Besökare idag


måndag 28 juni 2010

Midsommar är inte så jävla pjåkigt när man tänker efter...


Skribenten har tillsammans med alla i familjen, fast mest med hälften, (Nä, sonen E ville inte vara med oss andra) firat av Midsommar både fredag och lördag, skälet till att det blev att fira av även på lördagen var att 1:an K med den kloka pojkvännen J och lillesyrran M från Växjö med den kloke pojkvännen V hade bestämt att alla skulle äta tillsammans innan vi åter spreds för vinden…:-)





Skribenten fick agera chaufför, så jag fick ingen bira , Jo, men inte innan jag och hälften hade kommit hem till huset, så det fick bli ett par midnattsbira och sen på skallen i kojen….:-)






I dag har vi som straff för lyxlivet i dagarna två, fått slita utav helvete, men vi lyckades hitta en ny (begagnad) säng på blocket, så nu har stora sovrummet fått lite prinsesslook, med vit järnsäng med guldknoppar, jävlar vad fint det blev…..:-)
Grej efter grej blir nu färdigt och förhoppningsvis så kommer tvättmaskin, säng till lilla sovrummet och glasad garderob i stora sovrummet på plats i morgon….Owiiiii….:-)

Idioten från Skåne har inte ens varit samtalsämne under helgen och lika skönt var det…..:-(

Nä, nu är klockan mycket och skribenten har massor att göra, så ni får klara er själva, jag återkommer med information under morgondagens senare del….!



Till dess får ni ha det som ni kan, jag undrar hur Mullvaden har det med sin nya flickvän (grannen G:s dotter), unga fröken M som säkert skämmer bort kräket så att han blir ännu kaxigare än förut….:-)

Sov Gott eller God Morgon, beroende på hur era rutiner ser ut….?
Grumpy (Tvärnöjd) Old Man

1 kommentar:

  1. Låter Sunt Classe.. Att ni inte ens hade honom som samtalsämne.. försökte skicka en bild till dig igår från min mobil från ett lyckligt Söderstadion.. Men tror inte det funkade med din mobil..Ha en bra vecka i Solens tecken.. kram/Bajenbaben

    SvaraRadera