Besökare idag


tisdag 2 februari 2010

Föräldrarkörkort?!?!

Tisdagen har anlänt utan att det har tillkommit några "avfallstillskott" från himmelen, det enda "avfall" som har anlänt så här långt är "Gotlands Allehanda" som har som huvudnyhet att skolkritiken ökar: Donnersgymnasiet har tydligen delat ut betyg i ämnen som ingen har haft. Jävligt praktiskt att ha de så, samtidigt klagar Skolinspektionen på att elevinflytandet är undermåligt. Jag tycker att det låter som att eleverna har haft jävligt mycket att säga till om där. Drömläge "gå å fika" å ändå få betyg i ämnen som inte finns på schemat, undrar om dom e sura för att dom har fått för låga betyg....?
Rubriken föräldrarkörkort ser så här långt ut att vara missvisande, men här kommer bättring:
Ungarna som ska vara i plugget, skiter i det (inte alla) å drar runt på stan med den påföljd att skolbtygen ligger i riskzonen för att inte möjliggöra inträde för Gymnasiestudier, då undrar "ÄRTHJÄRNORNA" till föräldrar varför inte skolan gör något åt det. Min fråga blir då, VA FAN GÖR NI INGET SJÄLVA FÖR. Om man nu kan jöka fram avkomma, borde man då inte vara kapabel att ta hand om den, naturen må vara jävligt vis men här har den uppenbarligen "SKITIT I DE BLÅ SKÅPET".
Här kommer frågan om det inte borde finnas någon form av kompetensbevis innan vecka 18. Hur fan kan man som förälder ens tänka tanken att någon annan (skolan) ska ta ansvar för vad du som förälder har producerat under former och vid tillfällen som endast du kan redogöra för. Ta för jävulen ansvar för er egen avkomma, å försök inte lägga över den på någon annan. Å när jag jag nu ändå har börjat skriva om det här, om nu inte ungjävlarna klarar av att läsa in det som finns dokumenterat i läroplanen så borde väl det vara erat eget jävla ansvar att hjälpa era egna avkommor och inte skicka problemet på någon lärare....!!!
Lämpligt vore kanske att lära sina barn att ett samhälle behöver någon form av regler för att inte hamna i ett tillstånd av anarki (definitionen på anarki, kan dom som det här rör, hitta i det stora glasade huset (BIBLIOTEKET) som ligger "neråt" i stan bredvid parken med dammen i).
Hur som helst, nu snöar de igen....:-)
Ha en bra dag.
Grumpy old man eller gnälltruten (Sveriges vanligaste fågel efter fiskmåsen).
Kram i alla fall!!!!!!!!!!!

2 kommentarer:

  1. Jag undrar ibland om du verkligen tar ansvar för din avkomma

    SvaraRadera
  2. Oskar!
    Glöm aldrig att du talar med Mr. Besserwisser eller e de Mr. Messerzmitter. En sån jävla eminent avkomma behöver man inte ta ansvar för dom får vara "ansvarslösa".
    Man behöver inte ens förklara var biblioteket ligger, dom har växt upp där......

    SvaraRadera