Besökare idag


söndag 23 maj 2010

Fortfarande dyker det upp saker.....

God Afton, eller som mannen på bussen sa: Gå av Tån.......


Trångt men hjärtligt sa han som fastnade i kvarnhjulet, närå det är så att skribenten mår något bättre i dag men efter att ryktet har spridit sig om att Aftonbladet är Kungahusmotståndare och har börjat sälja rojalistfientliga tröjor, så nu har skribenten vägrat läsa skitblaskan och saknar nu saker att skriva om, så jag får rota fram lite skit ur gömmorna som rör våran kära Stalinkopia (Mona Sthalin), lite har varit på tapeten tidigare men förtjänar att ältas en gång till...:-)

Att andra kritiserar henne är inte särskilt konstigt med tanke på vad hon har kläckt ur sig genom åren:











”Jag tror det är det som gör många svenskar så avundsjuka på invandrargrupper. Ni har en kultur, en identitet, en historia, någonting som binder ihop er. Och vad har vi? Vi har midsommar och såna töntiga saker.”
Mona Sahlin, 2002



"Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet."
Göteborgsposten, 22 oktober 2000

Svenskarna måste integreras i det nya Sverige, det gamla Sverige kommer inte tillbaka.
Mona Sahlin i P1-morgon i Sveriges Radio P1 2001.

Jag tog ut ett förskott på lönen, och det kan väl de flesta göra.
Mona Sahlin dagen efter avslöjandet att hon använt 25 229 kr av skattemedel för privata inköp.

Hon anser sig tillhöra en väl betald medelklass med en lön på 126 000 kr/mån. Snittlönen i Sverige ligger på 26 000 kr/mån, det är medelklass. Sahlin tillhör de rika som hon rackar ner på hela tiden.

Skribenten undrar bara lite uppgivet, hur kan någon ens tänka tanken att lägga en röst på ett parti som har valt att bli representerade av en sådan "puckad" dam....? När till och med hennes forne chef lämnade ett omdöme om henne som borde ha fått henne att bära burka för all framtid....:-)


Göran Persson 1997 om Mona Sahlin:

"Man tilltror henne en större politisk kapacitet än vad hon har... Det är inte så märkvärdigt det som kommer över hennes läppar. Men hennes styrka är inte tänkandet..."

Jag tror att till och med "Tjock" Persson tycker som skribenten, dock tycker inte skribenten i övriga frågor som Persson, men det är en annan historia....:-) Jag undrar om hon har någon styrka över huvudtaget.....?

Mer än så här blir det inte av en söndagsskribent med "mysfeber" och hedersgäst i fotöljen av skinn bredvid nattduksbordet, där skribenten brukar förvara sina kläder, dock inte i afton eftersom den har ockuperats av "Djurens Vänners"största fan....!
Just det ja, Mullvaden ändrar klädpolicy hos familjen som han behagar, men om man är snäll, så kanske man kan få lägga dom där en annan dag (SKITKATT skribentens anm.), men som allt annat så skiter vi i det och sover i stället...:-)
Sov Gott dröm Sött...
Grumpy Old Man

5 kommentarer:

  1. Det märks att febern är på nedgående och din hjärnabetskapacitet har ökat igen. Trodde du var opolitisk men så är tydligen inte fallet!...
    Mona får utstå mycket är det för att hon är AIKare? Rota fam lite skit om dom andra patiledarna oxå ( Kärringen Maud har väl en hel del i sitt bagage)Eller?

    SvaraRadera
  2. Framförallt så har hon övervikt, men det är med det som på flyget, betala för övervikten så får det gå....:-)
    Skälet till att kärringen Stahlin ständigt är på tapeten är att om vi ser historiskt på hennes uttalanden så har hon gjort så många "pudlar" så att hon hotar fan i mig Svensk Kennel&Uppfödning, dock tror jag att en av hennes "pudlar" i kostnad vida överstiger vad det samlade värdet på alla svenska pudlar är....
    Men om lilla Jaktfalken vill så kan jag leta reda på vad ditt hatobjekt Maud har slängt ur sig för grodor genom åren, skribenten är som tomten önska och var snäll hela året så får du något annat än det du bad om...:-)
    Grumpy

    SvaraRadera
  3. Är så sliten från helgens begivenhet i Riga att jag inte orkar skriva något konstruktivt, men hoppas du blir frisk snart. När ryssen kommer ska de sända alla sjuka på kobben till Gulag har jag hört.

    SvaraRadera
  4. Hurra!
    Jag har bojkottat Aftonbladet i ett par veckor nu, vilken jävla skittidning. Seriöst? Ingen med normal hjärnkapacitet kan läsa den tidningen och verkligen tro att all smutskastning dom håller på med mot alliansen har nån grund. Är det möjligt att få in så många lögner i en o samma tidning? Är det etiskt riktigt?
    Må Aftonbladet gå i graven, nyss! Och partierna dom står bakom också...

    SvaraRadera
  5. Hej! Jag tror att vad som håller oss tänkande svenska pers i gemen samman är det obändiga hatet till fru Mona Stahlin. Hon betyder mycket, hon är vår egen svensk-amrikanska Palin-Stahlin. Ja tycker de finns mycke
    likheter dem emellan. Presidentkandidaten och statsministerditon.
    Undrar om dom träffats och dryftat detta?
    Vänligst Gis Gustensen /Gubben i Skogen

    SvaraRadera