Besökare idag


måndag 26 juli 2010

Brev från den äldre mannen, dessutom är han vackrare än någonsin....:-)


Idag har skribenten varit så skötsam, han har; Gjort ren dammen till fiskarna som nu simmar runt flinande i tron att det alltid kommer att vara så rent i fortsättningen, men det kan dom fetglömma för sådana här extrema ryck kommer från skribenten lika ofta som tomten kommer, vidare har skribenten klippt gräsmattan som efter helgens regn ser riktigt inbjudande ut...!


Växthusets tomatbestånd ser ut att ha överlevt inomhustorkan ganska bra och har nu fått serverat ca. 60 egna mm. vatten så nu skall ordningen vara återställd även där, skribenten hade även planer på att klippa ur vattenskotten på äppelträden eftersom grannen G´s mamma M på Ihre behöver få sol till dom äpplen som hon ska koka mos på till sin äkta hälft L, men skribentens aktivitet avtog vid 16 tiden, så det blir ett projekt som för närvarande flyttas fram till morgondagen (men när ni läser detta så betyder det idag)....:-)

Södermalms Pärla började inte alls jobba idag (måndag), så skribentens aktiva insats var inte så nödvändig som sades i gårdagens inlägg, nä bruttan i fråga softar ännu i 2 veckor, men Jaktfalken blev väldigt nöjd att det nu har blivit ordning i bloggen igen, så nu har skribenten blivit tvungen att återgå till vad som var sagt från starten av bloggsidan.....:-(

Ni ska veta att det inte är lätt att få ihop texten, när inte ens Mullvaden utmärker sig, han glider bara runt och visslar lite för sig själv och är jävligt nöjd att det inte är några barn i närområdet, visserligen fortsätter han att göra oss uppmärksamma på att han är chef genom att sprätta ur hälftens rabatter om vi inte håller koll på honom, men i övrigt sover han mest för stunden....:-)


Grannens hundjävel fortsätter att skälla på mornarna utan tillsägelse från husse, men varje skall när skribenten sover ligger på minuslistan, skulle gissa att kräket för ögonblicket har samlat på sig ca. 40.000 poäng och gränsen är jävligt nära, dock är skribenten och hälften oense om hur minuspoängen räknas, så tillsvidare klarar han sig på att skribenten har valt (eller om det är hon som har valt) en empatifylld och snäll människa till partner....:-) Om det nu är hon som har valt så skall detta läsas som: Empatilös och elak partner, men man kan inte få allt, men en motsats är även det ett gott val (skribenten är dock part i målet), Nu har jag räddat skinnet till tisdag morgon och det klarade jag förvånansvärt lätt, skribenten säger som flickan: Va fort det gick.......:-)

Solen har återvänt till ön och sommaren börjar kännas igen, så skribenten får säga som flickan igen: Vad blött det blev, men nu börjar det kännas varmt igen....:-)

God Morgon eller Sov Gott, ni väljer själva.....:-)
Grumpy (Flickans vän) Old Man

1 kommentar:

  1. Hmm Grannens hund.. är ganska söt. Husses fel om den får skälla. Nu drar jag på en liten kryssning till Riga som jag inte besökt tidigare. Så två mornar missar jag din blogg ☻. Solen har lyst med sin frånvaro sen jag lämnade er Ö. Kram och ha det gott../p

    SvaraRadera