Besökare idag


tisdag 3 augusti 2010

Fortsätt tuta era jävlar, jag kommer i alla fall köra ut och släppa ut i korsningar...:-)


Skribenten har under dagen åter hamnat i "yxmördartillstånd" och efter det på ren jävelskap hemfallit åt att tvinga bakomvarande att vänta medan jag har släppt ut alla från höger kommande tills tvärgatorna har blivit rensade från bilister som väntade på att få komma ut i skribentens färdriktning, nu jävlar är det KRIG.....!

Historien började redan med att jag körde hälften till Willys för att hon skulle införskaffa mer eller mindre nödvändiga baslivsmedel, som hon stoppar in i skribentens "ölkyl" som är placerad i vårat kök och enligt skribenten är avsedd för livsbevarande drycker.....:-)


När skribenten kör ut från Willys parkering för att svänga till höger mot flyget, då inträffar följande: Alla i den färdriktningen som ser att jag planerar att komma med i kön väljer att öka gasen för att blokera utfarten för både mig och den äldre damen i fordonet framför, damen vågar sig ut efter ca. 3 minuter, sen är det skribenten som nu är i "banzaitillstånd", på ren jävla ilska kör skribenten ut i första 4-meterslucka som är tillgänglig varpå idioten i bakomvarande bil ser sig nödsagad att toktesta sitt signalhorn trots att han inte blev störd, eftersom kön hade en snitthastighet som en lam,låghalt och blind hade ansett som saktfärdig....:-)


Efter detta skulle skribenten åka och hämta hälften efter hennes utflykt bland hyllorna i nämnda butik, då kom skribenten från rondellen på Endreväg, fan flög i skribenten som släppte ut alla bilar som kom från höger, alla bakomvarande verkade som på en given signal ha bestämt sig för att idag är det signalhornets dag och tutade.

Alla var som dyngfulla tonåringar på Reperbahn, alla "rattar" blev hejdlöst klämda, skribenten hade inga "rattar" att klämma på eftersom hälften skötte hushållsuppgtifter på Willys (fan vad skribenten kan hitta liknelser), skribenten instämde ändå glatt i signalerandet med sin enda ratt (följde ni med på svensklektionerna i skolan så förstår ni nu ännu tydligare skillnaden mellan sigularis och pluralis), men fortsatte att släppa ut folk från höger.....:-)
Bild 1. visar singularis, medan Bild2 visar pluralis. Tydligare än så kommer det inte att visas på denna blogg, som tillhör "Moralens Väktare"

Hur jävla svårt är det att släppa ut varannan bil i korsningar när trafiken stockar sig, om alla hjälptes åt så skulle dom kanske komma fram 3 minuter senare, omräkna det på en jävla semestermånad så får vi en tidsspillan på mindre än promille, skribenten säger : Jävla Ärthjärnor och om ni inte skärper er så ska jag fortsätta att släppa fram ALLA som kommer från höger och ni kommer att få käka hjärtmedecin resten av livet, SUG PÅ DEN.....:-)

Eftersom skribenten av outgrundad anledning kom in på Reperbahn, så måste han ta upp ämnet "dåliga flickor", vad är det för ett jävla uttryck....?




Dåliga flickor existerar knappast, eftersom dom som använder flickornas tjänster anser att damerna uppfyller alla kriterier som dom vill ha, alltså är dom bra flickor och det kanske moraliskt hade varit mer rätt att säga "bra flickor", hm, tål nog att funderas på och medan ni gör det så bjuder skribenten på ett i särklass bra ordspråk: Dåliga flickor, är inte det sämsta.....:-)




Jag hade planer på att anfalla politiker i dag, samt uppdatera bloggen under dagen, men allt "sket" sig på rattklämmande herrar (s.k. SNUSKGUBBAR), vilket underlättar, eftersom den lata skribenten nu slapp författa ett extra morgoninlägg...:-) Lättjan har alltid varit skribentens bäste vän....:-)

God Morgon eller God Natt, som vanligt har mina läsare valmöjligheten att tolka tid och rum efter eget syndiga eller rena liv, ödmjukheten är som vanligt skribentens mesta kännetecken.....:-)

Grumpy (Rattarnas Vän) Old Man

4 kommentarer:

  1. Ja du Grumpy, nu är semestern slut, åter till jobbet i morgon bitti.
    Men det blev en avslutning med tung gung, Status Quo, grabbarna Rossi & Parfitt som varit med sedan starten -67 Rockade loss på Gutavallen så Ringmuren skakade.
    Angående rattar så var pluralis ganska söta;-)
    Eftersom du kör en anständig blogg, så får väl jag lämna detta ordpråks bidrag:
    Hon gick över gräsmattan, saftig och grön som alltid i juli.

    sov så gott Göran

    SvaraRadera
  2. Det tutas alldeles för lite i Sverige. Och folk kör även jävligt dåligt. Och det regnar alldeles för mycket också. fan fan fan

    SvaraRadera
  3. Godmorgon..
    Ärthjärna var länge sedan jag hörde ☺.
    Vilken tur då att man slipper ratta runt på eran Ö och göra äldre män upprörda i trafiken.
    Kram och sköt om er.
    Ps. akta ♥:at och tänk på blodtrycket..
    Kram/p

    SvaraRadera
  4. Efter regn kommer solsken, skribenten är glad att ni engagerar er och har ett förslag: Håll båda händerna på rattarna eller gör något annat trevligt tills regnet upphör. Till Södermalms Pärla säger skribenten bara: Damerna har rätt att "ratta" runt på ön, gubbar kan vara hemma och göra som Timell, d.v.s. kolla att alla "hyllor" hemma sitter som dom ska.....:-)
    Grumpy

    SvaraRadera