Besökare idag


torsdag 19 augusti 2010

Fuskar man i alla yrken så gör man......:-)

Första dagen av dom som återstår i skogen lider mot sitt slut, skribenten har tömt bilen på både nyttigheter och onyttigheter, dock undrar man om det inte är mest av det senare.....? Man ser saker som man inte trodde skulle ligga i snickarens bil, men ändock är det långt kvar tills man blir en sådan mångsysslare som Lelle verkar vara....:-)
Man skulle ha varit lite mer driftig i sitt yngre liv, det verkar vara kul att handla med stock, undrar vad det är för sågar han springer på och om han "kvistar" över direkt när dom ringer, lite "vulgo" är det trots allt så det kanske är så att han får såga mest för hand....? Fan vad den här skribenten är lustig.....:-) Owiiii....!

1:an K har varit på besök och målat på en soffa som hon och boyfriend J skall ha i köket, hon kan vara slarvig när hon vill och det var hon i dag, hon har missat på ett flertal ställen men det får väl "curlingfarsan" fixa, antar skribenten.....:-)

I hemmet på ön pågår städning i 180 för att 2:an M kommer över helgen med pojkvännen V samt tre goda vänner till dom, så nu städar hon igen fast 1:an K städade där innan hon och jag lämnade ön....?
Hälften sliter ut sig själv på extrajobbet, men det är ju fint med ett rent hem och det är mycket bättre än ett rent helvete....!

Skribenten har även använt eftermiddagen till att färdigställa (slutmålat) verandaräcket på framsidan, i morgon kommer klinkerplattorna på plats framför öppna spisen så att jag kan foga klart det på lördag vidare måste takfotsbrädorna på baksidan sättas på plats så att jag får upp hängrännor och stuprör, det finns att göra men ibland är det trögt att komma igång....:-)



Skribenten har rotat i datorn och hittade en del bilder (grannen G var på bettet, med kameran) som togs före och under festen i tältet den 17:e juli, förfesten var lugn och fin med en sorts likvaka över gubben när han ännu bara var 59 år....:-) På bilden är det ju dom närmast sörjande och granndottern M samt Södermalms Pärla, vems hand som syns i högerkanten kan skribenten inte svara på men eftersom det är något i glaset så är det inte mycket att gnälla över.....:-)



Där var även en del herrar som var äldre än skribenten, dom får här representeras av gamla grannen L, bilderna är blandade utan inbördes ordning....:-) Skribenten skall försöka få med några lite då och då under tiden som han sitter fängslad i Upplandsskogen, har ni som läser detta och var på festen egna bilder därifrån, så skulle skribenten uppskatta några kopior....!

Märker ni att den här bloggen är ovanligt gnällbefriad, det beror kanske på att skribenten har blivit en äldre man men det kan också bero på att jag inte har läst tidningar på några dagar, om det är det sista som är rätt så ligger det åtal i luften, jag ser redan rubriken:
Äldre skribent stämmer Aftonbladet (läs Helle Klein) för spridning av lögner och uppvigling....:-)





Eftersom skribenten ständigt tjatar om 1:an K så är det lika bra att ni får se henne och hennes vackra pappa innan jag stänger bloggen för i kväll, dock ser hon ut på ett annat sätt nu för tiden, men håll med om att hon var rätt söt då med...! 

Fast med sådana föräldrar så är det svårt att misslyckas, notera även att skribenten "ler" lite svagt, eftersom jag redan där försökte hålla min sura stil som jag efter otaliga träningstimmar nu har lyckats fullända helt....:-)

Skit samma, skribenten är trött och önskar även er en God Natt eller kanske God Morgon om ni nu skulle jobba skift, kanske Sov Gott blir bättre för det kan ju stämma även på dom som jobbar skift och inte har chefen vakande över sig.....:-)

Medan ni läser detta så bjuder skribenten på en äldre klassiker, tillägnad RigaKungen fast han är djurgårdare (såg ni att skribenten skippade stor bokstav där....?), lyssna och förundras.....:-)

http://www.youtube.com/watch?v=N7sid22OMV0&feature=related

Nu är skribenten på gång och här i skogen är det inte läge för Oskars standardfras: Taxi om 10......! Nä här får man rocka loss på plats i skogen, om man hajjar vad det är frågan om så bör man kolla den här damen, Klaus i all ära, men den här har Hammond, ett jävla drag och dessutom "bucklor" d.v.s. allt som en 60+ kan önska, hon hade t.o.m. satt ovan nämnda Lelle på plats, hennes stockar får nog fan jobba mer än Lelle´s det går skribenten i god för.....:-)

http://www.youtube.com/watch?v=WEs9O9qCock&feature=related

Bara "dojjorna" skulle få Lelle att byta inriktning, Cassius Clay saknade fan i mej fotarbete, damen ifråga är ju för fan en "rysning", skribenten ler hela vägen till skivbutiken....!

DET ÄR FAN I MIG ROLIGT I SKOGEN...............!!!!!

Grumpy (60+) Old Man

3 kommentarer:

  1. Godmorgon ☺. Jag har massor med bilder från din Härliga fest! Men kan bara skicka några åt gången då jag inte kan öppna min ordinarie mejl! Tar en hisklig tid dessutom. Du vet att jag är totalt värdelös på datorer. Men en "datahaj" ska hjälpa mig någon dag. Annars får du komma förbi i Bajenland. Söta Lilla K och Pappan är i sin fiskartröja på bilden ☺..
    Kram och trevlig helg!/p

    SvaraRadera
  2. ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

    SvaraRadera
  3. Vedhandlarn säljer säkert kvistfritt kvastskaft till nästa års vecka 16.
    må väl i skogen
    // G

    SvaraRadera