Besökare idag


måndag 6 september 2010

Mannen som väcker socialistkänslor är åter här....:-)

Yes, nu blev det fart på svaren, gårdagens inlägg fick mina socialistiska läsare att piggna till under morgonen, sådant älskar skribenten.....:-)))

I fortsättningen kanske man skulle kasta ur sig lite mer av påståenden som väcker sådana känslor, intet är roligare än när folk vaknar med ett ryck...!

Men nu över till något helt annat:

Huset i skogen kommer snart ut med objektbeskrivning och tillhörande visning, skribenten har avtalat telefonmöte med mäklaren under förmiddagen i morgon (läs idag om ni dricker morgonkaffe), dock tänker inte skribenten hålla er på halster utan låter er se en förhandsvisning av objektet....:-) Så om ni orkar nu , så får ni utföra lite klickande, ni kan börja här under genom att klicka på "Huset i skogen" och sen följa instruktionerna, det blir lite som att läsa monteringsanvisningarna (långt ord) från Ingvar Kamprads IKEA-grejor.....:-)

Huset i skogen

Skribenten antar att Oskar kommer att njuta mer av att webbsidan nu har backat från 70-tal till sent 60-tal än av bilderna, han är så intreserad av dom olika tidsåldrarna innom webb den där gossen och skribenten får nog svårt att överträffa detta eftersom han inte kan gå tillbaka längre i webbhistoria utan att starta en BBS, vilket i sin tur skulle göra er tvungna att skaffa uppringd anslutning (alternativt kanske jag kunde skicka bloggen per fax), för att det skulle kännas realistiskt.....:-)

Detta var om huset i skogen och var förmodligen det sista jag skrev om det om man bortser från att ni ska få veta när det är sålt.....!

Annars kan bara meddelas att skribenten lyckades komma exakt till klockan 09.00 och att köket blev urrivet, så skribenten skall förhoppningsvis få dit röris och trikaren i morgon, den här dagen blev helt som en seriös hantverkare önskade sig: Jobbet blev klart klockan 12.00, det är inte konstigt att hantverkare ser slitna ut med så långa dagar.....:-)



Som bisak kan förtäljas att Mullvaden förmodligen tjyvläste gårdagens blogg, han sov hela natten, inte ett endaste försök gjordes till att få mat......! Owiiiiiii.....:-)

Mer än detta tänker inte skribenten tala om för er i dag, utan ni får läsa Metro eller något annat som också är gratis (snåljåpar), hoppas i alla fall att ni hann läppja på kaffet.....!

Vi avslutar med en bild som förmodligen passar er stridslystna läsare, skribenten har hela tiden trott att hans analyser av Svenska politikers åsikter skulle få er att börja tänka klokt inför det stundande valet, men jag får säga som flickan sa: Det var ett bra försök, men den gick inte in.......:-)

Grumpy (Försöket) Old Man

6 kommentarer:

  1. Huset har Ni gjort jä..igt bra, det ser riktigt snyggt ut, bör inte bli svår sålt.
    Men Claes, det heter väl inte fjärrvärmepump, det är väl en luftvärmepump/G

    SvaraRadera
  2. Helt rätt där av grannen G, det är fler saker som skall rättas till i texten under morgondagens förmiddag, det är därför det skall vara telefonmöte med mäklaren innan Objektbeskrivningen går i tryck, mäklare skriver inte så bra när det gäller byggtekniska saker.....:-)

    SvaraRadera
  3. Godmorgon ☺..
    Ser mycket bra ut! skitsnyggt. Men tycker att det ser så litet ut på utsidan, så ryms allt det vackra där inne. Kanske trött men får inte ihop det... Stylingen får x-tra poäng och måste vara utfört av en kvinna ☺.
    kram/p

    SvaraRadera
  4. Så fint huset blev, nästan synd att ni inte får bo där nu när ni lagt ner så mkt jobb på det. Men ni bor ju hellre på den där kobben har jag förstått.

    Tycker det är en snygg hemsida du gjort, rutorna har ju till och med en skuggad ram runt, läckert!

    SvaraRadera
  5. Ironin´s mästare har åter igen slagit till, att han dessutom verkar ha brytt sig om bilderna visar hans otroliga mästarkunnande, skribenten tackar för era inlägg och skall genast planera för fler "skuggrutor".......:-)
    Grumpy (Skuggan) Old Man

    SvaraRadera
  6. Huset ser jättefint ut. Tidigare har du sakt att du är politisk oberoende! Men uppfattar dig som otroligt MÖRK BLÅ... Stämmer detta?

    SvaraRadera