Besökare idag

fredag 11 mars 2011

Att broder "Truck" var en ful filur, det förstod skribenten från första början.....:-)

På den tiden man bara kunde se en kärring vid namn Ria Wägner på onsdags-TV och serier som Robin Hood på Sveriges Radio & Television, det fans bara en kanal på den tiden och "synd" bestod i Robin som uppvaktade sin älskade, kanske var även hans kompanjon "Broder Tuck" något av en "synd" (han var en alkoholälskande munk...!

Men nu har det kommit till skribentens kännedom att något likvärdigt existerar i Visby, efter med samtal en av mina läsare som har gått på kurs hos nämnda "Truck" (annan stavning där, men kan ha något samband), kursen bestod "även av teori" som hon formulerade saken, detta gjorde inte skribenten orolig, utan det hon sa sen: Jag hade 3 fel, men man fick ha sex.......? Skribenten som är en pryd man vågade inte fråga mer, men förstod att den där "Truck" var någon viktig del i det hela.....!

Skribenten har idag fått sig till livs att bloggarna är för långa och borde kortas ner, skall något i detta hus kortas ner, då är det vattenskotten på fruktträden som har blivit långa som en söndagspredikan, varför heter det så, existerar det något annat än söndagspredikningar, Jo, i detta hus kan det förekomma predikningar alla dagar i veckan av någon annan än skribenten, men Gud gav skribenten selektiv hörsel och ett ateistiskt tänkande, så predikningar är lönlöst och tron på förändringar existerar inte ens i sinnevärlden, i alla fall inte hos skribenten som ialla fall är helt från sina sinnen och inte heller befinner sig i denna världen om man bortser från fysisk närvaro....:-)

Skribenten är en vuxen man och har därför sett finalen av "På Spåret", jag anser att det var rättvist att mina favoriter vann duellen, vad ni tycker det ger jag "blanka i", jag är "lite" självcentrerad och detta underlättar mitt ställningstagande till era åsikter, när jag tänker efter, så kanske det är lika bra, eftersom ni i alla fall inte verkar ha några andra åsikter med tanke på att ingen säger emot mig, kanske är det dags för er att säga ifrån....?

Morgondagen kommer att kräva skribentens och Hälftens närvaro på visningen av auktionsobjekten till söndagens evenemang i Tofta, så en blixtvisit hos förättaren U måste ske före 15.00 under lördagen, skulle det vara aktuellt med väggpendyler till söndagens auktion så vill skribenten ha koll på cirkatid för utrop....!

Nu håller den här sidan på att bli för lång enligt "Stridsfågeln" M, så antingen avslutar jag nu eller också kommer jag i onåd hos damen ifråga, valet är inte lätt när det ännu är otryckta tangenter på detta bord, livet består ständigt av svåra val, det vet alla som äter lunch ute på lokal, däremot löste sig detta under gårdagens lunch då valet bestod av ärtsoppa eller någon form av KYCKLING, skribenten hade ätit ärtsoppa hemma i det enkla kället dagen innan och såg ingen gourmetupplevelse i en repris dagen efter, det andra valet föll på eget grepp, skribenten gillar kyckling lika mycket som en böld i den bakre regionen, mer meningslös mat får man nog leta efter, alla som har ätit lokala rätter (råtta, larver, intima delar av konstiga djur, ormar, etc.etc.) i främmande länder och skall beskriva upplevelsen säger följdaktligen: - Det var godar än man kan tro, det smakar som kyckling......? Detta räcker som förklaring rörande "the taste of the Century", det smakar inget/allt, skribenten är en koncekvent man och kräver även av drycker att dom skall ha en specifik smak annars kan man lika gärna skita i dom, skribenten lyckades dock få en Thaiinfluerad pasta som, fan tro det, smakade lite som kyckling.....:-)

Flygrestaurangen står numer på skribentens "svarta lista", det är dags för "appen" till IPone som visar vägen till ett kycklingfritt matställe......:-)

Nej, nu lämnar jag er åt ert öde och återvänder till mitt aftonliv i sällskap av min bästa Hälften, Sov Gott eller God Morgon, hoppas att längden är bättre än den föregående, som flickan sa och log....:-)


Grumpy (ÄggÄtaren) Old Man

2 kommentarer:

  1. Det är väl uppenbarligen så att alla som beskriver olika maträtter som att det "smakar kyckling" själva har en väldigt begränsad förmåga att 1. känna igen och jämföra olika smakämnen, och/eller 2. inte kan uttrycka detta i ord.

    Hur du kan gå från det till att själv inte gilla kyckling, det är något som sätts på på den lista av frågetecken kring din person (som börjar bli ganska lång).

    Men håll dig du till torskboddar och lammskalle, det är ju antagligen i varje fall väldigt unikt . hepåre

    SvaraRadera
  2. Ska de va lite unikt, då går jag från och med nu över till torskskalle och lammboddar, hepåre själv du och ha de bra i Stockholmsdjungeln..:-)

    SvaraRadera