Besökare idag


söndag 13 juni 2010

Blandad kompott, mycket morgonläsning....

Söndag kväll och hälften har åkt mot båten som avgår från Nynäs 20.05…..:-(


Skribenten hade behövt ha henne kvar, hon har gjort ett jättejobb med slutmålning av snickerier och lister och så hade skribenten ett socialt (lyckligt) liv under tiden hon var här…..:-)

Nu återstår en och en halv vecka innan hon återkommer, till dess har skribenten ett troll gjort av en kokosnöt, en banjospelande äldre herre med halvpsykopatiskt utseende som endast en träfigur, gjord av björk kan ha och en minikalkon i plast att prata med, jävlar vilka djupa samtal vi kommer att ha…..?

Dom kanske skulle skaffa en egen blogg, den kunde ju heta "plastkokobanjo" eller något annat som beskriver hur djupa dom är....:-)


Skribenten hoppas givetvis att målaren får tid att komma upp till huset i kommande helg, då skulle vi kunna få upp alla tapeter och ha möjlighet att ”styla” huset inför och under Midsommarhelgen samt kunna få hit en mäklare och fotograf, så att vi kan få ut huset till försäljning efter Midsommar….:-)

Men hur det går med det kommer att visa sig, jag ringde just till målaren och det verkar som han kan komma upp hit på fredag, YES……:-))))
Säga vad man vill om fröken P (Södermalms pärla), men hon har svårt nu i konkurens med Målarkungen på Södermalm, kan han nu komma så är skribenten honom evigt tacksam….!!!!!!!!!


Skribenten blev redan glad över att han troligen kommer, jävlar vad den killen gjorde skribenten lycklig, han gillar rödvin (målarn) och god mat så skribenten får se till att förråden är fyllda till kommande helg…:-)

Resten av denna söndag ägnas åt småfix och några bira, skribenten har dammsugit upp allt slipdamm, så nu ser det faktiskt ut som ett hem, dock saknas TV vilket har både för och nackdelar…!




Hälften blev förvånad, när hon i går stod och målade fönster och list i matrummet och en Grävling gick över gräsmattan, men här i skogen skall man inte förvånas över något eftersom det alltid är mer djur än människor här, en Brajrökare hade säkert gillat området eftersom alla holkar är fulla, men dock av fåglar som matar ungar, inte något annat om ni nu trodde det….:-)
Stället är skitmysigt, i stugområdet finns ca. 130 kåkar med ca. 35-40 permanent boende och stugföreningen har Pool, Boulbana, Dansbana och mycket annat, skribentens och hälftens hus ligger dock helt avskilt från aktiviteterna, med en hörntomt nere i skogen, så här väljer man själv om man vill vara eremit eller social, skribenten valde förra sommaren att delta aktivt i årsmötet genom att ha synpunkter på i det närmaste varje punkt på dagordningen…:-)

I år hann skribenten inte upp till årsmötet och alla jag träffar på området ser ut att vara ganska lyckliga över att årets möte endast tog halva tiden mot förra året….:-)

Vill man veta mer så kan man kolla:

http://classe.nu/borgarbo

Men man får kopiera själv och klistra in i webbläsaren för det har ni fan i mej tid med…:-)

Skribenten fick nyss samtal från hälften, som när hon kom till Nynäs fick betala en ny båtbiljett fast den redan var betald via nätet och dessutom inte var betrodd att vara Gotlänning, Destination Gotland gör mycket konstiga saker….:-(
Men ett samtal till den eminente P. Lindström verkar reda ut allting, den killen är en gåva från vår herre till Destinationen och jag hoppas att dom som begriper något uppskattar honom till 1000 %, det gör i alla fall skribenten….:-)


Bira ska han ha och det kommer han att få, så sant som att solen lyser om det är molnfritt….!

Hur som helst med allt, helgen har gått (varit) bättre än jag hade vågat hoppas på och skribenten ser en ljusning fast det börjar skymma….:-)

Tack för mig, återkommer i morgon i en dator nära dig…..!
Grumpy (TV-fri) Old Man

5 kommentarer:

  1. Godmorgon! Tryckfelsnisse skrev; Östermalms pärla! Arbetarklassens Ö där jag bor heter Södermalm och någon borgarbracka lär jag aldrig bli. Du får låna kattvakten i helgen då träning och en Gala för att stötta Hammarby fotboll på söndag står på programmet. Eller menade du målarens babe så börjar hennes namn på L.. boendes just där på Ö-malm. Ska ni alltså fira midsommar i skogen på fastlandet? Kram och ha en bra vecka.. *P

    SvaraRadera
  2. Skribenten ber P om ursäkt, för att han placerade P i fel statsdel och skall aldrig göra om det misstaget....:-)
    Skribenten och hälften kommer nog att vara i Uppsalatrakten i Midsommar...!

    SvaraRadera
  3. Det är till att ha jävligt många fastighetsaffärer i familjen Sjölin. Det märks att du är van att nasa hus också, för texten ovan är ju som tagen ur en bostadsannons, "Stugföreningen har Pool, Boulbana, Dansbana och mycket annat". Sen gick jag dock in på hemsida, har ni verkligen taggtråd runt poolen???? För övrigt ringde 90-talet och sökte dig, de vill ha tillbaka sin web-design.

    SvaraRadera
  4. Pust! Tar ursäkten.. Blev lite nervös ett tag.. Som värsta svordomen i mina ögon(öron blir ju fel i text)och kaffet smakade inte lika gott i morse! Ska du inte med på Bajen Aid på söndag då? Kolla på Facebook.. Kanske något band som passar dig.
    Kram och ha det gott i skogen..P

    SvaraRadera
  5. Kåra Zapata.
    Sidan är ett utkast till en infosida, som är beställd av folk med en genomsnittsålder på 70 bast alla har uppringt modem och är rädda för nerladdningstider över 15 sekunder....:-)
    Grumpy

    SvaraRadera