Besökare idag


lördag 7 augusti 2010

Den dag som i dag är....!

Regnet bara öser ner för ögonblicket, men morgondagen kommer att var hyfsad, men sen mot kvällen så blir det regn igen....:-)


Regn är underskattat, det ger grönare gräsmattor, vackrare rabatter runt omkring på tomten och är ett utmärkt skäl till att dricka bira i uterummet, alltså sammanfattningsvis bara positivt....:-)

Ni kan aldrig gissa vad skribenten, hälften och 2:an M har använt dagen till, vi har som omväxling åkt runt på loppisar (trodde ni aldrig, eller...?), några riktiga fynd hittades, men dom återkommer vi till en annan gång, för här skall det nu talas om landsbygden.....!

Skribenten funderade ett tag på att lägga med annonser i bloggen, men tycker inte att det är särskillt trevligt, så om ni vill ha sådana så får ni se dom på eran egen TV....!
Så härmed förklaras denna blogg som 100 % reklamfri zon, nu och för all framtid...:-)

Mp tror att om man höjer bränsleskatterna så kommer Sveriges landsbyggd att få det otroligt bra, ingen på landet ska längre behöva åka till IKEA för att köpa sina möbler utan man skall kunna handla det man behöver lokalt och alla små idylliska samhällen kommer att vara helt självförsörjande på varor och tjänster och eventuella explosionsmotorer kommer att drivas av etanol som görs på platsen.....? Skribentens följdfråga blir genast, kommer Jultomten också....?

Sågverken skall blomstra igen, men skribenten undrar hur skall man få stockarna till sågverken och hur skall det färdiga virket transporteras efter förädling, skall det bli så att alla kommer att få ta körlicens för häst, eller....?


Vad fan är det för jävla pajasar som proklamerar dessa sagor, tror dom inte att svenska folket begriper någonting och varför bor alla dessa jönsar i innerstädernas kärnor.....? Skall ni bli trodda, så får ni fan i mej börja med att flytta ut till det som ni påstår är framtidens idyll....!

Till och med era "samarbetspartners" (S) bloggar garvar åt er...:-) Loosers, det är vad ni är.....!

Nu orkar skribenten inte skriva mer om jönsar, utan återvänder till vanliga livet, 3:an E jobbar i kväll igen i Schlagerbaren på Munken, ett eminent ställe för den som vill ha lite trevligt en afton, nu motarbetar myndigheterna här på ön stackars Lentan igen och förvägrar "gossen" att ha öppet när det finns kunder....:-(


Skribenten undrar om det inte vore lika bra att förbjuda allt som turister gör, förutom att leta fosiler runt kusterna, lyssna på Staffan (Fyllan) Scheja och gå klädda som Medeltidsjönsar (Kultur, kyss mig i röven), detta skulle ju omedelbart underlätta för alla, hotellen i Visby skulle helt plötsligt alltid ha rummen lediga, kommunen skulle bara behöva städa gator och torg en dag i veckan och Destination Gotland hade klarat resenärerna med en optimistjolle, samtliga restauranglokaler skulle kunna användas av PRO till personutveckling i slutskedet......:-)


Alla som bor innanför muren skulle kunna sova sin skönhetssömn när det passade eftersom ingen jävel i alla fall hade något jobb att gå till om man inte var kommunalanställd (snudd på bidragstagare), allt skrän på stadens gator skulle försvinna eftersom "buset" vecka 29 skulle stanna i Stockholm (för inte är det väl så att Gotlands ungdom springer på stadens gator och vrålar, dom är väl alla väldigt ordentliga..?), vilken idyll denna ö skulle vara och inte skulle man behöva beklaga sig i insändare längre, förresten så hade väl tidningarna i alla fall fått lägga ner dom också och vi hade riktigt kunnat rå om varandra...:-( FAN VAD MYSIGT DET HADE VARIT....:-)

Sov Gott eller God Morgon, hoppas att några dårar Rockar arslet av hela innerstaden i natt....!

Grumpy (Skitgrinig) Old Man

5 kommentarer:

  1. Staffan fyllan Scheja?? Varför fyllan?

    -Lisa

    SvaraRadera
  2. För att karln tror att han regerar, genom att vi höjer karln till skyarna i all Gotländsk press, medan procenten (väldigt låg) av Gotlands vanliga medborgare som får njuta av karln aldrig eller sällan får veta hur han beter sig efter spelningarna, folk som har haft honom som gäst på sin arbetsplats (serveringspersonal) genomgående har blivit behandlade som skit, trots att hans överlägsna och omdömeslösa betende visar att han är den största skiten av dom alla. Sen må det vara att karln är en otroligt duktig pianist, men man bör besitta någon form av självkontroll om man skall hitta nya fans....:-(

    SvaraRadera
  3. Jag trodde det var något namn Scheja fått efter en blöt kväll på stan.

    Iofs är jag inte helt förvånad. Kan tänka mig att han nog kan vara typen som ser ner på andra. Tyckte mig se antydningar till det på Sjärnorna på Slottet när det gick. Trist, människor som fått en gåva att t.ex. tolka musik borde ha mera ödmjukhet till livet och sina medmänniskor.

    Läste igenom din blogg tidigare. Gillar verkligen dina beska inlägg, har skrattat gott åt både det ena och andra! Hit återkommer jag!

    Mvh Lisa

    SvaraRadera
  4. Kära Lisa, du tänker helt rätt det är när han är på fyllan som han blir riktigt vidrig mot sin omgivning och det beror nog till stor del på att han inte klarar att hantera empati eftersom han upphöjs till Gud av kultureliten.

    Jag är väldigt glad att du uppskattar det jag bittre man skriver, jag hoppas givetvis att du fortsätter med läsandet av mina inlägg. Jag har svårt att styra gemener och versaler när jag väl blir arg (nästan jämt), men jag försöker att skrika med glimten i ögat...:-)
    Om du undrar över personbeteckningarna i bloggen så får du skriva så kan jag maila över en lista på vilka som är vad, t.ex. den ständigt återkommande "Mullvaden" är våran katt....:-)

    SvaraRadera
  5. Jag räknade ut vem mullvaden var. Är själv kattÄGD så jag vet hur det är :D. Ert exemplar verkar dock vara av den mycket sura sorten. :)

    //Lisa

    SvaraRadera