grund av slöhet/trötthet, gårdagen slet på en gammal man, använde morgonen till att köra bort rivningsvirke från jobbet i innerstaden och resten av dagen gick åt till Tjärstrykning av taket hos min gode vän i petroleumbranchen (B), men dagens planer på att få bort dom sista rivningsresterna från innerstaden har "skitit sig" så här långt, skribenten hatar vatten som kommer från himmelen, om det ändå hade kommit nerifrån så att man kunde använda uttrycket "nederbörd", men inte ens det går.......:-)

Kanske skulle man kalla det för "uppbörd", men det är ju sånt som myndigheterna sysslar med och det vill skribenten inte befatta sig med.....!

Annars är läget som följer: Planerna på att dra upp och slutstäda i Uppland skjuts upp till nästa fredag, vi får då besök av 2 Jägare från fasta landet som skall komma ner och försöka utrota djurlivet här på kobben, dom har varit här tidigare och försökt, men lyckan på jaktfronten har inte så här långt blivit vad dom har hoppats på, dock har jag och hälften fått ett preliminärt löfte om att dom ska "ta hand om" Mullvaden, situationen för honom borde vara oroväckande: Dålig jaktlycka hos avtryckarsugna jägare som har lovat att "ta hand om" katten, han såg ju "ljuset i tunneln" redan när plåtisarna kom......?

Tjäran kom på taket innan regnet kom, så nu är både taket och alla mina kläder garanterat täta, nu luktar man som en tjärmila för att använda ett Svenskt uttryck för det riktiga "Såjde", men man vill ju att även 08:or skall förstå skriften som sammanställs av svett och ångest och under press av läsartryck.....!
Skribenten Googlade på mila +bild och hittade då den här bilden, vad fan den nu har för samröre med Mila, kanske är han en tjur som har fått hälsa på hos kossan Mila och därför ser så glad ut.....?

Detta inlägg borde ha börjats med: Tjära läsare.....! Men skall läsarna tjäras så ska det även ingå fjäder, så var det i alla fall förr i världen......!

Detta blev nu ett hastigt inlägg i väntan på uppehåll så jag återkommer runt 22.00 med ett inlägg som gör att sidan åter kommer i balans, jag utgår ifrån att ni som läser den här till morgonkaffet vaknade ännu bättre i morse genom att ilskan av att jag inte orkade skriva igår gjorde er arga och inget får oss att piggna till som lite ilska....:-)

Nu får jag avsluta med: Ha en bra dag........!

Grumpy (Nytjärad) Old Man

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar