Besökare idag


söndag 18 juli 2010

Gubben överlevde 60-års kalaset.....:-)

Så har sommarens brakfest lagts till handlingarna, efter att skribenten hade valt ut den enda dag som inte hade vackert väder.......:-)

Till och börja med så vill skribenten tacka er alla som stod för uppvaktning och samvaro så hjärtligt det bara går och vill specielt tacka er som gjorde det möjligt att servera buffé till ca. 50 personer som kom och gick under dagen och natten, dom som gjorde detta möjligt var: Hälften, grannen G med dottern M, 1:an K med hälft, Dottern M med hälft och sist men inte minst Södermalms Pärla.....:-)


Festen började redan kvällen innan när vi hade satt upp tältet som blev våran räddning när ovädret senare bröt ut under förmiddagen på lördagen, efter midnatt åkte det fram både bira och skumpa i rikliga mängder....:-)

Många av gästerna fick ansikten till mina konstiga beteckningar på bloggpersoner, Södermalms Pärla och Jaktfalken fick bland annat träffas och dessutom fick alla träffa Zapata som gjorde skribenten den äran att komma till ön för att gratta skribenten.....:-)

Besökarna har väl i dom flesta fall någon gång nämnts i bloggarna, Mullvaden höll sig undan under hela tillställningen, men bars på begäran fram för att Jaktfalken skulle få se figuren LIVE, hans intresse för det hela var måttligt, eftersom han inte kunde se någon ätbar vinning i tillställningen.....:-(


Kalset började runt 15.00, när grannen G´s föräldrar tog sig från Ihre för att uppvakta gubbjäveln på hans 60-års dag med tröjor och annat som familjen hade med hjälp av Södermalms Pärla införskaffat och hela temat gick kring skribentens eget fotbollslag som tyvärr häckar i en lägre division än dom borde, men vi sviker inte vänner i nöd, vi lider med dom......:-(

Söndagen har gått åt till att röja ur trädgården från tält och möbler och annat som blev kvar efter festen, det blev 28 öl, 4,5 liter vin och 4 pavor skumpa kvar vilket skribenten får offra sig och dra en annan dag......:-)


Sista peronerna att lämna tillställningen blev skribenten och Zapata som (värdigt?) drog sig tillbaka ca. 06.30 på söndagens morgon.....:-)

Sov Gott och än en gång TUSEN TACK till er alla som gjorde den här dagen till en av dom bästa så här långt i skribentens 60-åriga liv.....:-)
Grumpy (Skitglad) Old Man

2 kommentarer:

  1. Grattis gubben :-) Min kära far hade sin 60-års fest igår med. Vad har ni gjort mot väder gudarna?? Bra att även du blev rejält firad med blixtar och dunder. Kram på di/ Madde

    SvaraRadera
  2. Jo du Grumpy Old Man.. Nog var det festligheter att minnas.Du som 60 åring får min eloge för att du höll dig vaken längst och partade loss rejält!Mycket nöjd att jag åkte hit till Ön just under din födelsedag. A ringde från studion och jag återberättade lite. Tack hela söta familjen för en lyckad Visbyhelg för mi. Kramar/Södermalms pårla ☺

    SvaraRadera