Besökare idag


torsdag 27 maj 2010

Hårt arbete lönar sig i framtiden, lathet lönar sig nu......

Mossa, mossa alla människobarn nu är den här veckan slut (morgondagen kommer att tillbringas i slafen i.a.f. fram till lunch) och sen ska jag och hälften åka och titta på huset vid 16.30, hostan har blivit bättre (alltså mindre) men är fortfarande så stark så att Mullvaden drar iväg när hans servicekille drar igång…

Men och andra sidan så drar han alltid om vi gör något annat än serverar mat, idag på eftermiddagen så blev skribenten inbjuden till grannen G på eftermiddagskaffe… Men Mullvaden observerade att hans servicepersonal flyttade sin lekamen till grannhuset och insåg att han höll på att tappa kontrollen över situationen, varför kräket satte sig och vrålade utanför grannens ytterdörr i ca. 30 minuter tills personalen inte orkade höra honom längre utan gick hem, fint tänkte ni då fick han komma in och få mat….. I helvete heller, han gick med och såg till att jag gick tillbaka in i vårat hus, sen gick fanskapet åt andra hållet…:-(


Nu ligger surkartet i uterummet och blindstirrar på skribenten när han går ut för att röka, men maten skiter han fullständigt i förutom någon bit torrfoder då och då, hälften har köpt ny sort av färskmaten och av hans uppsyn att döma så tycker han att: Han har inte bett om någon ny sort, så vad honom anbelangar så kan vi ta nymodigheterna och stoppa upp dom någon stans där vi har plats…:-(

Skit samma, han är som han är, det finns värre saker att oroa sig för:

Följ länken längst ner i dagens inlägg (ni får kopiera och klistra in själva, allt gör jag inte för mina läsare), sen läs och begrunda, skribenten vågar inte kommentera för då sätter Södermalms Pärla morgonkaffet i vrångstrupen och det kan bli frågan om åtal…:-)

Eftersom hon har förbjudit skribenten att skriva om politik i några dagar så måste den klurige gubben gå runt detta som självaste Henning Sjöström (om ni kommer ihåg honom), det gör man lättast genom att hänvisa till länkar (klurig skribent), att man inte blev lagvrängare är konstigt…:-)

Hon vill att jag ska skriva om gamla minnen, men Alzheimern (stavas det så?) gör att det enda jag kommer ihåg är sånt som man inte berättar i nyktert tillstånd, så det får jag ta på lördag…!


Just nu har det börjat regna här i Visby, så hade man haft en kvarn så hade man fått vatten på den, eller hur fan det nu var med ordspråket… På tal om ordspråk, så fick jag en hel bunt av Jaktfalken häromdagen, hon är en aktiv läsare som gärna bidrar till sidan med små tips…!

Hon har 5.000.000 hundar hemma och natten till torsdagen så ökades populationen på med 5 till (kunde ha varit sex, men en dog vid förlossningen), hur som helst så gäller det för skribenten att lyckas prångla in dom i sitt rätta sammanhang vilket kan vara nog så knivigt som ni kommer att förstå när ni läser dom, det kommer att vara med ett då och då…


Skall man börja med det ena av dom så kan man ju alltid relatera till husvisningen som vi ska på i morgon eftermiddag, det är faktiskt en jordbruksfastighet vilket innebär att skribenten kanske inte längre skall tituleras bondjävel utan kommer att få den prominenta titeln (om han lär sig köra traktor bättre än bilden visar): Agronomkleptoman, den som har elever får se, som hälften kanske hade formulerat sig om det var hon som skrev… Men skribenten garderar sig med ett av ordspråken och säger härvid: Liten stuga kallas ofta stort dass, otroligt men jag lyckades få in ett av ordspråken utan att ni märkte det… Skribenten, han kan han…:-)

Nu får ni klara er själva tills i morgon, för nu ska jag ligga och hosta i stället för att sitta och hosta, ombyte förnöjer sa han som tittade på tvätten (nytt talesätt, igen)……:-)

Suss Gott…!
Grumpy (Agronomen) Old Man

http://www.dn.se/debatt/de-rodgronas-skattevag-hotar-samhallsekonomin-1.1111728

3 kommentarer:

  1. Godmorgon.. Hmm innehar egentligen ingen rätt att lägga politiker förbud på dig. Men fan undviker sådant trams i media, så borde vara tacksam att du bevakar. Men sen tänker jag, jag bevakar Bajen åt dig på hemmaplan, fast vinner Vi inte i morgon blir det nog sista matchen i fotbollens tecken. Tacka vet jag Bandy och SM-Guld ☺. Mullvaden bestämmer bara över dig när och om du ska få fika med kära Grannen G ☺. Mullvaden äger fett! kram och krya på dig.. Ps.. heter antibiotikan amimox? tar längre tid att bita på lungorna men är effektivt.

    SvaraRadera
  2. Hmm Pia, även om du väljer att kommentera anonymt så är det inte särskilt anonymt ;) Vi vet alla vem du är...hihi...

    SvaraRadera
  3. Ha ha K! men jag fattar inte hur man kommenterar annars ☺.. Ni generation yngre borde ha en datakurs med tant Pia ☺

    SvaraRadera