Besökare idag


fredag 23 juli 2010

Gäster i trädgården stoppade bloggen....:-)


Skribenten gav blanka den i att fullfölja sitt skrivande i går kväll, av den enkla anledningen att mat, bira och bra sällskap fick gå före löst skriveri, vilket med tanke på att det är semester var ett bra val.....:-)

Om gårdagen kan sägas att hälften drog runt med skribenten på stadens gator i ren panik och beskådade vad som var till salu, några inköp gjordes bl.a. en födelsedagspresent till 2:an M, som ju fyller år i oktober, men det är bra att vara ute i tid......:-)


Hälften försökte också att övertala skribenten att införskaffa en make till Baden-Badenstolen som jag förärades av Jaktfalken och hennes Elektrikern M, det vägrade dock skribenten och han undrar i stället varför vi inte köpte makar till alla Wiskeyflaskor som jag också förärades på min 60-årsfest, men det tycks inte vara samma sak enligt hälften....:-)

Alltnog, så dök Elektrikern M från Ekerö upp här i går och hade med sig älsta grabben E, så det blev till att göra potatissallad och tillhörande grillning, sen gick klockan väldigt fort....:-)

I dag har skribenten gått omkring och retat upp sig på skåneaset och hans jävla tilltag, känslan av att veta att han kommer att få pröjsa gör den sadistiske skribenten lite upprymd, alla har vi våra njutningar sa igelkotten och klev av hårborsten, eller hur det nu var......?

Hälften har åkt och handlat, sen skall hon hämta upp skribenten så att vi kan åka på en liten loppisturné, kanske fastnar hon i sitt handlande och då kommer vi inte att hinna, men det är en dag i morgon med.....:-)

Skribenten kommer att komplementera detta inlägg med bilder och mer text senare, jag ville bara tala om att jag lever, om ni nu undrade....?




Mycket riktigt så blev det som skribenten trodde, det blev inte tid över till loppis, men vem bryr sig, när hälften bjöd på stekt fläsk med löksås och jag slapp både rucola och halm....:-)

Vädret är inte direkt så att man jublar, det har så här långt kommit 12,3 mm vilket man väl får säga underlättar för skribenten som annars vattnar rabatter och gräs varje afton, ja, om man bortser från dom gånger jag hellre tar en pilsner....:-)





Skitvädret verkar hålla i sig hela helgen, stora likheter med skitstövlar som borde hålla i sig hela helgen, Champagnesprutningen verkar ha haft sin storhetstid och kontrollanterna hos alkoholmyndigheten på Gotland tror att dom har gjort ett bra jobb, men ser man krasst på skiten så utgår skribenten ifrån att eftersom det tydligen säljs lika mycket alkohol i år, så måste kontentan vara att alla dricker mycket mer i år....? Så frågan är om det inte blir dyrare för vården om detta fortsätter...?

Skribenten är trött och skall nu dricka sitt kvällskaffe med hälften, för att sen gå och sova och vakna pigg som en mört i morgon bitti för att se en ny dag med regn träda fram, så nu får ni roa er själva med någonting annat än texten på den här sidan....!

Grumpy (Pömse) Old Man

1 kommentar:

  1. Jo Classe, en röd solstol till den svarta maken vore snyggt i er trädgård! Whiskeyn kommer att så småningom denna sommar ta slut. Men den fina solstolen lär hålla ett bra tag. Dessutom var den väldigt bekväm. Hon har god smak Jaktfalken. Kram från en lite uttråkad Baronessa..

    SvaraRadera