Besökare idag


tisdag 7 september 2010

Pundare borde utrotas, alla medel är tillåtna skribenten föreslår avrättning på platsen.....!

Nu är skribenten lack så det dånar, 3:an E åkte till arslet på Sverige (helt rätt Göteborg) för att hälsa på sin K.B. och dom skall gå ut på "stan" så K.B., hon parkerar sin bil på en allmän parkering centralt i Jävla Pundarstaden GöteFuckingBorg i dagsljus och ungdomarna lämnar bilen i två timmar och när dom kommer tillbaka till bilen så har pundarjävlarna snott 3:an E´s ryggsäck som låg kvar i bilen, idioterna har slagit in bakrutan på bilen och ryckt väskan med E´s dator som tillhör Högskolan i Visby......:-)

Att sen inte snutjävlar i den ruttna hålan kan hjälpa dessa ungdomar gör inte saken bättre, snart är det fan i mig dags för ren Anarki och privat bestyckning på vapensidan, alla som grimascherar när dom snackar står först på listan, skribenten stödjer i detta fall alla som har planer på att starta detta......!

Så om jag hör en jävla Miljöpartist till uttrycka sin medömkan om uteliggare/missbrukare, så föreligger risk att den jäveln också blir liggande ute, nä skribenten fick tidigare idag frågan om han var mörkblå i sitt partival, nu kan frågan snarare besvaras med : Nej, han har nu fan i mej snart blivit brunskjorta, det är dags att rensa i en befolkning som ser sig själva som Gud Fader och därmed ger sig själva rätt att förstöra livet för andra, snart är det val och det verkar fan i mig som partivalet SD stiger på urvalsskalan, framför allt så kan jag härmed fastslå att dom som sympatiserar med missbrukare och annat "rens" i samhället sjunker under bottennivå......:-(

Urrensning är fan i mig på plats, om personers funktion i samhället endast går ut på att ge andra medborgare ett helvete, då är det fan i mig dags att återinföra Lobotomering med tillhörande kastrering och inte några jävla natthärbärgen.....:-(

Trevlig blogg, va, skribenten skiter i att skriva något mer nu......

Grumpy (Blivande SD anhängare?) Old Man

9 kommentarer:

  1. Läste trean E:s inlägg på FB. Stackarn han som hittade på något trevligt att göra med vänner. Synd att inte poliserna visade civilkurage och hjälpte till.. Hmm Civilkurage innehar dom ju inte såklart när dom är i tjänst och får betalt för att inte hjälpa till..
    Kram/p

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  3. jaktfalkens sa...
    Att du är förbannad har jag full förståelse för, men att bara tänka tanken på att stödja SD där går gränsen. Brunskjortor hade även bruna byxor som kan vara bra vid trängande behov... Tror inte att du skulle vara bekväm i det särskilt länge. Polisen skulle behöva bruna byxor med tanke på deras aggerande......

    SvaraRadera
  4. Jaktfalken har ett helvete att svara på den här sidan

    SvaraRadera
  5. Glömde ju tillägga.. Känner poliser i Sthlm och vissa är supertrevliga.. Men blir ledsen å Trean E:s vägnar..
    kram/p

    SvaraRadera
  6. Sen borde inte skribenten skriva inlägg under inverkan av raseri, blir lätt lite överreaktioner. Har inte sett några utspel av SD om att deras politik skulle minska inbrotten i bilar, har svårt att tro att det skulle vara så.

    Seså, ta ett djupt andetag, sådan här ilska hjälper ingen

    Jaktfalken borde gå någon form av kurs, bra jobbat med 4 inlägg.

    SvaraRadera
  7. Oskar det är bättre med 4inlägg än inget alls, tyvärr är det så att jag inte kan skicka inlägg ibland och i dag var Classe förbi o kollade min dator och han gjorde de två sista inläggen för att testa. Störde inläggen dig??

    SvaraRadera
  8. Inte då, tyckte det var roligt enbart, tänkte mest på din egen skull :)

    SvaraRadera