Besökare idag


söndag 30 maj 2010

Yes......

Mors, på mors dag…

Skribenten har nu fått sitt arsel ur vagnen som det så vackert heter, skälet till att morgonens inlägg blev så kort berodde på att skribenten skulle författa det under dygnets första minuter men var helt slut efter ett ”krig” med en byggherre som tycks tro att saker som görs på byggen tar max en halvtimme enl. ärthjärnan M. Timells princip (hus bygger man om under ett TV-program)…!

Men, skit i det för vad det handlar om nu, så är det Mors dag och har ni inte redan hedrat er mor, då börjar tidsfristen löpa ut…:-)

Man kan tillåta sig att vänta med att ringa Mor fram till klockan 3, men ringer man senare än det då är det detsamma som att ”skrika” ut: Fan också jag har glömt Morsan, vilket i slutändan betyder att vid arvsskiftet så kommer ni att finnas med som en liten jävla asterix, längst ner i hörnet på dokumentet som benämns testamente, så här gäller det att sköta sina kort på ett tillfredsställande sätt…:-)

Skribenten (har redan ringt mamma i STHLM) och hälften skall fara ner till Majstregården och äta en morsdagslunch med skribentens Svärmor, d.v.s. hälftens Mamma…!


Märkligt är dock att man Far på Mors dag, en sån här dag borde det heta att man Mor på Mors dag, fast det skulle ju betyda att man då blev tvungen att Mara på Marias dag (7/10), vilket skulle innebära att man åkte på en propp av damen i fråga…:-)
Söt tjej va, henne känner jag, nu blev ni "avis" va, undrar om hon har fått sin skönhet av sin vackra far....?

Så för att slippa sommarblommor (blåklockor) i fejjan, så är det kanske lugnast att allt förblir som det är, annars kommer kostnaden för sjukvården att fördyras och då kanske dom RödGröna måste lägga på en Morsdagsskatt, och det ser skribenten som helt onödigt, eftersom Mor är ju en skatt i sig själv (ger inte det här inlägget pluspoäng, så vet jag inte vad som skulle göra det…?)…:-)




Skitsamma, här har jag inte tid att sitta och blippa på dom svarta, jag måste dra…..!

Sköt om er och mor, skänk Far en tanke också så att han inte känner sig bortglömd och hemfaller till tröstsupande…..

Puss och kram till er alla speciellt mor….
Grumpy (Fjäsk) Old Man

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar