Besökare idag


söndag 12 september 2010

Va är det för mening att försöka reta upp er, om era tangentbord ändå är trasiga....:-(

Nej ni skitstövlar, här gjorde man allt i sin makt i går för att få er att lämna någon form av kommentar, inte fan visste skribenten att era tangentbord var ur funktion, dagens blogg blir inte direkt inspirerad av era inlägg, kanske skulle jag sluta publicera dom till morgonkaffet, eftersom ni alla verkar dricka koffeinfritt blask, saknar ni helt stridsvilja på morgonen.....? Eller......?

Oavsett vad fan ni gör på morgonen så kommer sidan att uppdateras en gång per dygn och nu drar det ihop sig till valdag, så nu föreligger risk för politiska utspel från skribenten, som kommer att ge er hjärtflimmer om ni inte delar skribentens åskådning, men då kanske det äntligen kan bli lite fart på er "slösäckar", lite djävlar annamma måste ni väl i alla fall ha i er.....?

Eftersom ni säkert har anat att skribenten har sitt parti inom Alliansen, så ger jag er härmed chansen att omvända mig om ni tror att detta är möjligt, lättast gör ni det genom att svara på mina frågor härunder som blir en bra början för att eventuellt få skribenten att omvärdera sitt politiska ställningstagande:

1. Ge skribenten ett exempel på en stat på detta klot som styrs av en socialistisk regering, där folket har full frihet.....?

2. Ge skribenten ett exempel på en stat på detta klot som styrs med kommunistisk grundsyn och där folk är nöjda med det......?

3. Ge skribenten en vettig förklaring till varför han skulle sätta sin tillit till ett parti som påstår sig värna om miljön och samtidigt till största delen talar om för icke statsbor att kollektivtrafik skulle vara lösningen, samt att dessa människor tycker att valfrihet i föräldrarfrågor skall fråntas medborgarna, staten skall vara egenmäktig och bestämma vad som är rätt eller fel i din familj, luktar lite Sovjet/Kinapolitik man kan undra när förslaget kommer om att vi tilldelas att få föda fram pojke eller flicka enligt statens önskan......!

Tre djävligt enkla frågor, klarar ni av dom så är skribenten öppen för ett partibyte, skribenten ser fram emot flera långa inlägg från er som kommer att vara slagkraftiga i dessa valtider.....:-)

Nä, ni kommer nog att få det svårt hävdar skribenten, som är en stor fan av George Orwell, läs Djurfarmen och ni har genast hittat dom rödgröna ledare som man vill att vi ska sätta vår tillit till, om nu inte detta räcker, så läs även George Orwell´s 1984, vi är i dagens digitalvärld mycket närmare den än vi kan ana och tillsammans med partier som redan vill ta ifrån föräldrar sin rätt att välja hur man vill att barnen skall tillbringa sina första år så förstår man vad makten redan nu skulle kunna göra, skribenten värnar om våran frihet och tror inte på statskontrollerad "frihet", nej, det bästa är nog om "latterevolutionärerna" fortsätter att drömma om nattliga varutransporter i Stockholms innerstad med tunnelbana och dubbfria gator på samma plats och håller sig borta från rikspolitik.....:-)

Skribenten väntar nu på att hälften och 3:an E ska komma med båten som anländer 23.20, jag har förberett varma mackor i ugn och en kopp te till dom stackars anländande, morgondagen skall användas till att försöka reda ut försäkringsfrågor hos vårat försäkringsbolag runt sonens materiella förluster i GöteFuckingBorg, uppgifter måste fram på datorn som sonen hade fått via Högskolan, vidare måste han på Handelsbanken och beställa en ny bankdosaa med tillhörande kort sen ska han hinna med eftermiddagens båt tillbaka till fasta landet för att börja jobba igen på tisdag morgon.......:-(

Skribenten börjar bli trött på att trycka på dom här tangenterna, så jag säger bara:

Skribenten tänker inte skriva något mer till er i dag, han är småsur på det dåliga gensvaret i går dessutom tänker han vara långsint ända till i morgon kväll, så vi får hoppas att ni klarar er på detta.....!

Grumpy (Konverteraren?) Old Man

5 kommentarer:

  1. Har slitit mitt hår i förtvivlan över att inte kunna hitta något vettigt svar på dina tre frågor, du blir nog som jag tvungen att rösta blått =)

    SvaraRadera
  2. Du var den första som svarade, vi får se hur det går i morgon. Sov Gott min herre....!

    SvaraRadera
  3. Morning du småsura..

    Har på ett tidigt stadium bestämt mig för att aldrig gå i klinsch med dig när det gäller politik. Ska du dessutom få mig att börja tänka på det på morgonen när kaffet med fett mycket koffein i ska göra sin verkan.. Då går du bet min käre vän ☺.. Lämnar det åt andra läsare och klappar katterna och dricker kaffe. Kram på dig och ha en bra arbetsvecka.. /p

    SvaraRadera
  4. "här gjorde man allt i sin makt i går för att få er att lämna någon form av kommentar," jaha ja, verkligen? Jag väljer ut några citat från ditt senaste blogginlägg:

    "Vädret här på kobben har under dagen varit varken hackat eller malet"

    "Jag har inte ett skit att klaga på idag"

    "Men just nu så är det stiltje på gnäll"

    "Nu har jag inget mer att skriva om"

    Ledsen om jag inte gick igång och skrev 7000 tecken som svar. Jag vill försvara mig med att det var helg och jag tar det lugnare med bloggandet under helger.

    SvaraRadera
  5. Hm, Oskar påstår att skribenten läser tidningen som fan läser bibeln, skribenten påstår att Oskar bara läser det i bloggen som ger honom alibi från att slita sig från helglättnad....:-)

    SvaraRadera