Besökare idag


söndag 25 juli 2010

Vad är sent och vad är tidigt.....?

När skribenten ännu var ung och oförstörd, nu pratar vi 50-tal, varför han nu börjar bloggen med en sådan grej kan ni inte gissa och inte han själv heller, men det låter jag stå ändå för att jag hade en idé när detta påbörjades i natt, men nu kommer jag inte ihåg hur jag tänkte.....:-)


Annars är läget så att åter igen så har vi fått besök av Ekeröelektrikern M och nu med hela familjen polismamman K och pojkarna E och I, Mullvaden gillar inte ungar om dom inte sover och det är det sista dom här killarna gör, så Mullvaden kommer in då och då och skriker efter mat som han kastar i sig på 3 röda sen drar han innan ligisterna har hajjat att han är inne.....:-)

Gårdagskvällen bjöd på mat och dryck och samvaro tills uret visade strax före 3, men ligisterna somnade tidigt, vilket straffade sig med att gossarna även vaknade tidigt och grannen L´s hundjävlar fick som vanligt stå och skälla i trädgården utan att minsta försök gjordes av L för att tysta eländena, så nu sätter skribenten in en annons enligt följande:

ÖNSKAS KÖPA ELLER HYRA.
Airgun ny eller begagnad,
minimikrav: Räckvidd 50 m.
Snabb affär, pris oviktigt.
Alla svar beaktas.
Svar snarast till denna blogg.

Så nu var den saken ur världen, annars händer det inte särskilt mycket eftersom man inte har kunnat lämna hemmet på två dagar på grund av rådande väderlek, ännu idag (söndag)kan det komma någon skur men det skall vända i morgon....:-)

I dag kommer förmodligen 1:an K och i morgon kommer resten d.v.s. 2:an M och pojkvännerna J och V, då är huset fullt igen så när som på 3:an E, som drar mot fasta landet för att leva livet efter en hård jobbsommar, det kan han vara värd...!


Just nu är det oroväckande lugnt på bottenvåningen, så förmodligen apterar ligisterna sprängladdningar i kök eller andra utrymmen....:-(

Såg på Fejjan att 2 av mina gäster har flytit ut i världen: Garry har återvänt till andra sidan Östersjön och Zapata har gjort en Jesus och återuppstår nu i det heliga landet, kanske har han åkt för att slipa formen inför den stundande Revolutionen eller också så gör han en turistresa för att lura motståndarna...:-) Den som lever får se....!

Ni borde få ett ordspråk av skribenten, mest för att han ska fylla ut sidan, att färdas i gemener och versalers yttre universum är inte så lätt som man tror, det är ett evigt undvikande av blindgångar i skrivandets labyrint.... Owiiiii, där fick skribenten till det så att han själv häpnar.....:-)


Ju fler kockar desto större fackförening.

Hej så länge, förmodligen så måste skribenten författa en blogg till i natt, eftersom Södermalms Pärla kanske börjar jobba i morgon bitti och då skall ha läsning till morgonkaffet, skulle det då inte finnas något att läsa så är det säkrare att ha två dynamitapterare i köket än att hantera nämnda kvinna.....!

Grumpy (Livrädd) Old Man

4 kommentarer:

  1. Ha ha.. jo spränga kan jag faktiskt.. Men med pentylstubin och lite annat.Uppvuxen på landet ☺. Hälsa Gästerna K och M. Mycket sympatiska personer! Nu blir det gymmet och fotboll i afton. Ska Heja från dig och din familj.. Så på med matchtröjan kl 18 00.. Forza Bajen ♥..

    SvaraRadera
  2. Provade en riktigt cigarr-rökig whiskey igår, smakade fint och räknar kallt med liknande upplevelser i veckan =)

    SvaraRadera
  3. Dr Schwarzengut29 juli 2010 kl. 07:47

    Tror Zapata är i det heliga landet för att utveckla sitt intresse för växter... It is better to die on your feet than to live on your knees, som han en gång så klokt sade vår kära revolutionär.

    SvaraRadera