Besökare idag


tisdag 27 april 2010

Dagen efter.......

Överskriften leder tankarna in på huvudvärk och torr i mun, men inget kan vara mer fel, skribenten mår utmärkt och har normalt salivflöde (låter som ett utdrag ur en dödsattest) så vad överskriften verkligen betyder är att detta är dagen efter igår vilket ju inte är särskilt märkligt, eftersom det knappast kan vara dagen efter i morgon för då hade det ju varit i övermorgon och det vet vi ju att det inte är..:-)


Vad jag avsåg att förtälja var att förr i tiden fanns det en herre som kallades Svullo (kanske kommer ni ihåg honom, kanske inte...), han sjöng en låt som hade den på den tiden snuskiga titeln "För fet för ett Fuck", skribenten har nu planer på att ge ut låten "För trött för ett Lock".....

Låtvalet grundar sig på att skribenten la sig i sin hörna i soffan och skulle se på ett program på BBC som heter "Bargin Hunt", det går ut på att folk ska hitta gamla antikviteter i antikaffärer och sedan sälja dom med vinst på auktion, här pratar vi om riktigt gamla saker nästan jämngamla med skribenten.....


Men efter ca. 43 sekunder så var skribenten helt borta i sömndvala och vaknade inte till förän nästa program hade pågått en stund, med andra ord var jag för trött för ett sofflock (härav den kluriga titeln på en låt), nu är det så att skribenten är en man som gärna vill utvecklas och därför gärna testar nya saker, så jag lämnade soffan och hälften och på ett äventyrligt sätt med nyfikenheten sprudlande inom mig kämpade mig upp till sängen i stället.... Man är som en upptäcksresande, som ständigt strävar efter nya upplevelser.....:-)

Ser i aftonbladets nätbilaga att aliansen har glimten i ögat, så nu kommer skribenten att garva gott i sömnen, medans den rödgröna röran och framförallt "Måns Sahlin" är tvugna att låta Bill och Bull kontra med något lika "smärtsamt" eftersom S känner sig kränkta av att man har använt ett "lågvattensmärke" i debatten....
Så här står det i AB:
Mona Sahlin: Det är tragiskt
Socialdemokraterna ylade i högan sky sedan kommunminister Mats Odell (KD) på tisdagen dammat av den 15 år gamla Tobleroneaffären i debatten.

– Det är tragiskt, säger den angripna S-ledaren Mona Sahlin till TT.

Valkampen hettade till rejält efter att de rödgröna presenterat sina förslag om mer pengar till vård, skola och omsorg. De vill de närmaste två åren ge tolv miljarder kronor mer till kommuner och landsting. Besked om varifrån pengarna ska tas kommer först senare.

– Det är ren Tobleronepolitik. Man tar det på kortet och skickar fakturan till svenska folket, kommenterade Odell.


Tobleroneaffären ledde 1995 till att Sahlin lämnade den dåvarande regeringen. Hon hade använt regeringskortet privat och betalat bland annat för Toblerone-choklad.

Jävlar i våld, jag tror att dom tråkiga politikerna ändå har humor, det glädjer skribenten som genast måste lägga till en bild till detta....:-)

Se upp John Blund, för nu kommer jag.....
Grumpy

2 kommentarer: