Besökare idag


måndag 24 maj 2010

Sjukling, bliv i din säng....

Hepp, Hepp på dej kära läsare, nu kommer en sorglig historia…..:-(


Skribenten som tycks tro att han är Superman, gjorde en dundergroda fullvärdig en socialdemokratisk nämndeman och kastade sig i bilen för att spela hjälte i Rute…. Ja, eller hur, det gick som varje individ förstår åt tokhelvete, så nu hostas det och skrivs utav helvete, mest hostas…:-(

Bortsett från detta så tycks någon (ingen nämnd) tro att jag är opolitisk, men inget kan vara mer fel jag är snarare tokpolitisk, men däremot väldigt partipolitiskt obunden dock lutar mina åsikter åt motsatta hållet om vi står på kommunistisk planhalva vilket förmodligen syns i Bloggen (Svensk stavning), jag har nu blivit ombedd att skriva om grodor likvärdiga Stahlins men gjorda av andra…!

Den som har lite koll i livet förstår att uppgiften är i det närmaste omöjlig inte ens Lars Ohyra kan komma upp i den klassen…:-)


Om Lars Ohyra kan man tycka vad man vill (och det gör skribenten), men man bör vara klar över att han agerar som en Sovjetisk partipamp, d.v.s. han förespråkar en sann demokrati som skall ge alla lika dåliga möjligheter utom om man tillhör partieliten för då skall andra regler gälla, förmåner skall endast gälla för eliten…:-)





Miljöpartiet skall vara dom som skyddar vår värld mot global uppvärmning, förstörd natur och stödjer ekologiskt leverne… Men dom som försöker leva utanför urbaniseringen beskattar man hårdast av alla, skribenten ser endast dubbla budskap i partiprogrammet och fattar inte ens hur man kan överväga att lägga sin röst på någon som tror att miljöproblem över lag löses med kollektivtrafik i städerna…… Skribenten tycker att dom på sin senaste stämma borde ha bytt namn till CP (CityPartiet) eftersom det verkar vara flest anhängare i Sveriges tätorter…!


Vad sossarna står för kan jag inte riktigt sätta fingret på, men det gör inget för det kan dom inte själva heller…:-)


Nu blir det reklamfilm, nä det blir det inte, men så sa dom förr på bio på den tiden då man skyndade sig till biografen för att inte missa reklamfilmen…. Det var tider det…:-)


Som ni förstår så är skribenten för svag för att hålla någon form av logiskt tänkande i skrivandet och därför i större behov av att sova än av att hålla på och jiddra på nätet, så det är lika bra att han håller käften och gör så…:-)
God Natt…. Jag återkommer när lungorna mår bättre (konstig sjukdom, det hjälper inte ens med Mentholcigaretter), och skallen har kontakt med tangenttryckningarna….!
Grumpy (Hostan) Old Man

2 kommentarer:

  1. Men Classe, du måste gå till doktorn.. Rökare eller icke så måste du nog ha antibiotika.. Låter som viruset förvandlats till bakterier.. Står det regn i aftonbladet så är det vad vi får. Mörkt och tråkigt i Bajenland. Men två goa katter som inte lämnar mig för en sekund ☺... Kram och krya på dig!

    SvaraRadera
  2. Jag äter redan antibiotika i samma mängd som vanliga dödliga äter popcorn, så min lunginflammation och dess utveckling är som den är....:-( Läser du tillbaka i bloggen sen du åkte så ser du att botförsök har pågått konstant, bästa hjälpen just nu verkar vara att stänga av gubben några dagar....:-)
    Grumpy

    SvaraRadera