Besökare idag


tisdag 1 juni 2010

Ah, eller hur....?

Tjena på er, skribenten påbörjade ett inlägg tidigare under dagen som handlade om surrogatmammor, men skribenten insåg att han ska skita i om damer väljer att vara surrogatmammor eller inte, men en som inte skiter i det är CARINA HÄGG som är riksdagsledamot (S) och dömer folk efter hennes eget feministiska tänkande…..


Enligt hennes resonemang så är surrogatmammor fattiga eller på annat sätt ”utsatta” kvinnor och att låta dom själva välja om dom vill vara surrogatmammor eller inte, är endast oestetiskt och strider mot alla ambitioner om rättvisa och jämlikhet..!

Hon säger också att: Frågan om surrogatmödrar är viktigt att diskutera. Även om vuxnas starka längtan efter att ha barn ska respekteras leder det fel att utgå från att alla vuxna har rätt att bli förälder. Däremot har alla barn rätt till föräldrar.

Med hennes resonemang så skall staten avgöra vilka vuxna som har rätt att bli föräldrar, ursäkta skribenten, men har sossarna börjat med någon form av Hitlers rastänkande, kan det vara så att sossarna ändå tänker samarbeta med Sverigedemokaterna efter valet…?

Hon säger att alla barn har rätt till föräldrar, vad är det för ett jävla påstående, har dom inte föräldrar så finns dom ju inte…..:-)


Sossarna är fan i mig ”flummigare” än skribenten anade, att hon dessutom pratar om vuxna som pluralis men nämner föräldrar som singularis (förälder) gör att skribenten blir ännu mer negativ till MP´s förslag till föräldraförsäkring (singularis igen), det är inte lätt att vara skribent när dom jävlarna inte kan skilja på singularis och pluralis…:-(

I skribentens värld heter det ”föräldrarförsäkring” det måste väl för helvete vara två, eller är det avkommor efter amöbor vi pratar om….?

Det var det här jag började skriva om, men jag har ändrat upplägget så jag glömmer det och skriver om något annat….:-)

Då kan det vara lämpligt att vara kvar med resonemang om ungjävlar, speciellt sådana som skolkar…:-(


Enligt vad skribenten erfar, så har det kommit i dagen att ansvarslösa föräldrar (nota bene: han skrev dom i pluralis) har avslöjats med att sjukskriva (dom fick inte ledigt från skolan) sina barn och sedan åkt på semester med sjuklingarna till t.ex. Thailand….:-( Skälet till att saken har avslöjats är att familjerna blev strandsatta längre än det var tänkt på grund av askmolnet från Island, under semestern har ungjävlarna erhållit studiebidrag från staten eftersom skolan inte har fattat att det har pågått ett bedrägeri från föräldrarna (plu.), så kanske har ändå sossekärringen en poäng med att vissa inte borde få vara föräldrar (plu.)…!

Undra på att ungjävlar ballar ur, om gener från bedragare får spridas i vinden…!


Kan Försäkringskassan tvinga folk att betala tillbaka felaktiga hyresbidrag, så tycker jag att staten borde dra in studiebidragen för sådana skitungar och tvinga ansvarslösa föräldrar att återbetala studiebidragen med ränta…!!!!!

Nu skiter vi i det och går över till det jag igenligen skulle skriva om, nämligen hälftens och mitt tänkta husförvärv på Sudret, processen är trögare än Thord, just nu står budet i 780.000:- och vi är högst men vi krigar mot en seg bonde i närområdet som inte håller det tempot som vi önskar i budgivningen…:-)


Det tråkiga är att skribenten och hälften redan har räknat ut hur vi ska få igång en verksamhet som skulle ge oss friheten att avveckla vårat nuvarande liv och få ett harmoniskt och trivsamt dito helt i stil med omgivningarna på orten….

Just nu sinkas vi bara av en seg bonde som kanske ”söker fru” eller i alla fall borde göra det i stället för att störa våran framtid genom att vara ”segare än Thord”, men man kan inte få allt fast man borde det…:-)

Nu orkar skribenten inte skriva mer så han avslutar med att hoppas att bonden drar dit pepparn växer, samt att ni får en bra dag…!

Troligen läser ni det här i morgon så jag hoppas att ni fick en lika bra dag (igår) idag, det är jävligt svårt att få ihop det med dagarna efter som idag egentligen är i morgon men för att göra det lättare så lägger skribenten till ett av Jaktfalkens ordspråk:

Framtiden var bättre förr….!!!!
Bonden som borde leta fru, han får ett tips av skribentens samlade Jaktfalksordspråk som kanske kan hjälpa honom om han fortsätter vela:

Dåliga flickor är inte det sämsta….:-)
Grumpy (Budgivaren) Old Man

3 kommentarer:

  1. Kanske ska den eviga singeln söka bonde på Gotland ☺.. Men då bygger vi en gäststuga, och det jobbet har du redan fått ☺.. kram/anonym från fastlandet

    SvaraRadera
  2. Jag håller nog med ändå om att det inte är en rättighet att alla ska bli föräldrar. Särskilt om det är så att man vill att staten ska gå in och betala för specialbehandlingar och konstbefruktningar osv, då undrar jag om det inte är dags att dra i handbromsen. Men inte vill jag se någon form av kontroll av föräldrar som ska genomgå det, inte alls, men man kan inte kräva att staten ska göra allt för att alla ska kunna bli föräldrar. Tyvärr kan inte alla få barn, livet är inte rättvist.

    Hoppas det går bra med husköpet. Kommer ni hålla er med får måntro?

    För övrigt ser jag fram emot ett inlägg angående de senaste händelserna när det gäller Ship to Gaza. Jag funderar på att skriva ett eget inlägg redan nu...

    SvaraRadera
  3. Ship to Gaza, är i mina ögon en provokation som stridssugna "fredsaktivister" hade hoppats skulle få 1000% medhåll från omvärlden, man missade dock att Israels armé inte kör med lösa ärtor...:-) Jag avvaktar inlägg om detta tills jag har hört vad båda sidor har för versioner..! Gubben vill inte kasta sig in i debatten medan ärthjärnan Helle Klein håller på och väljer sida...:-)
    Grumpy

    SvaraRadera