Besökare idag


tisdag 10 augusti 2010

Gårdagens blogg var intressant för "tekniker".....:-)

Gårdagens inlägg var ganska intressant upptäckte skribenten i morse, många verkade engagerade i problemet med varmvattenbristen......:-)



Idag har skribenten, hälften och 2:an M (3:an E har jobbat hela dagen) kuskat runt lite på kobben och kollat fastigheter som kan bli ekonomiskt bärande 2:an M har storslagna planer på att skänka Gotland en ny turistsevärdhet, hennes pappa stödjer idén fullt ut, vi har spårat en fastighet som torde vara "högvilt" för det ändamål som hon avser, jag förstår om ni nu undrar vad det är, men det kan skribenten inte tala om ännu men han lovar att återkomma om det vid ett senare tillfälle.....?

Vidare under dagen så tog vi en fika på Habblingbo Café, vid första anblicken så tyckte vi alla 3 att det var i dyraste laget, men när vi sen fick våran beställning på bordet så insåg vi att prisvärdare mackor får man leta länge efter dom var stora som en kvartalsräkning från TELIA, allt bröd är stenugnsbakat men priserna låg jämfört med Rute´s turistfälla på en kanonbillig nivå.....:-)

Återresan gick via Ekstakusten där vi såg både "Mavar" och Tärnor, så nu undrar skribenten: Hur många Tärnor går det på en Lucia, för någon sådan visade sig aldrig......?

Damerna som bor i uthyrningen sköter sig så här långt exemplariskt (Oskar, vattnet räcker...!), vidare verkar dom ha listat ut hur musikutrustningen funkar där nere, för jävlar i våld, det hörs upp till oss, men skribenten bryr sig inte om att lägga till fler förordningar, jag har redan förbjudit dom att använda kastspö vid min damm, det får inte bli för många regler om boendet skall uppfattas som trivsamt....:-)



I afton får det bli lite grillning, så att Mullvaden inte känner sig utstött, han har kommit på ett sätt att öka matserveringen genom att tjata på oss en och en om man är ensam med honom, säga vad man vill, men han är en jävel på att se till så att allt går som han vill....:-)

Grillningen är avklarad, skribenten ligger i sängen och väntar på att 2:an M skall ropa att kaffet är klart, klockan är nu 23.09, i fotänden på "bingen" ligger kungen av alla katter och sover (sur som fan), han fick inte styra upp grillkvällen på det sätt som han ansåg att det skulle vara....:-(

Men skribenten har ett beundransvärt tålamod, han orkade med "tiggeriet" i ca. 5 minuter, sen fick mullvaden retirera om han inte hade planer på att bli kastrerad en 2:a gång, han fattade vinken och "lättade" ganska snabbt, nu är jag sams med honom igen men han är inte långsynt utan bara långsint, så han kommer inte att "krypa till korset" förän han behöver mat i morgon bitti....:-)

Balkongen är fortfarande i samma bedrövliga skick, men skribenten väljer att ignorera problemet tills vidare, jag är så klurig, så jag väljer att skylla på plåtslagaren som har semester, håll med om att den ursäkten är helt ohotad....:-)


Nu får ni antingen gå och lägga er eller sätta på morgonkaffet, för så här kan vi inte ha det länge till, ni läser på 3 minuter det som det tar mig 1/365:e-del av ett helt år att få ihop, ni borde skämmas som utnyttjar skribenten på detta sätt......:-)

God Natt eller Sov Gott, som det passar, vi hörs under morgondagen.....!

Grumpy (Kattmataren) Old Man

1 kommentar:

  1. Godmorgon ☺
    Mavar.. det är väl vi då? Har för mig att vi Stockholmare kallas fiskmåsar.
    Blir såklart nyfiken på 2:an Ms planer. Hoppas vi får veta det snart. Kanske man kan få ett nytt jobb på Ön. Men handlar det om mat, blir det nog i disken för mig ☺. Kul att ni anser att den bästa målaren bor på Kungliga Söder! Med tanke på gårdagens blogg. Hmm, ramla inte ut nu när du fixar balkongen bara. Sele och rep tack.. Ha en bra sovmorgon och dag..
    Kram/p

    SvaraRadera