Besökare idag


torsdag 19 augusti 2010

Gnälltruten har lämnat havsbandet......!

Nu är kungen av svidhäckar (här "lite" uppförstorad, men ändå söt som vanligt) stationerad i Upplandsskogarna efter en hård dag med 1:an K som arbetsledare i lägenheten i Sundbyberg, vi har gjort sådana jävla klipp i dag så man får leta länge efter något liknande, men nu skall inte den här bloggen under en vanlig jävla vardag bli någon sorts glädjepredikan, Nä, den här jävla dagen  (nådens år 2010) började lika illa som dom kommande 364 innan vi är tillbaka på samma datum, men 2011......!

Har man nu sagt detta på ett riktigt negativt sätt som skribenten älskar att göra, så kan allt bara bli bättre under följande år.....Owiiiii...!

1:an K hade under överresan till fasta landet gjort en "deal" per telefon men med ett fån (jävlar vad han är fyndig, den här skribenten), hon köpte en "ny" diskmaskin som skulle ersätta den som den Skånska "mammagrisen" (Johan Tönt Eriksson) hade snott från lägenheten, men det visade sig att i morse när 1:an K och fadern skulle åka ut till Huddinge för att hämta den så hade arslet med maskinen tydligen samma enkla uppfattning om moral och etik som den jävla Skånska barnungen (Johan Tönt Eriksson) så han hade sålt skiten till någon annan på morgonen, men direkt efter smtalet med arselet så hittade vi en mycket bättre i närområdet.....:-)

Sen var det dags att försöka hitta en dusch, eftersom Skånedåren (skribenten hittade en bild på honom från yngre år hemma hos mamma i Svedala, redan här slipade han nog planerna på den misslyckade kuppen i "Sumpan") hade skruvat ner väggarna på 1:an K´s dusch i "Sumpan", ingen lämplig sådan hittades så vi valde att åka till Haninge/Länna för att kolla hos Bauhaus, NEGATIVT, men 1:an K bjöd fadern på en vända hos Sibylla för att inte fadern skulle bli mördare i brist på mat, mitt emot Sibylla låg CoopBygg, så vi tittade in och där såldes alla duschörnor ut eftersom dom skall lägga ner butiken, så vi hittade en skitsnygg hörndusch i vitlack med glasväggar och snedställd ingång till det formidabla priset av 1.995 riksdaler som dom trevliga säljarna i butiken sen gav oss 70% rabatt på, det är annat än blomrabatt det, när skribenten skulle montera den så visade det sig att väggfästena till den gamla satt som en kepsjävel så helt plötsligt så är hennes badrum i "Sumpan" 1000 gånger snyggare än vad det var förut......:-)



Så till Johan Tönt Eriksson säger bara skribenten: SUG PÅ DEN DU, DITT JÄVLA ARSEL och lycka till med "DIN" dusch utan väggprofiler (Du kunde ju ha fått dom som tillhörde den nya duschen, men vi råkade slänga dom....!), nu är lägenheten helt klar inför bytet mot Kungsholmslägenheten......:-)

Men kom ihåg Tönten, att skribenten aldrig någonsin glömmer att du stal min ljudanläggning, golvet till balkongen, min dotters tavlor och hälftens omklädda köksstolar samt mycket mer som du inte ens skulle ha vidrört med dina äckliga "skånefingrar", du borde ringa "krigaren" som bergis kunde tala om för dig hur man sover med ett öga i taget, bra att kunna när man är så "efterfrågad" som du är...! Sug på den också......!

Just nu sitter skribenten och tittar (dricker Tullamore Dew, Bira och jävligt gott kaffe), tapetseringen i Upplandskåken är så jävla bra gjord, tack vare krigaren från Södermalm (ska ni ha en duktig målare så ska ni fan i mig ringa honom och ringer ni någon annan så får ni fan i mig skylla er själva), så skribenten får en tår i ögat när han tänker på att detta vackra hus kommer att övergå i ägo till någon annan som får sitta här och njuta i framtiden, det är inte mycket till rättvisa i det, men världen är hård mot oss perfekta människor....:-)


Nä, klockan börjar bli mycket och skribenten tänker inte sitta här mitt i natten bara för att ni ska ha sysselsättning medan ni sörplar i er ert morgonkaffe.....!

Hepp på er, Sov Gott och allt det andra som ni i alla fall vet vad jag tänker.....:-)

Grumpy (Erikssonknäckaren) Old Man

4 kommentarer:

  1. Godmorgon Skogtrollet ☺.
    Skånemuppen får du gärna vara förbannad på, för han är värd det! Den idioten! Kul att du är så nöjd med Krigaren från Södermalm ☺, och att du rekommenderar honom. Blir han glad!
    Regnet öser ner. Det positiva är att kanske svamparna vaknar till och får ett ryck. Du får spana i dina skogar och lämna rapport. Kram och ha det gott/p

    SvaraRadera
  2. Regnet öser onekligen ner, den 18/9 ska jag rensa norra storstockholm på svamp p, så du bör ge dig ut innan dess.

    Känner igen mycket det där med att K är arbetsledare, högt upp på sina ännu högre hästar.

    Nåväl, en sak förstår jag inte. Skulle inte alla kostnader för lägenheten ändå föras vidare till jönsen? Vad är i så fall vitsen med att köpa så billigt som möjligt.

    SvaraRadera
  3. Svar till Oskar:
    [x] Köpa billigt, sälja dyrt
    [x] Man kan aldrig köpa för billigt
    [x] Man kan aldrig sälja för dyrt

    Frågor på det skickas med vanlig post till:
    Skribenten, Upplandsskogen, Uppsala

    SvaraRadera
  4. Oscar ☺..
    Jag rör mig inte i de skogarna Norr om Stockholm..
    Du kan lugnt plocka dina flugsvampar där.
    Har mina guldkantade ställen Söder om Söder ♥.
    p

    SvaraRadera