Besökare idag


torsdag 26 augusti 2010

Sista bloggen före helgen.......:-)

Så kom då dagen när mäklaren dök upp, skribenten njuter av att från och med nästa fredag så tar han över huset och förhoppnlngsvis, som han tror själv, så är huset sålt innan nästa månads slut........-)

Allt föll honom i smaken, kanske har skribenten och hälften satt en ny "standard" på vad man kan förvänta sig av "fritidshus", den så lever får se (Eller som hälften skulle ha sagt: Den som har elever får se....!)

Hur som helst, så blir det inte så mycket text idag, "vissa" läsare säger att det blir så mycket text, så att det inte går att lämna komentarer, eller något sånt.....:-)

I morgon kommer hälften och då har skribenten annat att göra (?) än att sitta och trycka på dom här jävla tangenterna, så lördag morgon är det inte att ge sig fan på att det ens ligger någon text på bloggen men skiter sig skribentens planer, då kommer det text....:-)

Hur som helst, så gillar skribenten läget, förutom att jag gick bort till grannen efter att mäklaren hade varit här och på allmänningen hittade ca. 70 stycken starkt kommande kantareller som jag tänkte att jag skulle ta om ett par dagar, efter kaffe och lite tjöt, så går skribenten samma väg tillbaka och då har någon "tjyvjävel" plockat svamparna, hoppas att vargjäveln dödar packet, stjäla "mina" kantareller är fan i mej inte särskilt trevligt, så i natt ligger skribentens polare på lur med "bössan" och bevakar beståndet på tomten eller som Södermalms Pärla och Jaktfalken hellre hade sett att jag skrev: fomten......:-)

Som en bisak så kan skribenten tala om att han nyss var ute i skymningen och slog en "blodsjua" och fick reda på att hunden med det berömda skallet förmodligen heter Morse, i alla fall så skäller han så: Tre korta, tre långa och tre korta......:-)

Tillbaka till det som kan tyckas vara vara av vikt, 1:an K´s möblemang är överflyttat till "friggeboden" så nu känns huset som ett hem och kommer förhoppningsvis att kännas så tills skribenten återvänder till ön den 4/9, sen återstår en helgresa för att tömma fastigheten på dom sista grejerna som vi återbördar till Lindeväg........:-)

Om allt går som det ska, så kommer bilder exteriört/interiört att dyka upp här på bloggen runt den 11/9 skribenten hoppas att dom bilderna blir trevligare än vad "9/11" var......!

Hela lördagen och söndagen kommer att gå åt till styling av huset, sen är det mindre restarbeten som återstår i nästa vecka innan hemfärden, dock kommer huset att bevakas av skribentens personliga vaktstyrka och den leker man inte med, den kommer att tilldelas total bestyckning vad gäller modernt krigsmaterial, skribenten har skrivit avtal med "nysvenskar" som har kunnande på området....:-)

Skribenten har idag straffats av vädergudarna, dom har skickat någon form av stril á la daggnerfall över fritidshusområdet (långt ord), så nu är det till och med jiddrigt att gå ut på verandan för att röka, men skribenten och hälften har en gång för alla sagt att efter tapetseringen så infördes rökförbud i huset, kanske kan man säga att "krigaren" från Södermalm nu är orsaken till att skribenten under dagen är våtare än vanligt men att mäklaren kanske är orsak till att skribenten snart har sitt "på det torra".....?

Nu sjunger vi en kort snapsvisa: I Kallax har dom Älg, svälj.......:-) Sen kan man ju fråga sig om man skall sjunga snapsvisor till Tullamore, troligen inte, så skribenten håller käften och dricker en till i tystnad....!

Under skrivandet av aftonens blogg så kom grannen G med förklaring till varför Zapata kunde besvara gårdagens blogg under arbetstid, han bifogade nämligen ledstjärnan som styr Zapatas liv i ickerevolutionär (långt ord) tid:

Det är bättre att vara omsorgsfullt overksam än att arbeta slarvigt.

All heder åt båda två herrarna, ordspråket är nu sparat tillsammans med tidigare förråd som har levererats av Jaktfalken innan hon blev med *** och GPS.........:-)



Eftersom skribenten inte ids vara arg utan är mer röksugen, så säger han God Natt eller God Morgon, som vanligt och förlåter er alla för att ni ständigt trissar skribenten (som är känd för att vara glad och ödmjuk) till ilska genom er tystnad...:-)

Grumpy (Ödmjuk) Old Man

2 kommentarer:

  1. Godmorgon du ödmjuka skribent ☺.. (tror du på det där själv eller ☺) Hmm blev upprörd nu. Kantarell tjuvar! Hur kan man plocka kantisar när dom står på tillväxt! Tyvärr har även jag om min syster råkat ut för det när vi lämnas småttingar och återvänt en vecka senare. Ska på Svampsafari i helgen men mer för att reka inför september. Brukar ju försvinna då och återfinnas i skogen på helgerna. Har dock fått myggrapporter! Det låter illa nog. Den som lever får se. Hälsa din hälft E så mycket och ha en härlig helg.. Ödmjuka kramar/p

    SvaraRadera
  2. Förstår att du blir upprörd/arg över stölden av dina kantareller ( om det nu var dina?). Passa dig bara för fästingarna när du skördar svamp själv blev biten av en i början av veckan och får nu hålla koll på bettet. Roligt att mäklaren var så positiv till huset. Ha en skön o avkopplande helg.

    SvaraRadera