Besökare idag


måndag 7 juni 2010

Lyckan kommer med hjälp......

Skribenten säger bara: YES, 1:an K har varit ute hos sin far i Upplandsskogen och hjälpt till att grundmåla massor av listverk, en ovärderlig hjälp vill jag påstå, fadern blev riktigt glad och tacksam….:-)


Själv har fadern sorterat en hög med byggspill som var av Mount Everest storlek och det tog nästan hela dagen, nu skall gubben täta springor och glipor med Latex och snickerispackel inför färdigstrykningen som hälften kommer upp och påbörjar på fredag…..:-) Men 1:an har lovat att komma ut i morgon med…Owiiii..!!!!

Beträffande AnteMyra och hans terrorpack så kan stridsledningen meddela att lördagsnattens raid var lyckosam ännu inga spår av eftersläntrande stridskrafter, en myrstack återstår nära tomtgräns, men dessa myror verkar vara mer pacifistiskt lagda (kanske inte fundamentalister som grannarna var), om dom har kvar den ödmjuka attityden så kommer inga krigsförklaringar att överlämnas….:-)


Fastigheten på Sudret är ännu delvis på tapeten, men nu har Skribenten och hälften lagt 1.220.000:- vilket Skribenten anser vara ett överpris, men det kan vi leva med, samtidigt undrar man ju om bonden som vi budar emot förstår att det rätta värdet redan har överskridits….?
Morgondagen kommer att slutligen fastställa hur det går…?

Nu är planen att skribenten skall äta någonting, Äta bör man, annars dör man: säger ordspråket, men skribenten har samma aptit som AntonMyra för ögonblicket, så det får bli lite soppa och två knäckemackor….:-(


Dock kan skribenten berätta att när jag anlände till stugan så hittade jag en påse gula Kantareller på köksbänken fräscht gula men torkade, så det får bli Pia´s(Södermalms Pärla) recept till hälftens ankomst på fredag, blötläggning blir det på torsdag….Owiiii…!

Ni kanske inte har märkt det, men skribenten har inte varit riktigt arg på flera dagar, det måste bero på sjukdomen......?

Hepp på er goda vänner och andra, nu är det slut för i dag….!
Grumpy (Sopsorteraren) Old Man

3 kommentarer:

  1. Låter heeeelt fantastiskt. Att du är så glad måste ju anses väga upp allt annat tråkigt som händer i världen va?

    Skulle själv kunnat hjälpa till med huset, men har lite annat att stå i. Är ju som bekant en jävel på att bygga och sånt, synd för er skull.

    Ta-ta for now

    SvaraRadera
  2. Vi vet att du är en expert inom byggnation,nästa gång fläkt t.ex. skall monteras ovan spis så hör vi självklart av oss...:-)
    Vi planerar även ett skoställ, som vi vet att du har oanade kunskaper om...:-)
    Sidan innehäller inte mycket till giftigheter för ögonblicket, men bättring kommer, var så säker på det...
    Det var roligt att se dig på inläggssidan, jag har saknat dig...!
    Grumpy

    SvaraRadera
  3. ☺.. Aromaten i svampstuvningen ☺.. Behöver jag inte påminna just dig om, typ ☺.. Lämna nu alla levande myror i fred ☻ .. Blir ledsen när du förvandlas till en myrmördare. I Nykvarn har vi en snubbe som går under öknamnet "bäverdödaren" glad att det inte är du.. kram och hälsa K och E sen till helgen.. p

    SvaraRadera