Besökare idag


torsdag 4 februari 2010

Hör Gud bön, var det därför jag fick Carola?

Varför 2 inlägg denna enkla torsdag, jo så här är det:
Har varit uttråkad sen i morse, på grund av brist på underlag till gnäll. Men tog mig samman och ögnade igenom Aftonbladets nätupplaga och tro det eller ej, vem har uttalat sig om katastrofen på Haiti om inte Guds egen nedsända ärthjärna (hennes uttalanden måste vara någon form av entré till skärselden), Carola Häggkvist..Owiiii..

Man kan aldrig sluta att förundras över att hon tydligen har någon form av kontakt mellan övre delen av kroppen och talorganet.

Hur som helst med det:
Hon har kombinerat ett besök i katastrofområdet med en PR-turne, mycket estetiskt tänkt där...
Hon inser att jordens undergång är nära, säger hon själv, eftersom hon e troende så har hon och hennes gelikar mottagit någon sorts vision från vår herre, så nu förstår dom troende att jorden inom en framtid (hon talar vagt om några 100tals år), kommer att uppslukas i någon form av återfödelse. Ny jord och ny himmel ska tydligen skapas (vad hon går på vet jag inte, men det verkar vara bra drag i grejerna).

Skärpt som hon e så förstår hon att katastrofer och krig är ett tecken på en snar undergång (hur tänkte hon där...?) krig och katasrofer och hundra år! Mäniskan har väl för helvete krigat i 1000-tals år och nästan alla krig har väl varit i någon jävla form religiösa eller pågått i Vår Herres namn.

Men hon har nu fått förstärkt tro, Bibeln har hittat en kompanjon, så nu verkar den virriga flickan tro att Vår Herre har varit med och regiserat 2012 för att hon skulle bli komplett i sin tro.
Mitt råd till pinsamhetens ansikte måste bli: Om talorganet visar tecken på att höras, så sjung för fan. Tala aldrig...!!!!
Lycka till med PR-jippot på Haiti.
MVH Grumpy Old Man

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar