Besökare idag


måndag 23 augusti 2010

Lycklig skribent tillhör ovanligheterna.....:-)

Nu jävlar får ni vara med om något som inte är vanligt, skribenten ler med hela ansiktet (fast aldrig på bild, det skulle störa profilen som har tagit så många år att jobba fram), nu undrar vän av ordning vad det är som har hänt........?

Följande läge är rådande: Skribenten är helt klar med utsidan d.v.s. taket är FULLT FÄRDIGT och rensopat, alla hängrännor och stuprör är på plats på baksidan av huset lite arbete återstår innan sista rännorna kan sättas på framsidan och det bästa av allt är att mäklaren (Svensk FastighetsFörmedling), har bokat tid för besiktning torsdag 14.00, skribenten säger bara: YEEEESSSSS.....:-)


Skribenten som är en djupt troende man (han tror fan i mig på det nesta), förstår nu att skribenter är utvalda till att uppleva lyckan av att ha klarat av en del av skitjobbet, så det firar vi med detta:

http://www.youtube.com/watch?v=Tl05kckBQKo

I det här läget kan man bara vara positiv (det tar emot att säga det, men det är den rådande sanningen), dock kan skribenten rota fram lite smolk i glädjebägaren, passar skribentens nyss förlorade bitterhet mycket bra, morgondagen kommer att erbjuda skitväder i Upplandsskogen, detta ger vid hand att skribenten under morgondagen blir "tvungen" att slutföra restarbeten inne i huset bl.a. det tidigare omtalade arbetet med klinkerplattor runt öppna spisen och små detaljer som hela tiden har blivit framflyttade beroende på att vädret har varit för bra för att utföra inomhusjobb (ganska långt ord), nu står jag inför fullbordat faktum: Gör klart inne, nu är det slut på ursäkter.....!

På tal om detta, så kan jag förmedla historien om den Gotländska bonden som hade hyrt ut varje sommar i många år till Svenne från Stockholm, han var rätt trött på att bonden alltid gnällde över vädret, antingen regnade det för mycket, eller också för lite....
Men en sommar var vädret klockrent, det regnade på nätterna och solen sken på dagarna, då tänkte Svenne, nu ska han fan i mej inte ha något att gnälla över, så när han träffar bonden så säger han:
Perfekt väder, nu får du ut 2 skördar på vallen, eller hur, så nu måste även du vara nöjd....?
Då svarar bonden: Naj diu, jag får uit tre skårdar....
Svenne säger: Då haru inget att gnälla på i alla fall.....
Bonden står tyst en lång stund, sen säger han; Diu, de er fan va de sugar ur jordi.....

Skribenten högaktar bonden, en sån anda passar skribenten, fast idag är skribenten jävligt glad.....:-)

Tack för kaffet och Sov Gott eller God Morgon som det behagar er och tro nu inte att denna positiva attityd kommer att bestå, skribenten kommer nog att hitta någonting att var grinig på i morgon, man kan ju inte vara sämre än en bonde.....:-)

Grumpy (Bondekompisen) Old Man


P.S.
Fick ett tidigt svar från grannen G (i Visby), han ser att nedskräpningen i Visby tilltar i hela staden, det kallas valpropaganda, så skribenten känner sig tvungen att publicera riktig valpropaganda, det kan vara Maria SaknarWetterstrand eller hennes samarbetspartner Mona Stahlin, men med tanke på att man nästan ser FI**:an så kan det ju vara Gudrun Schyrmansompesten (jävlar vad det blir fyndigt efter midnatt), hur som helst så var det sista tillägget, men på tal om ägg så är skribenten hungrig (märkligt, jag åt i torsdags och i lördags), mat tar upp mer tid än man kan tro, men inte när man ser valen, för hon verkar tro på mat......:-)
Grumpy (Storhäcken) Old Man

9 kommentarer:

  1. Kul att det börjar synas ett slut, på all om och till byggnation.
    Här får du ett bidrag på långa ord:
    Nordöstersjökustartilleriflygspaningssimulatoranläggningsföreståndare.
    Den du;-)
    Här på ön är det väl som vanligt, förutom att det är en otrolig nedskräpning längs med vägarna och mitt i rondellerna, men det är tydligen landsomfattand, "val propaganda kallas det visst"
    Hare eller kanin //G

    SvaraRadera
  2. Trevligt ord, helt i min smak fast kanske inte så användbart.....:-)
    Lägger till en bild på dagens blogg som visar problemet med Val......:-)
    Kaninte han göran så kaninte nån göran.....:-)

    SvaraRadera
  3. Med tanke på storleken på baken är det med stor sannolikhet Maud O i alliansen bak, de sprutar ur sig valfläsk som bara är skit.
    Hoppas din positiva attityd håller i sig, det är då mycket roligare att läsa dina inlägg. Men man kan väll inte förvänta sig att det håller speciellt länge. Ha en bra dag

    SvaraRadera
  4. Nä jag tror nog mer dom andra, hade det varit hennes skit så hade inte färgen varit transparent.......!

    SvaraRadera
  5. Jag tyckte det såg ut som ett cykelställ i vatten, kanske för vattenskoter...........G

    SvaraRadera
  6. Bra synpunkt där, kanske är bra att folk kan parkera dom stadigt och själva får göra ett "val".....:-)

    SvaraRadera
  7. Inga mer såna här "lyckliga" inlägg tack, ta dig i kragen för fan. Skriv ett inlägg om SJ eller nått skit. Om du känner att du har dåligt med material till bloggen kan du ju pröva att åka lite med SJ

    SvaraRadera
  8. Oskar får stöd i aftonens blogg, var så säker på det......:-)

    SvaraRadera
  9. Oskar! Ta det lugnt nu så du inte får en hjärt attack så här tidigt i val upptackten.
    :-)G

    SvaraRadera