Besökare idag


söndag 20 juni 2010

I afton dans, i helvete heller.....:-)

Hej på er jävla glidare, ni har det jävligt bra ni, ni glider fram medan resten av världen sliter och fightas med engelska skittapeter, ni borde skämmas….:-)





Målaren fick spelet på vådjävlarna, så skribenten fick hastigt via hjärtflimmer kasta sig in till Uppsala City för att läsa lusen av en säljare samt hämta bättre tapeter, därför ser jag så sur ut på bilden, nu har vi fått bättre grejer så förhoppningsvis är allt uppe i morgon kväll om Gud vill (utan vanliga tillägget för brännvinet är slut…!)…..:-)




I ren depression så köpte vi ett kylskåp på Blocket och hade sån jävla tur så att snubben glömde tömma det innan vi drog med det…..:-)
Nu gäller det bara att hitta ett likadant som innehåller rökt (lever) korv…..:-)

1:an K, skulle komma och hälsa på, hoppas hon kommer innan levern rasar…..:-)




Hälften har informerats om tapetbytet och hade inget emot ett fritt val av skribenten, beträffande kylskåpet så är hon inte informerad…:-(
Till helgen är skribenten och hälften bjudna till Y och N i Uppsala på Sill och tillbehör, så fredag händer inte mycket i det här huset, men arbete har sin tid och lättja och glädje sin…..:-)

Annars är allt som vanligt, både skribenten och målaren har brutit upp tidigt för att krypa till kojs en något så när tidig timma, det kommer förhoppningsvis att betala sig med en fungerande morgondag…!


Undrar hur Mullvaden har det, förmodligen har han det bra för han har i alla fall inte ringt och beklagat sig….?

Sista myrstacken har börjat attackera tomtgränsen i brist på konkurens från det andra som tömdes efter skribentens gerillakrigföring, så nu kanske det stundar en ny batalj, om så sker så får jag återanställa mina legosoldater från skogen…:-(

Halva dagen har bestått av regn, ganska rikligt vill jag påstå, jag får stjäla ett talesätt från min Far:
Bäst som det regnade, så kom det en skur…!


Men nu har solen återkommit och med den lite gladare humör hos skribenten….:-)

Som ni kanske förstår så är en del som skribenten skriver klara fakta, medan vissa delar kryddas (svagt), ni får själva räkna ut vad som är sanning och inte, allt kan jag inte göra åt er…:-o

Inlägget är skrivet runt 19.00, men publiceras inte förrän tidigast 22.30 för att inte Södermalms Pärla ska tjuvtitta innan morgonkaffet, så de så….!

Allt för nu, återkommer snart….!
Grumpy (Skarvaren) Old Man

2 kommentarer:

  1. Åh, skrutt-Casper, jag saknar honom!
    Pappa, vi kommer också till er på fredag! Och stannar hela helgen =)
    Puss o kram!

    SvaraRadera
  2. Tack för inlägget.. Behövde det då sömnbrist infunnit sig efter Bajen Aid galan på Medis igår kväll.. Men det var riktigt trevligt och bra! Ha det så gott i skogen.. Kram

    SvaraRadera