Besökare idag


onsdag 26 maj 2010

Politikförbud.....

Tjänare, tränare eller tjena mors Helsingfors…..

Skribenten har tagit sin sista dos Antibiotika, så nu hoppas han att toppen är nådd när det gäller Lunginflammationen och hosthelvetet, men det får man se nu dom närmsta dagarna…

Skribenten har nu sumpat dom 14 dagar som skulle ha använts till att slutföra stugan utanför Uppsala, det kommer att betyda att allt från och med nu sker 14 dagar senare än vad som var tänkt (undrar om man kan säga det till alla som har sina räkningar liggandes hos skribenten, OBETALDA), här hemma händer inte särskilt mycket förutom att skribenten och hälften skall åka på husvisning på södra delen av kobben nu på fredag…:-)


Fastigheten i fråga har haft igång budgivning sedan mitten av maj, men inte mycket har hänt så hälften tog kontakt med mäklaren och bestämmer tid för privat visning, då jävlar börjar det röra sig i leden…

1:an K, känner nog till vad skribenten menar, hon har varit utsatt för samma fenomen på norra delen av samma kobbe, där började budgivningen på 975 tk.
och slutade sedan på dryga 1,8 mille, hmmm…:-o

Här har budgivningen startat på 650 tk. så tiden får utvisa vad detta blir (skribenten gissar på 1,3 mille men det vågar han inte säga till hälften)…:-(

Det finns inget att skriva om idag, både Mullvaden och skribenten är uttråkade och saknar helt gnistan som krävs för att få någon form av action på livet, dessutom har skribenten fått politikförbud några dagar av Södermalms Pärla som har återvänt till läsekretsen efter att ha froterat sig runt Medelhavet på bästa stekarmanér, hon har råd hon…:-)


Men den fattige skribenten han får sola sig i skenet från skärmen, det är ju strålande (kul kille den där skribenten)….

Skribent är ju som ni alla vet helt fixerad vid att leva nyttigt, så fast hostan sakta avtar så fortsätter han att röka mentholcigaretter (karaktärsfast typ), kanske borde man ha blivit doktor, eftersom man vet vad som hjälper mot bl. a. Lunginflammation…:-)

Aftonen har ännu inte börjat (solen skiner ännu), men den trötte skribenten har i alla fall hunnit med att sova en kvart efter hemkomsten från Rute och väntar med spänning på att hälften tillagar aftonens intag….


Jag skiter uppriktigt i att skriva mer, för hur mycket jag än skriver så kan jag inte komma på något, men jag hoppas att detta räckte till en liten kopp kaffe i alla fall…!

Läser ni det här i morgon så önskar jag er en God Morgon annars får det bli God Afton….!
Grumpy (Idétom) Old Man

1 kommentar:

  1. Tack ☺.. Kaffet är intaget och jag tycker huset är riktigt fint! Hoppas det inte går upp över millen, då kan ni köpa det! Eftersom en 1-liters yougurtburk kostade 45 :-, så måste man ha cash på Cypern.. Men här hemma behövs inte ens solbrickor! Krya på dig nu! Hälsa E och valrossen höll jag på skriva ☺.. kram/p

    SvaraRadera