Besökare idag


tisdag 14 september 2010

Gårdagens blogg gav verkan....!!!!!!!

Skribenten njuter och ler i mjugg, satan vilken fart det blev på inläggen och Södermalms Pärla som sa att hon inte tänker ge sig in i politiska fighter hon höll sitt ord och uteblev för första gången på länge, men hon käkade säkert svampmackor på svart trumpetsvamp så hon hade nog fullt upp i alla fall.....:-) Hoppas att hon drack mjölk till dom, för hon bevakas från kylskåpet av Arla-haren och han är 1000 gånger farligare än skribenten....:-)


Oskar den unge politikern valde att besvara skribentens 3 ställda frågor, om än något sent, skribenten förstod att en man som vår Oskar hade svar på fråga 2, frågan löd: En stat som har kommunistisk grundsyn och där folk är nöjda, svaret blev givetvis helt korrekt NORGE, han kan han den där Oskar...:-)

Jaktfalken blev så djävla arg på skribenten så hon tänkte radera snabblänken till skribentens blogg, kanske avstod hon för att inte riskera att radera hela Operativsystemet av misstag, skribenten skrev med bitter underton ett svar och har nu bett henne om ursäkt för det (han är så ödmjuk, den här skribenten), men tro nu inte att jag kommer att hålla på och be om ursäkt hit och dit, det skulle bara förstöra min "image", det kan vi inte utsätta oss för....:-)

Så för att försöka få lite snurr på sidan så kommer nu skribenten att kommentera ett inlägg under rubriken "Åsikter" i dagens (tisdagens) Gotlands Allehanda med rubriken: Alliansens kriminalpolitik mycket svag....

Hela inlägget är signerat Christer Engelhardt (S) och går ut på att som följer: För att kvalitetshöja polisen kommer dom rödgröna att införa en akademisk polisutbildning för att kunna bekämpa den organiserade brottsligheten......?

Skribenten förstår att det nu uppstår stor skräck hos dom organiserade MC klubbarna samt hos organiserade andra gäng och att alla känner stor oro, kommer det kanske bli så illa att dom blir tvungna att möta polisen med retorik....? Nu kommer det att bli hårda debatter på akademisk nivå.....:-)

Vidare säger han att dom rödgröna 6 år i rad (mellan 2000 och 2006), ökade anslagen till rättsväsendet permanent med 7 milljarder kronor och under samma period ökade antalet poliser och CIVILANSTÄLLDA med 2.300 personer. Så vitt skribenten erinrar sig så var det under den här perioden som bl.a. MC-gängen ökade markant i antal, så jag undrar om dom använde pengarna och alla nyanställda till att värva nya medlemmar till befintliga klubbar...:-) Nu säger dom att dom vill skjuta till ytterligare 1 miljard till samma sak, några inom Folkpartiet lär ha sagt att dom (S) vill dra ner på resurserna, detta bestrider dock författaren av inlägget (Christer E), skribenten hoppas att Folkpartisterna har rätt och att den nya "värvningskampanjen" inte blir av....:-)

På tal om polisen: En äldre herre ringer och talar om att det pågår inbrott i hans garage, men får till svar att det finns inga lediga bilar för stunden.....!
Han ringer upp dom igen efter 30 sekunder och säger att dom inte behöver komma, för han har redan skjutit tjyvarna...!
Två polisbilar kommer inom 5 minuter, befälet hotar med att stämma gubben för att han ljög, gubben svarar: Du då, du sa att det inte fanns några lediga bilar....:-)

Ja, så skrev han om politik igen, konstigt att en gubbdjävel på 60 år ska lägga sig i allt, hade dom bara tagit in yngre boende på äldreboendet, då hade skribenten troligen varit inlåst med släkt lampa sen några timmar tillbaka och ni hade inte ens vetat om att organiserad brottslighet kommer att bekämpas av akademiker......:-)

Mullvaden fick stryk igår av en organiserad (eller var det en kastrerad) kattbåns, det är faktiskt taftologi att skriva så, för en kastrerad katt är ju en båns, knepigt, han blev alltså spöad av en "kastrerad kastrerad katt, skribenten har inte börjat stamma utan så går det med taftologi.......?

Jag börjar om: Mullvaden fick stryk igår av en organiserad slagskämpe, han har nämligen organiserat promenader över våran tomt, oftast spöar Mullvaden honom, men i går infann sig någon form av rättvisa, så han avgick med segern,....:-) Kom sen inte och säg att detta land är orättvist, rättvisa skipas förr eller senare, sa akademikern och log....! Även katten log.....!

Med andra ord så orkar jag inte skriva mer idag utan ni får inta morgonjavan till en något enklare blogg än gårdagens, Sussa Sött eller Är ni redan vakna........?

Grumpy (Rättvisan) Old Man

3 kommentarer:

  1. Godmorgon...
    Jag brukar hålla ord ☺..
    Såg du mina svampbilder på FB?.
    Du kanske ska vara tacksam att jag inte bor på Gotland och jobbar kvar inom äldreomsorgen ☺.. Faktiskt skulle det vara underbart att driva ett ställe där. Du kan få börja som hustomte. Så kan du fixa i ordning ett rum åt dig själv som står och väntar. Behöver inte vara pannlampa och inlåst som vissa stackare har det nu...
    Arla haren är min! Ha det gott..
    Kram/p.. ps Tack för kaffet ☺

    SvaraRadera
  2. Det är lite lustigt hur politiker går in och ger löften om ANTALET poliser, som att det vore det viktiga. Det är sällan man hör de gå in och nämna antal när de pratar om andra myndigheter. Ex:

    "Vi lovar öka antalet anställda på skatteverket med 3000 personer nästa mandatperiod"

    "Vi lovar öka antalet anställda på trafikverket med 4000 personer!!"

    "Vi lovar öka antalet diplomater med 600 stycken!!!

    Just med poliser verkar det populärt att nämna antalet. Jag säger att de försöker ta billiga poäng, polisen borde organiseras bättre istället.

    SvaraRadera
  3. Just med sossarna så verkar det vara i linje med planerna att slå samman poliser och diplomater, detta med tanke på att man vill göra om polisyrket till ett akademikeryrke (undrar om dom kommer heta DIPOLISER eller POLIMATER, vidare har sossarna planer på att göra om 21 regioner till en enda region, redan nu är det trögarbetat när man skall samordna, så frågan blir hur det kommer att gå med att försöka samstyra andra enheter som är på annan ort....?
    Bevisligen har lokalpolisen mer kontroll än några andra enheter har över arbetsområdena...?
    Ju större byråkrati, desto sämre resultat...!

    SvaraRadera