Besökare idag


onsdag 9 juni 2010

Mäklare är FIFFLARE och opålitliga...


YES, sakerna börjar falla på plats, dock har målaren problem att komma hit på vardagstid, han SMS:ade idag att han tänkte komma på fredag eftermiddag och det skulle betyda att jag hade morgondagen på mig att grunda, slutstryka och lista färdigt golvlister så det slutade med att skribenten fick tacka nej…..:-(

Kanske betyder detta att jag måste tapetsera själv, men ”det kostar att ligga på topp”…:-)


Fastigheten på Sudret håller så sakteliga på att glida oss ur händerna, 1:an K och hennes J missade lägenheten i Uppsala på en klantig (läs Girig) mäklarjävel och hon lade ut en VARNING om ”skitföretaget” på FB under dagen idag som lyder enligt följande:




Anlita aldrig - och jag menar ALDRIG - Widerlöv & Co om ni behöver en mäklare! Har aldrig mött en mer oprofessionell mäklarbyrå eller sämre mäklare!

Skribenten har hört fler märkliga saker om företaget i fråga, så 1:an och skribenten har i dag talat om att starta en ny Webbsida med det eminenta namnet:

skitmäklare.se…

Troligen blir det också så, om man känner både skribenten och 1:an K….:-)

Hälften kommer hit på fredag em. och har med sig prylar som saknas i byggnationen och kommer som vanligt att måla i massor så nu blir det en helg i action…:-)

I morgon (läs Idag) skall jag sätta upp dom sista två ”väggsnuttar” som saknas innan slutspackling kan påbörjas, så det måste bli relativt tidigt sänggående i afton…!
Annars har jag inte mycket att förtälja från Upplandsskogen, men allt rullar på och ser hyfsat bra ut….:-)

Ha en god dag och en bra morgon….
Grumpy (Widerlövhatare) Old Man

4 kommentarer:

  1. Hmm.. Jo ettan K har skinn på näsan! Bra där att gå ut och varna för mäklarskitfirman. Ni får ha en skön helg trots mycket jobb.. Hälsa E så gott.. kram/pia

    SvaraRadera
  2. God Morgon! Inte för att jag vet vad som har hänt med K kontakt med mäklaren men tror att om ni startar en webbsida med detta tema kommer ni att få en stor respons från lurade kunder.
    Mona

    SvaraRadera
  3. Kanske att det är bättre då att vända sig till någon annan mäklare i fortsättningen då.

    SvaraRadera
  4. Mycket skarpt konstaterat, dessutom försökte mäklaren på ett företag i Danderyd sälja på 1:an K en fastighet med extremt hög markradonhalt för några månader sedan, visserligen finns det ingen laglig skyldighet att upplysa kunden om radonhalt, men för helvete, moral bör man ha även om man jobbar på procentbasis..?

    SvaraRadera