Besökare idag


måndag 2 augusti 2010

Bloggar bäst som bloggar sent.....!






Nattbloggar är alltid lättare att skriva, dels ser hälften på TV och skribenten kan leta livsfilosofi i dom inre skrubbarna av hjärnbarkens virvlande massa (rätt styvt av en kille som började skolka redan i 6:an), dock kan hinder uppstå i tankebanorna om skribenten tullar på 60-års gåvorna, men se det har han inte gjort i dag för att 3:an E kommer med båten i natt (02.45) och skall slippa släpa resväska genom stadens gator....!







Samtidigt vill man ju göra ett gott intryck på Lena Celion, man vill ju inte "abdikera" från föräldrarrollen, fast man kan ju undra hur länge den ska vara, pojkjäveln är ju modiga 23, han har tur som har en sportintresserad pappa vars huvudsyssla verkar vara Curling, fast skribenten curlar dom andra ungarna också så kanske är det dags för ett VM-lag, Team SeeFlax.....?

Alltnog, eller som rektor Paul Norrby sa på Folkan, Nåväl, nu är det färdigsnackat om sporten, sa flickan och blev aktiv, fan, där myntade skribenten att nytt talesätt, vilken begåvning och vad stor han är, kunde hon också ha sagt....:-)

Skit var det med det, vad som har hänt här i Visbys Östermalm under dagen är inget att skriva hem om, än mindre till er, skribenten har med andra ord inte mycket att lägga på pränt denna afton, om ni nu inte råkar vara intresserade av att skribenten tänkte se på BBC under dagen, men det gick som vanligt så jag vaknade i soffan vid 5-tiden som ju i detta fall blev framtiden, vilket lärorikt liv man får ha där man vistas i många tidszoner, Forntiden föddes man i och man lever i Samtiden och kan ändå vakna i Framtiden, detta låter flummigt (undrar vad skribenten äter för sorts medicin...?).


Ni inser väl vid detta laget att skribenten just nu bara fyller ut sidan med bokstäver igen (dock i en viss ordning), enbart för att mina morgonpigga kvinnliga läsare inte skall stena mig nästa gång vi ses, jag hoppas att Jaktfalken och Södermalms Pärla i alla fall får ihop till en kopp kaffe i detta inlägg, skribenten kommer att försöka få ut en hetsig sida rörande politiker och andra ärthjärnor under dagen i morgon denna blogg har varit alldeles för snäll den månad som har avlöpt, kanske bättring kommer på den fronten i morgon (läs idag)...:-)




Hälften sköter handlandet i huset och anser att dagligvaror har sin fasta plats i kylskåpet, jag fattar inte hur hon kan få plats med dom överhuvudtaget, dom som bygger kylskåp idag verkar inte vara särskilt insatta i hur mycket plats viktiga dagligvaror upptar, lägg sen till att hälften köper saker som hon också vill lägga där, hur tänkte dom då...?

Sköt om er och må vår Herre se till er, för jag har fan i mig inte tid att ta på mig det också.....!

Grumpy (Soffliggaren) Old Man

1 kommentar:

  1. Jodå det räckte till kaffet.. Tycker om när du skriver ödmjukt och utelämnar politiken. Gamla minnen var länge sedan! Undrar bara vart sommarvädret tog vägen. Lämnade det tydligen inte ens på Ön. Kram och sköt om er/p

    SvaraRadera