Besökare idag


onsdag 25 augusti 2010

Grannen G är grabben G......!

Tjenare tjyvläsare, hur e lägenhet annanas, vad fan gör ni muckar ni gräl med skribenten, skriver gör man av det skälet att man vill ha reaktioner, kommer dom inte då kanske man tröttnar.....:-(

Den enda idag som hajjar att skrift skall delas är grannen G och det ska han få en 21 årig svagt rökig av skribenten för, när skribenten återvänder till nästa helg, ni andra kan fan i mej dricka saft....!

Ska ni läsa , då får ni fan i mej också reagera, om så inte är fallet så kommer ni i fortsättningen att få fan för det varje dag, skribenten skriver inte för sin egen sak (Jo, delvis men det hör inte hit), om man skriver så hoppas man alltid att någon har läst skiten, enda sättet att få reda på det är att läsaren skriver en insändare eller mailar sin åsikt (classe@classe.nu) kommer det ingen åsikt så kan ju skribenten i sin enfald tro att ni bara har klickat fel i eran Webbläsare, hur jävla kul är det att känna människor som använder sin vakna tid till att klicka fel......?

Just nu nu dricker skribenten bira och äter ICA´s köttbullar kalla som tilltugg, under den upplevelsen så kan jag delge er forskningsresultat (långt ord...YES...!), ser gott ut men skall inte ätas kalla utan rödbetssallad (hyfsat långt), produkten kan inte ens till extrapris slå ut Tortillachips Cheese, så nu vet ni vad skribenten har bytt till, dock gäller fortfarande bira, att använda som nedsköljningsprodukt (YES... Det var ett långt ord...), här i Upplandsskogen har det varit soligt med stackmoln till skillnad från vad jag har hört att ni har haft som bor på Gotland, kanske kan det vara förklaringen till att ni inte har lämnat bidrag på bloggen (nu kommer det fyndiga), ni har varit upptagna med att bygga koggen......:-)

Förklaring behövs för er som inte är bevandrade i Gotlandshistoria: Kogg var ett sorts fraktfartyg som under medeltiden (när skribenten ännu var ung) användes till att frakta gods runt Östersjön, kan med fördel ses på Fornsalen (Gotlands Länsmuseum) i Visby, ett av Sveriges bästa......!

Glöm aldrig Fornsalen, vare sig ni bor på ön eller bara besöker den, minst ett besök per år gäller och det prutar man inte på..........!

Välkommna till Gotlands Kultursida nummer ett, Ja, efter dom raderna så kan man tro att skribenten är sponsrad av Turistföreningen Gotland, men det kan ni fetglömma, skribenten är inte till salu (Nja, kanske kunde man tänka sig att rucka på regeln om något bryggeri ringer....?), här säljer vi inte själen om det inte ger fett med kapital, det kostar att köpa heder, det vet skribenten som har försökt fått tag i någon form av....:-)

Här skulle skribenten välja ett bryggeri och hämta bilder från det, men dom ärthjärnorna kräver registrering och personuppgifter som jag inte ens lämnar ut till hälften....:-( Nästa idé var att ta en bild av Gotlands Turistförening, samma jävla sunk, men då kom jag på att en riktig bira, den får man, när man e stark å mår bra......! Så det blev en bild av nostalgisk klass, här behövs ingen jävla loggin för att få en bild.....:-)

Nu har jag kommit av mig jag är ju skitsur på er, så jag tänker fan i mig inte prata med er längre, Jo, grannen G kan man ju alltid slänga en glosa med, men annars......?

Så nu tänker jag inte säga God Natt eller God Morgon som jag brukar, nä det skiter jag i.......!

Grumpy (Skitsur) Old Man

7 kommentarer:

  1. Men Godmorgon.. Om du nu har en sådan ☺. Kan bara kommentera den där burken som jag tycker är vacker som bara den ♥. Men innehållet får du behålla själv. Såg/lyssnade på Nationalteatern på Mosebacke i går kväll, och intog några kalla. Kram och ha en lysande dag/P (Hanna från Arlöv ☺)

    SvaraRadera
  2. Oj Hoppsan lite bittersur gubbe är tillbaka till sitt vanliga humör! Att gårdagens inlägg inte fick några kommentarer får du ta på dig själv " Så jävla tråkig o krånglig text " så man orkar inte bry sig. Och man kan undra vad grannen G mutar dig med när han skall få rökig dryck och vi övriga får hålla oss till saft slask tycker åtminstone att vi är värda lite likör. Hoppas du får en skit dag i dag surgubbe.

    SvaraRadera
  3. Det är även så att vi som inte är snickare har ett jobb att sköta, man kan fan inte sitta hela tiden och skriva kommentarer på dina mediokra blogginlägg ;)

    Angående kantareller, torkar du dem eller förväller eller vad händer???

    SvaraRadera
  4. Oskar han har ett jobb att sköta, man kan undra hur dags på dagen han slutar eftersom inlägget kom 15.40, svampen skall ätas nystekt sa flickan och log......:-)

    SvaraRadera
  5. Men Claes det förstår du väl, Oskar sitter naturligtvis på jobbet och surfar.
    Om det nu inte stämmer så kommer det ett ordspråk här: Det är bättre att vara omsorgsfullt overksam än att arbeta slarvigt.
    Tjolahopp;-) Mr.G

    SvaraRadera
  6. Yes, det var en fullträff på spikens huvud, kommer att publiceras i aftonens blogg, GARANTERAT.....:-)

    SvaraRadera
  7. Papps, jag har ett fantastiskt musiktips till dig! The Black Keys, finns på Spotify. Sök, omedelbums!

    Under tiden kan du titta på ett av deras klipp på Youtube,
    http://www.youtube.com/watch?v=mBPGm4Fbo0Q

    Enjoy =)

    SvaraRadera