Besökare idag


onsdag 14 april 2010

Båtflyktingens kvällsrapport om skiten i världen……..

Då sitter skribenten på båten till det fasta landet, dagen misslyckades delvis genom att allt körde ihop sig på eftermiddagen….

Runt lunchen blev det bestämt att ex-grannarna L och M skulle få med en ”Vespamoppe” till sonen A, lastningen av den drog ut på tiden och skribenten är ju så fruktansvärt ”duktig” på att planera så han hade inte ens börjat packa sitt enkla resebagage 15.30……



När skribenten inträdde i hemmet så var Mullvaden hysterisk av svältsymtom, sonen E ligger sjuk efter att ha förlustat sig med skaldjur i lördags och ansåg att Mullvaden hade hull att ta av så han orkade inte resa sig ur sin sjukdvala och utfodra den gråvita……

Så här i efterhand så kan man kanske konstatera att musslor är mat för fiskmåsar, så vill man slippa magplågor så bör man inte äta fiskmåsmat (eller fiskmåsar) eller saker som har varit ur havet för länge…..:-)

Skribenten nöjde sig med ”Kyttbullar” i Restaurangtorgets enkla men dyra meny, ingen större gourmémiddag men fyllde både funktion och magsäck, får faktiskt duga med tanke på att skribenten inte hade så stora möjligheter att välja något annat, man kanske skulle ringa någon som kör ut Pizza och uppge leveransadress Gotlandsbåten…..?

Nu övergår denna lilla rapport till en frågeställning:
Föreningen Makalösa Föräldrar är upprörda över att ensamstående föräldrar har sämre ekonomi än föräldrar som lever tillsammans, vilket väl faller sig naturligt om inte den utflyttade parten betalar sin del av underhåll….



Men vad som blir konstigt med föreningen är att dom tycker att inte ”staten” tar ”sitt” ansvar, förmodligen vill dom att det ska utgå någon form av bidrag till dom som inte klarar av relationer, det här får skribenten att undra om man kanske skulle tvinga fram DNA-test på staten för att se om den är skyldig till ungarna eftersom det tydligen är staten som ska bidraga med underhållet….Hur tänker dom där…..?

Annars verkar allt vara som vanligt: Stockholmspartierna verkar nu kunna bli ense om att samarbeta mot Sverige Demokraterna, lösningen verkar vara att frysa ut dom…
Vilket i realiteten innebär att demokratins stund är slut, om inte dom stora partierna gillar vad vi väljer så fryser man ut dom som har valts på demokratiskt vis…..:-(

Det blir ju ganska trevligt, för det innebär att vi snart har det som i alla andra diktaturer, staten väljer vilka vi får välja emellan och då blir det ju mycket lättare för oss väljare när vi inte behöver tänka själva…. Fan vad ”rumsrena” partier är duktiga, som vill skydda oss från att tänka ”fel”…..:-(


Prästerna inom Katolska Kyrkan pumpar på i pedofilbranchen och Vatikanen mörklägger alla fall som går…….:-(

En läkare i Kronoberg har ”hjälpt” en bunt äldre att ”somna” både i Sverige och Norge….Dödshjälp eller mord, det kan man tvista om men det tänker jag inte göra….!

Undrar varför det var fult att åka till Spanien under Francos regim, men att det är fint att semestra i Thailand som väl är en av världens nu största diktaturer…….?

God Natt på er, rösta nu inte fel i höst, för ni vill väl inte att våra folkvalda ska behöva bli ”MOBBARE”, men det kanske skolans personal kan ta hand om…..:-)
Grumpy Old Man….

2 kommentarer:

  1. Faktiskt himla oklart vad du skriver om semestrandet i Thailand. Men det är ju så med charter-turister; så länge det ser fint och städat ut där just de lägger sin 2-veckorsferie så kan resten av världens lika gärna rasa ihop. "Vi hade i alla fall tur med vädret"

    SvaraRadera
  2. Det oklara är att numera är det lite fint att stödja diktaturer om det gäller semesterresan och dessutom är besökarna låtsasaktiva för människorätter i hela världen, förr så åkte man inte till ställen där folk behandlades illa av makten......

    SvaraRadera