Besökare idag


tisdag 20 juli 2010

Alla har återvänt dit dom kom ifrån....:-(


Skribenten har precis halat Bajenflaggan, ska den upp igen så får dom fan i mej prestera en vinst, sista matchen slutade 0-0 vilket inte borde ha genererat flagghissningen i söndags, men skribenten är en blödig jävel så den kom upp för att BandyBaronessan var på kobben oich hjärtat ännu klappar på skribenten....:-)


Men hon drog tillbaka till Södermalm idag, men hon åker inte båt som "packet", baronessan froterar sig på flyget, den damen hon lever livet med utvalt herrsällskap på sina villkor, hennes "Gotlandssambo" Zapata lämnade ön i måndags morse.....:-)
2:an M (ny beteckning på Växjödottern) med sambo drog i söndags eftermiddag och 1:an K stack med sambo idag med avgång 19.00 mot Uppsala, så nu är det skribenten, hälften, 3:an E (ny beteckning på sonen) och grannen G med dotter M kvar samt en jävla massa brats, men dom slipper vi se här i Visbys Djursholm....:-)

Gårdagens inlägg var som gjort för lite debatt, men blev det något gensvar på det...?


NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ, helt jävla tomt på inlägg, ändå bemödade sig skribenten med att lägga in bilder under dagen, stridsviljan hos er som läser är sommarlåg eller ni kanske inte har tid för att ni är nere och bränner kapital på "Kallis" hos nördarna...:-)

För att hjälpa er på traven att smälta in i bratsmiljö, så kan skribenten tala om att ni inte har rätt att spruta Champagnen på er omgivning utan i år skall man "vaska" skiten, d.v.s. man tjackar 2 pavor av en enklare Moet, sen dricker man den ena och ber bartendern att hälla ut den andra i vasken, så att övriga gäster ser detta och skall då bli jävligt imponerade.....?


Mullvaden är en aning sur för att alla dörrar i kåken är vidöppna, det betyder att han inte kan gnälla för att komma ut, detta gör att han just nu är jävligt besviken och han är nu tvungen att försöka hitta på något nytt (medan han funderar över detta så håller han ställningarna i hammocken), som han kan utöva sin terror med, men han är inte så jävla snabb i tanken, så just nu har vi det ganska lugnt....:-)




I morgon klockan 08.00 skall hälften till "kotknackaren" som skall försöka göra något åt hennes onda rygg och ben, hoppas att han lyckas så att vi kan återvända till Upplandsskogen och färdigställa det sista innan försäljning, vi skulle ha åkt dit idag eller i morgon, men det får anstå tills hon är arbetsduglig....:-)

Mer än så får ni inte veta idag, får jag några inlägg i morgon, så kanske jag berättar mer då......:-)

Sov Gott eller God Morgon, vilket som nu stämmer bäst.....?
Grumpy (Debattsugen) Old Man

3 kommentarer:

  1. Dr Schwarzengut21 juli 2010 kl. 02:48

    Hur kan du redan ha fått en kopia på mitt Kallis-kvitto???

    SvaraRadera
  2. Deras kortbetalningar går direkt till mitt konto, så allt är registrerat och klart....:-)

    SvaraRadera
  3. Ha ha visserligen flög jag hem idag med en jävla massa överklass snubbar som luktade allt annat än gott.(bakfulla fick jag höra 20 ggr) Stängde av öronen efter 10 min i vänthallen.. Herregud vilka ytliga och skrytsamma män just dom var.. Men Zapata borde platsa där med tanke på hemorten Danderyd.. Men han fann sig snabbt i sann Bajenanda ♥.. Kan berätta att Stockholm påminner om Cypern.. totalt uppbränt! Måste regna! Ha det nu gott och sköt om Din hälft E som lär känna sig mörbultad imorgon.. Men hon är på rätt väg nu ☺.. Kramar/Baronessan som niger och tackar för denna gång

    SvaraRadera