Besökare idag


lördag 15 maj 2010

Russ, Mullvadar, Judar, Telia och något som blev rörigt på slutet...

Lördag eftermiddag och skribenten och hälften har ökat på CO2 halten kraftigt under dagen genom att planlöst färdas runt i bil över en stor del av norra Gotland……:-)



Kommer hem och får se på nyheterna att en Centerpartist (dock inte gumman på bilden) har uttalat sig om Judar, att dom skulle vara delaktiga i 9/11, journalistmaffian som är underställda likvärdiga människor skriker rätt ut……?

Fråga uppkommer hos skribenten: Kan det vara så, det är enligt mig mycket troligt att så är fallet, eftersom folk i USA med makt ofta har Judiskt påbrå och enligt skribenten så är det inte en enda uns sanning i att några jävla Al Qaida-snubbar skulle ha utfört attentatet, men nu är det ju en gång för alla så att man ger publiken den bild av saker som passar bäst ur politiskt hänseende…:-)

Med tanke på allt stöd som USA ger till förtryckarstaten Israel, så kan det givetvis vara den bästa lösningen för dom att utföra dådet och sen skylla på Arabvärlden, vad Israel har för människosyn är det väl ingen som tvekar om idag (såvida man inte är helt jävla dum i huvudet och tvärblind), vidare påstår mannen i fråga att förintelsen under andra världskriget enbart skulle ha gynnat en minoritetsbefolkning som Judarna är……!


Återigen säger skribenten: Med tanke på sitt empatibristande handlingssätt så skulle inte jag bli förvånad om det i framtiden visar sig att så var fallet, dom lyckades i alla fall få en hel värld att gå samman och ge dom ett land som dom aldrig någonsin skulle ha haft möjlighet att tillskansa sig på legal väg…!!!!!

Så skribenten undrar varför det blir ett sådant jävla liv av att han säger en sak som KANSKE är sann, vad fan vet vi om det…?

Det var inte detta som jag skulle skriva om, men som vanligt så började hjärnan snurra fortare än vad skribenten var beredd på, en sann skribent stannar inte upp tangenttryckandet för trivialiteter som att ämnen hoppar in då och då……:-)


Medan skribenten och hälften var ute och åkte så var vi och hälsade på 1:ans mystiska Russ som inte gillar skribenten, att han dessutom försöker påstå att han skulle vara av arabisk härstammning övertygar knappast även om han har skaffat sig arabisk huvudklädnad, men trots detta behagade komma när jag ropade…. Troligen beroende på att han har samma intresse för allt som går att tugga på som Mullvaden…..:-)

Han behöver ryktas, men det får man göra när man har klädsel anpassad till sånt, Mullvaden skulle också behövas ryktas, men han har knappast varit inne sen ”illbattingarna” anländ från Stockholm men han kommer nog in nu för nu har dom begivit sig till Burs, där dom skall övernatta äta gott på Burs Café och ha Wiskeyprovning (alltså inte ”illbattingarna, men föräldrarna, fast skribenten skulle inte bli förvånad om gossarna kom över en egen ”pava” och broderligt delade den)…:-)


Skribenten har även besökt Teliabutiken i Visby, gubben på bilden har säkert med tanke på "tummen upp" lyckats bli kund hos någon annan operatör, eftersom headsettet till Iphonen hade tappat allt ljud, så ni som har ringt mig har alla låtit som ni har befunnit er i slutskedet på en Astmachock, så nu har dom tagit lurarna och ska skicka dom till tillverkaren för att se om dom kan laga dom, skribenten har väl aldrig på snart 60 år hört något så jävla korkat bara portot på dem där skitlurarna är helt bortkastade pengar sen tänker idioterna förmodligen skicka ett par nya och göra av med ännu mer porto…:-(

Nä, världen är bra jävla korkad, sa han som hyrde (nytt ordspråk igen), nu smuttar skribenten på en Gin & Tonic och har inget mer att säga än att ni får ha det gott och en trevlig natt, men skulle ni läsa det här till morgonkaffet så blir det jävligt konstigt för då borde ni redan ha haft en trevlig natt, så det är väl lika bra att också säga trevlig morgon…. Ja, alltså i morgon morgon eller idag natt (så kan man ju inte säga, för antingen är det dag eller natt inte båda), hur som helst så tror jag att jag från början tänkte rätt, så jag tar inte bort det jag har skrivit utan hoppas att ni reder ut det där på ett för er trevligt sätt….Puss och Kram…..
Grumpy Old Man

7 kommentarer:

  1. Ja nog fan var det rörigt ☺.. Funderar på K:s ponny.. Vem ryktar den annars då? Smått nojjig då askmolmnet börjar ställa till igen.. Just ja, Ska hälsa från A som vi träffade i Tanto när du var här. Det är helt ok där nu. Vi var ett gäng som hade pic nic där igår. Kan nämna att vi inte var ensamma. Glöm inte att jag tar mitt kaffe vid 4 i morgon innan det bär av, så jag får läsa.. kram
    Ps.. ska nog träffa er son E idag ☺.

    SvaraRadera
  2. "eftersom folk i USA med makt ofta har Judiskt påbrå"

    Ett uttalande man skulle kunna bryta ner och gå igenom mer noggrant, men orkar inte det en söndag förmiddag. Nöjer mig med att konstatera att generaliseringar som denna ofta har något dolt motiv.

    "som dom aldrig någonsin skulle ha haft möjlighet att tillskansa sig på legal väg"

    Jaha nähä, och vad menas med legal väg? Hur många av de landsgränser vi har idag har inte uppkommit genom krig då? Sveriges gränser är söderut och österut har uppkommit genom freder efter diverse regelvidriga krig, särskilt mot danmark och ryssland. Ska vi upplösa dessa också, Är vi i krig med Danmark????

    SvaraRadera
  3. Kära Oskar!
    Deras (Israels) gränser har inte uppkommit genom något krig som landets befolkning har varit involverade i utan har med NF:s goda minne stulits för att världens segrare i 2:a världskriget skulle kompensera vad Adolf och hans anhang hade ställt till med och man valde att stjäla mark från en befolkning som förutom att vara helt oskyldiga inte ens fick en möjlighet att protestera. Sen kan man säkerligen ha synpunkter på vad som har gjorts upp i fredsförhandlingar mellan två stater i krig och det har jag inga synpunkter på.....!
    Var det något land som skulle ha lämnat mark till Judarna så var det fan i mig Tyskland och inget annat...!
    Om du betvivlar riktigheten i att "folk i USA med makt ofta har Judiskt påbrå", så tycker jag att du ska kolla upp riktigheten/lögnen i detta i stället för att endast kalla det generalisering och fundera på varför USA stöttar Judarna trots att dom i princip gör mot andra vad dom själva blev utsatta för, allt detta får försegå utan att världen protesterar....:-(
    Grumpy...

    SvaraRadera
  4. Jag får psykbryt. För det första ska vi inte blanda ihop judar med staten israel. För det andra är det väl ganska uppenbart vilka det är som har empati. Israelerna går alltid in för att undvika att skada civilbefolkningen medan Hamas i stort sett alltid BARA attackerar civilbefolkningen. Hamas visade också i senaste kriget att man gärna gömmer sig på sjukhus och liknande för att försöka undkomma, vilket är ett uppenbart brott mot internationella lagar. Man använder sig ofta av den egna civilbefolkningen med så kallade mänskliga sköldar, det är ju sådär trevligt.

    I Sverige råder det ju i princip bara en mediabild och den målar alltid upp araberna som offer och Israelerna som blodtörstiga barnamördare, så jag kan väl inte klandra dig för att du har dina åsikter.

    Sen är det ju inte direkt så att judar inte har bott där tidigare. Juda rike går ju att spåra till kung salomons tid, typ 1000 år f.Kr. Att tjafsa om vem som var där först, tja det känns mer som nått för någon gammal professor att skriva en uppsats om än något som rör praktisk politik idag.

    SvaraRadera
  5. Är det något som hör i hop så är det fan i mej judar och staten Israel, beträffande att Hamas gömmer sig innom sjukhusområden, så är det väl en jävla tur eftersom det då btyder att Israelerna då lyckas utplåna några Hamas när deras "av misstag" avfyrade missiler kommer in i områden med civilbefolkning....:-(
    Att det skulle ha bott judar i området ca. 1000f.Kr. har jag aldrig bestridit, jag har heller aldrig haft diskutionen om vem som var där först utan det jag ifrågasätter är med vilken rätt NF kunde "ge bort" landet till folk som inte ens vid gåvotillfället befann sig i området....?
    Romer har funnits vandrande över så gott som hela världen i hundratals år, är det inte dags att vi styckar av ett land åt dom med, eller..?
    Svenskar har har invandrat till Austarlien sedan 1830-talet skulle det betyda att vi kan göra anspråk på den kontinenten....?
    Grumpy

    SvaraRadera
  6. Nej det ska vi inte, och det var ju min poäng också, historien är inte så intressant här. Men du går ju direkt 60 år bak i tiden och vill riva upp så gamla beslut. Landet Israel finns idag och du kommer få väldigt svårt att få igenom att det upphöra existera. Men det kanske inte är det du vill, så då frågar jag, vad vill du se för lösning där nere?

    SvaraRadera
  7. Ja, du Oskar det enda jag hoppas på är att Israel funderar över varför vi ska hedra dom Judar som avrättades under förintelsen medan dom själva är i avsaknad av empati för allt som har med folkmord att göra...
    Så länge som dom och USA behandlar araberna i området som andra klassens medborgare så kommer dom att få leva med terrorister och Jihad, dom så kallade fredssamtalen kommer inte att leda till något annat än att Hamas utnyttjar situationen och fler och fler missnöjda som inte ser en lösning ansluter sig till "självmordssekten"....
    Om USA upphör med sitt stöd åt krigsförespråkarna i Israel så kanske saaken kommer att lösas...?
    Grumpy

    SvaraRadera