Besökare idag


fredag 14 maj 2010

MC eller dörrar, välj själv....

Tjenixen på er mina goda vänner, idag och igår är det äntligen något som man kan kalla vår, vilket gör att vädret inte borde kallas kalla utan snarare snart heta hetare än vad det hette för tre dagar sen, om ni fattar vad jag menar….

Det gamla ordspråket: Bättre fly än illa fäkta, har nu på grund av cannabisrättegången fått göras om till: Bättre fly än sitta häktad…:-)








Inget är annars nytt här på östfronten, förutom att alla stugägare verkar ha kommit ner till kobben, vilket nu innebär att en resa till Rute numera tar ca. 1 timme mot 40 minuter tidigare…:-(

Hälften och skribenten skall nu införskaffa källardörr till uthyrningen (för den gamla har tagit slut), samt införskaffa trädgårdsmöbler…. Ett projekt som kan ta sin modiga tid…..:-)







Några timmar senare:
Uppdraget utfört, alla bitar har ramlat på plats….
Läser en insändare i dagens Gotlands Allehanda, MC-åkarna vill att vi ska se dom bättre och visa hänsyn för att dom skall leva mindre farligt i trafiken….







Följande förslag föreligger från skribenten: Ni börjar med att köra med båda hjulen på asfalten och håller en något så när rätt hastighet samt skaffar lite annan färg på skinnstället än asfaltsvart så kanske vi kan se er lite tidigare…. Att dåna fram i en dräkt som ser ut som om den kom direkt från Star Wars hjälper varken er eller oss att se er i tid, kanske kunde vara lite trevligt med någon pastellfärg insprängd i skinnstället…:-)












Annars blir det som att se en neger gå över vid övergångsstället, dom syns så länge vi har vita strecken att jämföra med……:-) Lägg märke till att det inte var rasistiskt, utan bara fruktansvärt roligt…:-)




Inlägget avslutas härmed för att skribenten har just dragit en Wirre med ”trikaren” M, men nu kommer det svåra i bokstavsvärlden, inte den vanliga M, utan den andra M…:-)

Skitsamma Wirren är slut, så nu går vi över på bira…..Owiiiiiiii!
Grumpy

2 kommentarer:

  1. MC-åkare kan ju även börja med att inte tränga sig i köer så kanske man kan ta dem seriöst.

    SvaraRadera
  2. Bra tänkt där broder.....!!!!

    SvaraRadera