Besökare idag


söndag 16 maj 2010

Politiker dom är så jävla demokratiska....


Söndagskvällen har börjat, vilket innebär att det endast är 4 dagar kvar tills skribenten lämnar kobben och beger sig till dom Uppländska skogarna och färdigställer sommarstugan, som numera håller villaklass, den skall förhoppningsvis ligga ute på hemnet.se innan juni månad har nått halvvägs, den som lever får se…:-)

Såg i svaren här på blogen att Södermalms Pärla åker till värmen en vecka och det gör hon rätt i…




Stockholmarna drog med båten vid 15-tiden i dag, så nu ser Mullvaden lite ljusare på framtiden igen, han har varit inne 1200 gånger sen dom drog, så vi utgår ifrån att han tycker det är mysigt att kunna terrorisera skribenten och hälften som i fornstora dagar…:-)

Skribenten (och hälften har åkt på en jävla torrhosta som inte ger med sig) vågar dock inte beklaga sig om sjukdomar eftersom han vis av skadan har lärt sig att herrar gnäller så fort dom måste snyta sig…… Det är jävligt riskfyllt att skriva på blogen, så man har fullt jobb med att försöka memorera vilka misstag som har gjorts tidigare…


Läser på Aftonbladets nätupplaga att Diktator Sahlin (eller stavar hon numera med ett T, Stahlin) har gått ut och blivit ”språkrör” för hela vänsteralliansen, genom att säga:

Det återstår 125 dagar att ge järnet för ett regeringsskifte den 19 september, sade Sahlin och tillade som en förutsättning:
– Aldrig skulle vi tre släppa in Sverigedemokraterna till politiskt inflytande.

Så kom ihåg att om Svenska folket skulle rösta in SverigeDemokraterna i riksdagen så kommer Vänsteralliansen att i sann Sovjetunionsk anda att förbjuda partiet att rösta i riksdagen, detta gör att skribenten känner sig väldigt säker på att Sverige kommer att styras på ett helt korrekt Demokratiskt sätt: Tack kära Vänsteralliansen för att ni hjälper folket i Sverige att ”rösta rätt”…

Jag utgår ifrån att om ni får makten så kommer ni i demokratins namn se till så att alla som inte tycker som ni stoppas från att göra sin röst hörd, då kanske vi ÄNTLIGEN kommer att slippa sura blogare, Facebookdebatörer och Twittrare som har fel åsikt….TACK FÖR ATT NI SKYDDAR OSS FRÅN ATT TÄNKA FEL……:-(

Ögnade igenom DN:s ledarsida men hittade inget av värde så jag skiter i politiken just nu och går och lägger mig i sängen med lite snor/host-gnäll…. Hittar inte så många alternativ till sysselsättning och hälften håller på och målar nya källardörren så det finns inte många pluspoäng och dra in här……:-)


Trevlig resa, säger vi åt Pia…! Vi lovar att inte ha trädgårdvulkanen i gång på 14 dagar....:-) Ni andra har inte sagt att ni ska åka någon stans, så ni får fan i mej ha det som ni kan, för det ska jag, hälften och Mullvaden ha…:-)
SOV GOTT…
Grumpy…

1 kommentar:

  1. Godmorgon.. 4 dagar, misstag nummer 1.. Fan då är det inte den 25:e.. Kattvakten har sin plikt här först och främst att ta hand om mina små. Allt ordnar sig nog. Sov inte då askan är över Sverige nu och klockan visar på 4 20. Men ska simma i em och snorkla och glida runt på min rosa luftmadrass iklädd grön/vit randiga bikinin.. Helst då i medelhavet och inte i Mälaren.. Sköt om er och se nu till att jag inte behöver nojja för mina små liv. Vi ses förhoppningsvis när jag är åter i Bajenland.. Kram på er ♥

    SvaraRadera