Besökare idag


lördag 8 maj 2010

Fiskerinäring inkl. rökning är lösningen på allt...:-)

Så var det äntligen lördag och skribenten kommer att vara mycket mer lågmäld i detta inlägg än i gårdagens…..
Detta blir så snällt så att det kanske bör räknas som kåseri mer än inlägg….?


Skribenten lovade ju att skriva om ”lösa” damer bland mycket annat så vi börjar direkt med dom: Läget är som följande, damerna ifråga lever på torskar, så gör även Gotländska fiskare men det som är olika mellan grupperna är att torskar i Östersjön är hotade medan torskar hos damerna är hotande. Därför är det tillåtet att jaga torskar, men inte fiska torskar….
Skribentens eminenta lösning på hela fiskerinäringens problem blir enligt följande: Alla fiskare går med i Jägarförbundet, sen fiskar man inte torsk i östersjön, man jagar torsk och helt plötsligt har vi gjort hela skiten legalt….:-)

Nu lämnar vi vanliga torskar och går över till Villaägare (om rödgröna röran vinner så blir dom också torskar, med hjälp av fastighetskatten), dom har ett stort problem så här års, det är gräsmattorna som skall skötas….

Kossorna i världen äter gräs, om inte Veganerna hinner före, för dom äter också djurens mat, samtidigt som dom säger att vi inte skall äta kött så slår dom undan benen på sina skyddslingar genom att stjäla deras mat, på något sätt blir skribenten konfunderad av deras tänkande…..:-)


Men den eminenta världsproblemslösaren (här nämnd SKRIBENTEN), har kommit på inte bara lösningen på att vi äter kött utan även att vi inte nyttjar gräsmattor fullt ut:
Alla byter ut vårsådden av gräsfrön mot hampafrön, sen inovativa som vi alla är så konstruerar vi en gräsklippare som i fronten har en gasolbrännare…..



Här kommer det riktigt kluriga: Från den 1:a maj så klipper man bara gräset i motvind och alla i familjen är delaktiga i handlingen (följdverkningen kommer att bli, medan gräset klipps så kommer det att förbrännas medan familjen inhalerar röken), med påföljden att när gräsklippningen är klar så sitter hela familjen på en filt på det nyklippta gräset och äter Ahlgrens skumbilar medan dom lyssnar på gammal Beatles……
Grannar som inte har fattat poängen, kan ju få någon form av statligt friskluftsintagsbidrag (jävligt långt ord), som gör att dom kan tillgodogöra sig grannarnas aktiviteter i gräsbranschen och kanske sitta på filtar i den egna "stugan" medan dom lyssnar på alternativrock (om det är kallt, kanske ytterrock...:-)....

Ingen kommer längre att behöva äta kött och all form av våldsverkan kommer att upphöra för att alla kommer älska sin nästa….

Mp, veganer, filttillverkare och gräsklipparförsäljarna kommer att uppnå NIRVANA och villaägarna kommer att tycka att det är jävligt coolt med gräsklippning….

Skribenten är fan i mig ett geni utan dess like….:-)

Här pratar vi återvinning i dess ultimata tillstånd som inte ens ett valår kan komma i närheten av….

Jag vill inte: Lägga rök på Axet (nytt ordspråk, skribenten hittar ständigt nya), men som naturvän så hävdar jag att gräs också har känslor….

Sussa gott, bönder och patrask för det kommer jag att göra, kanske får jag tänka om i morgon när det gäller det här, men den dagen den sorgen….
Grumpy Old Man

2 kommentarer:

  1. Var lite trött och låg och behövde vakna till innan träningen på schemat. Men log och tänkte...Vad får du allt ifrån?
    Tack för det Classe ☺..
    Kram/ från Bajenland

    SvaraRadera
  2. Tack själv för att du orkar läsa funderingarna, kanske kommer dom från "Molgan", vad vet jag dom bara är där när jag behöver dom.....:-)

    SvaraRadera