Besökare idag


onsdag 2 juni 2010

Har dom flyttat så har dom....:-(


Aa, eller hur, nu är skribenten något trött på budgivare, här har man precis släckt stridslusten hos en lokal bonde på Sudret genom att passera 900.000:-vallen… Så nu är den lilla grisen tömd och då menar jag både den på bilden och han som skriver...:-)


Men vad händer då, jo en hemvändande Gute lägger sig i budgivningen efter att ha stått och kikat på när skribenten med överbud försöker säkra sitt pensionsliv och kastar sig sen in i budgivningen och börjar pressa upp fastigheten över dess verkliga värde, skribenten har kohandlat med Gotlands bästa bankman i två omgångar under dagen och har nu lagt ett bud på 1.010.000:- men avvaktar med skräck den hemvändande individens nästa utspel…:-(

Om dom nu har varit på fastlandet i 40 jävla år, kan dom inte stanna där då och låta oss som är på kobben få förverkliga en gammal dröm...? Lösningen om vi inte ska förbjuda dom att återvända för att belasta äldrevården, finns att söka hos kliniker i länder runt Tyskland, inget land nämnt och inget land glömt....:-)


Nä, fastighetsaffärer skall inte göras med kombatanter som inte hajjar att renoveringar kostar flis, dock har den eminenta bankmannen gett skribenten så fria händer, så att farsen fortsätter under morgondagen också….:-)


Skribenten orkar därför inte engagera sig i bloggen i afton, utan ni får fan i mig läsa något annat till erat morgonkaffe….!

Nu ska jag sova och ladda för morgondagens slutstrid…! För nu är det fan i mig KRIG....

Mullvaden hälsar och så gör även skribenten och hälften (som till och med tar detta hårdare än undertecknad)….

Grumpy (Banklånaren) Old Man

2 kommentarer:

  1. Fan då att "fastlänningen" kom och la sig i! Förstår din frustration och ilska. Så lycka till och hoppas han tar nästa båt hem.. Kram/p

    SvaraRadera
  2. Håller tummarna för er i dag. Mona (ej Sahlin)

    SvaraRadera