Besökare idag


måndag 1 februari 2010

Fortfarande måndag!

I dagens tidning (Gotlands Allehanda) kan man läsa att polisen har sprängt en "Cannabisliga" bestånde av ett 40-tal 50 åringar som har drogat sig på helger och därmed uppfört sig olämpligt och dessutom utsatt sig för risken att inte bli fulla som vanliga Svenskar. Med Cannabisbruk följer enligt tidningen lättja, psykoser och arbetslöshet (?). Detta ger då vid hand att den Nederländska befolkningen ligger kvar i sängen hela dagen och är för "puckad" för att ha ett jobb. Till deras fördel måste man ändå räkna att dom inte: Står och skriker på gatorna runt 02.00, inte misshandlar sin fru, inte pissar i gränderna och inte spyr på gatorna.
Jag tror att om det fanns en möjlighet att få in skatt på den Cannabis som dom köper, så hade våra överhuvuden funderat på att legalisera saken.
Enligt alla (godkända) statsbeställda forskningar/studier så är risken JÄTTESTOR att den som nyttjar Cannabis får bestående psykoser och därför bland annat så bör man avstå.....
Hos farbror doktorn får man (en väldigt nära bekant) mot smärta i knä/höft: Diclofenac 50 mg. Som kan ge följande biverkningar enl. FASS: Magsmärtor, illamående, kräkningar, diarré, matsmältningsrubbningar, ökad gasbildning, aptitlöshet, huvudvärk, yrsel, hudutslag eller klåda, leverpåverkan, mag-tarmblödning, blodig kräkning och avföring, magsår, tjocktarmsbesvär, sår i munnen, tungsveda, skada i matstrupen, förstoppning, dåsighet, nässelutslag, hepatit, gulsot, överkänslighetsreaktioner (andnöd, anafylaktisk chock), vätskeansamling i kroppen,känselbortfall, minnesstörningar, nedsatt orienteringsförmåga, synstörningar (dimsyn, dubbelseende), nedsatt hörsel, öronsusningar, insomningssvårigheter, retlighet, kramper, depression, ångest, mardrömmar, skakningar, psykiska reaktioner, smakförändringar, hud- och slemhinneförändringar, ibland allvarliga (blåsor, eksem, rodnad, utslag), håravfall, ljusöverkänslighetsreaktioner, njurpåverkan (urinstopp, blod i urinen, njurinflammation, njurskrumpning), påverkan på blodet (inklusive agranulocytos), impotens (sambandet osäkert), hjärtklappning, bröstsmärta, högt blodtryck och hjärtsvikt, möjligt förvärrande av astmasymtom och kan medföra en ökad risk för hjärtinfarkt eller stroke.
VA FAN E EN PSYKOS I FÖRHÅLLANDE TILL DET !!!!!
Å hur fan kan det vara tillåtet att sälja den skiten, kan det bero på skatteintäkter eller e de några andra intressen som styr legaliteten i det fallet.
Gubbjäveln undrar vidare, återkommer snart på en sida nära dig.
Kramar !

5 kommentarer:

  1. läste artikeln nu och fattar inte riktigt allt. Greps alla på samma ställe, hade det samlats 40 pers i 50-årsåldern och rökte? Låter helt fantastiskt i mina öron, men kanske är lite för bra för att vara sant.

    Annars kan jag bara hålla med dig i det mesta. Utom att det inte vore så svårt att ordna en reglerad marknad liknande den som finns för alkohol.

    SvaraRadera
  2. Hahaha jag hoppas också att alla var på samma ställe men don´t get your hopes up ;)

    Den där medicinen verkar förresten helt livsfarlig. Stoppa omgående är min åsikt!

    SvaraRadera
  3. Kära shoegal!
    För att din norska placering skall bli lite mer upplyst så kan jag påtala att tabletterna ifråga gavs till din mor strax före Jul.....!!!

    SvaraRadera
  4. Alltså så många 50-åringar på gotland,, classe du måste ju känna minst hälften. Berätta mer detaljer nu, jag är nyfiken!!

    SvaraRadera
  5. Ja du Oskar!
    De jag vet just nu e inte så mycket så att de e värt att redogöra för här, alla verkar känna varandra väldigt väl å man har tydligen gått ihop och köpt 3 kg. på ca 40 pers vilket motsvara ca. 75 g per person altså 3/4 hg. Förmodligen för att kunna ha det hemma å kunna röka när det passade dom. Ingenverkar ha sålt sin del vidare, så det verkar inte vara någon pusher inblandad. Mer info kommer när jag vet mer.

    SvaraRadera