Besökare idag


torsdag 10 juni 2010

Trolleri och annat....


Jaha, då är det dags att författa dagens samlade verk här i urskogen, märkligast av allt är att den dag som i dag är så kom det bekanta och hälsade på i omgångar, här har det inte direkt varit så att någon har kommit förbi hur som helst, utan skribent har haft kommunikation med ett litet troll, gjort av en kokosnöt och som ser ut som skribenten gjorde som barn….:-)

Men samtalen med trollet har kanske inte varit dom djupaste, han säger inte så mycket, men han har varit en bra lyssnare (under långa kvällar), som oftast har hållit med skribenten till 99%....:-)


Men allt nog så har alltså först en gammal god vän R, som har stuga i Tofta med väldigt kort varsel dykt upp i urskogen beväpnad med 4 Muffins och med behov att prata, så det blev kaffe och samtal (vi har inte setts på ca. 2 år) i ca. 1 ½ timme runt lunchen, efter det så kom 1:an och hon har nu grundat allt tills hälften kommer i morgon (läs idag)…:-)


Skribenten har fixat avloppsstrul under eftermiddagen, spacklat spikhål och åtgärdat lite tak inför det stundande regnet, men runt klockan 18.00 så ringer telefonen och personen ifråga undrar om vägen till stugan, efter en kort beskrivning så kör han via GPS:en på sin Iphone, sen står han här på tomten, fortare än jag hinner säga flaska…!
Ja, vem är det då, jo min goda granne G från Visby som denna vecka har varit på brandutbildning på Arlanda, så det blir kaffe och samtal ända fram till 22 tiden…:-)

Med andra ord en riktigt trevlig dag, lite arbete och i stället social samvaro, det behövde förmodligen skribenten i alla fall så behövde eremiten i mig detta och även trollet i hörnet behövde se någon annan nuna än skribentens…:-)


Annars är det inte så jävla mycket att skriva om... Jo, jag har precis tjänat in en vecka som jag kan jobba här….?
Jag gick här och trodde att det var Midsommar nästa helg, så är det att vara eremit, men dit är det två veckor så därav förtjänsten i tid….:-)


Hej då…..!
Grumpy (Eremiten) Old Man

2 kommentarer:

  1. Kul att du får lite besök i skogen ☺.. får du någon stund över kan du kanske komma förbi i Bajenland. Ha en trevlig helg med din hälft.. Kram/p

    SvaraRadera
  2. Snickarens vardag, mycket fikande och därimellan slå in en och annan spik. Men det viktigaste är ju att man mår bra.

    SvaraRadera