Besökare idag


tisdag 28 september 2010

Husmanskost är husmorskonst.....! Yes...:-)

Har idag fått Stekt Falukorv med Potatis och Stuvade Grönsaker i min magra lekamen....NICE....!

Tur att inte 3:an E var hemma och lagade maten, såg just på FEJJAN att gossen hade tillagat Kyckling och glömde läsa på Grädden att det stod Vaniljsås, läste någon gång för länge sen att manliga kockar är bättre än kvinnliga, skribenten måste därför lägga till: Ja, om man vill ha desertsåsen direkt till varmrätten (Compacteating).....!

Skribenten har luskat lite i husets äldre kamerabestånd och sett att det ligger några pärlor och dräller på hyllorna, man känner sig som en äldre "pundare" när man river i alla skåp och lådor i detta hus, vi har grejer till 500 "loppisar" (från 5000 "loppisar) liggande bara på bottenplanet, tur att avkommorna har lämnat sina rum, så att det finns utrymme för mera "skit", källaren skall vi inte ens tala om i detta läget......:-)

Skribenten har under förmiddagen talat med Upplandsmäklaren och han tror att slottet i skogen bör vara "krängt" mot slutet av denna vecka, vi får se om han har rätt (och här menar skribenten inte som 3:an E´s EFTERRÄTT), visningen under söndagen blev tydligen i det närmaste perfekt med solsken under hela visningen, sånt gillar skribenten, Gud ser om de sina om dom inte bor i Sinai, för där är dom så elaka mot varandra så dom börjar sina......!

Annars händer det inte mycket i detta huset idag, men det händer i Stockholm i morgon, för där blir det derby mellan 2 ärkerivaler (AIK - DIF), nu kom skribenten att tänka på en kola som på 50-talet hette Rival och var jävligt god, detta passar kanske inte så bra i det här sammanhanget, eftersom dom som är Rivaler där knappast är "goa", utan snarare dumma i "kolan", skribenten verkar ha svårt att hålla sig till ämnet idag, men å andra sidan var jag inget ämne i hockey sa tränaren som tjänaren massa "kosing".....:-)

Nä, jag får nog lägga in ett ordspråk här, så jag väljer ett från "Jaktfalkens" arkiv, som hon mailade för länge sen:

Skjut inte upp till i morgon, det du kan skjuta upp redan idag.

Detta är vad skribenten kallar att vara effektiv, gör man det på en gång, så är det gjort, på tal om hjort, så ökar viltolyckorna på Gotland, men mest är det bilar vs. Rådjur, dom hör inte hemma här på "kobben" utan har sökt politisk asyl här och tydligen fått permanent uppehållstillstånd, kan det vara dom som SD på Gotland avser med invandrare eller är det vildsvinen (fast enligt Tidningarna, så åkte ju dom hem efter vecka 29), hur som helst så undrar skribenten om rådjur heter något annat när man har tillagat dom.....?

Som ni kanske förstår av texten, så saknar skribenten något roligt att skriva om, det är då det blir så här, det blir någon form av tangentdiarré och för att inte skribenten skall "skita ner hela sidan", så avslutar jag härmed dagens pladder med det vanliga:

God Natt eller God Morgon, troligen det sista, eftersom bloggen kom ut senare än vanligt.....!

Grumpy (Purex) Old Man

4 kommentarer:

  1. Har ni några objektiv över så jag är intresserad av en affär.Annars kan jag meddela att jag lyckligtvis har biljett till kvällens hockeydrabbning, heja heja.

    Vilken typ av potatis var det till falukorven? Jag föredrar nog stekt till falukorv

    SvaraRadera
  2. Till stuvade grönsaker skall det vara kokt sådan, så de så....:-)

    SvaraRadera
  3. så undrar skribenten om rådjur heter något annat när man har tillagat dom.....?
    Kan det vara Bambi? G

    SvaraRadera
  4. Hoppas att mina döttrar inte läser det här inlägget, då ligger grannen G något pyrt till, skribenten har en gång sagt "det skulle ha varit gott med lite Bambi nu".....! Gör jag aldrig om....:-)

    SvaraRadera