Besökare idag


torsdag 3 juni 2010

Jävla kaxläppar, det här ska kosta.....






Skribenten är förbannad på budgivare på andra sidan Atlanten som har ett fruktansvärt nonchalant sätt, attityder som inte passar normalt handlingsförfarande och dessutom inte visar någon som helst respekt för andra människor….:-(

Man lägger inte nya bud om inte skribenten ringer och trycker på hos mäklaren som i sin tur måste ringa idioterna på andra sidan kanalen och fråga om dom är kvar i budgivningen….











Sedan behagar man lägga ett nytt bud, jävligt irriterande tycker skribenten som nu anser att några hundra tusen till, sen är det fan i mig stopp…..! Men, dom är ju Gutar som har kommit upp sig, så vi ska väl visa respekt för "packet",, UP YOUR´s MOTHERFUCKER´s...!

Från detta till något annat, skribenten som ännu inte är helt frisk har nu beslutat sig för att dra till Upplandsskogarna och färdigställa fastighet där, så avresa är satt till 07.05 fredag morgon d.v.s. när ni läser det här så är skribenten i kön till färjan….:-)

Man reser med egen kupé, så att skribenten slipper reta upp sig på ouppfostrade ungjävlar som inte har fått lära sig vad hänsyn är…:-(



Annars är det inte mycket att skriva om för ögonblicket, men får skribenten bara rota sig i Upplandsskogarna en stund så kommer allt att bli som vanligt igen och jordbruksfastigheter kommer kanske att vara ett ”minne blott”, den som äter lever får se, eller hur fan det nu var med ordspråket…:-)

Skribenten och Mullvaden (som jag inte kommer att se förrän efter Midsommar) hälsar till er alla, Sov Gott Kamrater som man hade sagt i forna Sovjetunionen eller hemma hos Lars Ohyra idag…:-)

Grumpy (Tvärsur) Old Man

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar