Besökare idag


måndag 23 augusti 2010

Aktiva läsare sökes.....!





Skribenten letar efter personer som har synpunkter på det han skriver, men det verkar som han får leta länge efter det, efter att ha tillägnat halva lördagskvällen med att leverera mirakulösa textrader till er så är det efter att 20 personer har snokat på bloggen fortfarande ingen som har lagt ett enda ord, varken bittert eller glatt, är det konstigt att skribenten är en sur jävel.....?

Nä ni ska fan i mej inte ha glada bloggar, ni har förtjänat den suraste jävel som existerar på det här klotet och om ni läser det här då har ni fått vad ni förtjänar med råge......:-)


Om ni inte aktar er så kommer skribenten att övergå till ren politisk analys och det kan jag garantera blir inte roligt, men skribenten är ändå ödmjuk i sin bitterhet och erbjuder publikum det ni förtjänar, i dom stunder ni tror att ni sitter för er själva så kommer skribenten eller ombud att knacka på eran dörr (man måste ju försörja sig), ni kommer att bli erbjudna varor som endast är tillgängliga under valåret 2010, bäst före datum är 18:de september efter det datumet så utgår produkten.....:-)

Söndagar skulle inte ha bittra bloggar och det fixar skribenten genom att se till att det här inte blir publicerat före 24.00 (skribenten är en klurig jävel), nu har ni i alla fall fått era fiskar varma och nu snackar vi inte om någon form av Lax i ugn, vilket ni förmodligen har froterat er med under helgen tillsammans med något finare "Chautå vadå", medan skribenten sliter ryggen av sig i skogen och har en kost bestående av Chips och Onsalakorv, men skit i det, skribenten tynar bort i ett tempo som hade gjort "Biafrabarnen" avundsjuka (om ni nu kommer ihåg hur dom hade det...?), nä skribenten har det jävligt svårt för ögonblicket så han fick söka sig till Tullamore, givetvis i rent medicinsk syfte om ni nu trodde något annat.....?




Skribenten har legat på taket till och från under hela dagen och rensat skiten från mer mossa (och nu har det inte varit läge för något jävla Nicke Lilltroll), under 8 timmar har det varit en "hundjävel" som har skällt oavbrutet utan att den sunkiga "ägaren" har gjort något åt sakem, så nu är det KRIG....!
Innan hade skribenten krig (med små bokstäver) med myror, det är nästan (men bara nästan) så att jag ångrar det, myrjävlar skäller inte dom bara är där......:-(

Det är i dom här stunderna som man saknar ärthjärnan Mullvaden, trevlig typ som hatar alla som inte gör precis som han vill, men han skulle aldrig nedlåta sig till att börja skälla, han biter dig kanske, men förmodligen för att du är värd det, så det kan du ha usla läsare, Mullvade regerar på sina vilkor (skribenten blir nu rörd och undrar hur han har det utan komplett service), med all rätt, för han är en KATT och ingen jävla hund.....!

Det här var ingen rolig läsning till morgonkaffet, men det kan ni ha för nu skiter skribenten i er och väntar på att klockan skall gå över midnatt så att detta blir publicerat, ha ett helvete för det har skribenten haft under söndagen och eran dag är nu måndag och det är garanterat veckans sämsta, Sug på den ni.....:-)

Men ödmjuk som skribenten ändå är i sin bitterhet, så säger han ändå: Lite mysigt kan ni kanske få ha det ändå, hoppas att kaffet inte är kokt på ättika, skulle det var så, så har ni förmodligen tagit fel kopp och fått tag i min, men det betyder inte att det är synd om er, det betyder att jag måste koka nytt, hur sjyst är det då, men bry er inte om mig, jag är van vid att ha det svårt....:-)

Letar ni efter något att Rocka bort skallen med en måndag morgon som inte är positivt så dra i er den här innan ni går till jobbet, sen är ni förberedda på all empatisaknad och kommer att klara er även om det är måndag.......:-)

http://www.youtube.com/watch?v=KeVGwJ0DePk

Skribenten, Kungen, Hövdingen och Win7 har haft styrelsemöte, ingen hajjar något, men Win 7 styr, så verkligheten är enligt följande: Skribenten lägger ut skriften om Win7 är ödmjuk och godkänner skribentens handlande......? Detta är ett kodat meddelande till Zapata och alla i Riga, detta kommer att upplösa sig inom 30 sekunder från och med att du har läst det..........!
Grumpy (Kattälskaren) Old Man

6 kommentarer:

  1. Men Godmorgon Sötnos!.. Hade inte riktigt tid just igår att ge dig synpunkter. Biafrabarnen minns jag bara som: -Ät nu upp maten barn! Tänk på barnen i Biafra! Fattade aldrig vilka dom var i låg ålder, men tyckte dom var jobbiga som tvingade oss att äta upp fastän vi var mätta.
    Vissa ljud kan göra en människa med ADHD lite mer irriterad och galen än andra människor! En hunds skällande, en väckarklockas tickande, en myggas surrande... Kram på dig Surgubbe och ha en underbar vecka ☺ /p

    SvaraRadera
  2. Det man kan säga är att du är Jämn i Humöret
    "Jämt Förbannad" I folkmun säger man att det är en Svidpitt. Hunden intensiva skällande har du nog själv framkallat, hunden trodde säkert att det var "Nicke Lilltroll" som var i farten och måste då varna alla i sitt område. Du förstår vilken skräck han måste ha känt när han såg dig kräla omkring på taket. Lördagens inlägg första stycket var klurigt tyvärr är vi bara tre som vet vad det handlar om. Ha en bra dag

    SvaraRadera
  3. Södermalms Pärla använder diagnoser som förklaring medan Jaktfalken har termer som är mera rättfram.......:-) Men fart blev det på kommentarerna....:-) Beträffande hunden, så såg den inte skribenten, den hördes bara under större delen av gårdagen, här är det bara myror och vilda djur som ser mig, jag kan tala om för er att Åsedamannen G bor vid en autobahn i förhållande till skribenten......!

    SvaraRadera
  4. Hej kompis, då är det ju nästan som hemma, med skällande hund när man sitter i trädgården.
    Då är det ju bara grannen G som saknas;-)

    SvaraRadera
  5. Nu finns en liten positiv o glad klang i din text, känns skönt att du inte fastnade i vinkelvolten " Bitter"

    SvaraRadera
  6. Haha :D
    Jag läser men visst jag är dålig på att kommentera.

    Flå't skall genast bättra mig efter denna uppsträckning!

    -Lisa

    SvaraRadera